פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים כבר קונים DVD נייד רגיל או אחד שמיוחד לרכב וזהו, מחשב זה מעל ומעבר לרק סרטים ושירים.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים DVD נייד לא יכול להכיל PLAYLIST של 10000 שירים מאורגנים לפי להקות, זמנים,סגנונות או ספריית סרטים/סדרות גדולה..בנוסף יש גם משחקים, GPS, ועוד כל מיני דברים מעניינים.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אפשר להתפשר בדיסקים לנוכח העובדה שכל הסיפור הזה די מעצבן ואני מניח שיקר.אבל משחקים ן-GPS זה כבר משהו אחר, אני רק אמרתי שזה לא שווה אם השימוש של זה זה מוסיקה וסרטים בלבד.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים יש עוד חיסרון בזה שבזמן נהיגה קצת קשה להשטלת על העכבר ולבחור שיר מתוך 1000 נגיד!!אבל אפשר לסדר משהו עם המקלדת
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים יש משטח נגיעה שאתה מלביש על מסך LCD רגיל והוא מתפקד כעכבר.. זה גם יותר זול ממסך מגע.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר שלום אחרי הרבה זמן ובגלל כל העיכובים(מלחמה מילואים וכו') אני מעדכן בקשר לפרוייקט ועד שבוע הבא הוא יהיה גמור ב"ה. התמונות הם של תותב של משענת למרפק לרכב שעליו יהיה פנל השליטה והטרקינג בול. עשיתי את הכל מעץ.העכבר מחובר בסקו'ץ ותשובה לתהיות במהלך הטארד פנל השליטה והעכבר חייבים להיות מורמים בזמן הנסיעה שתהיה גישה להילוכים ולג'ק וגם בגלל סיבות בטיחותיות בפנל אפשר להשתמש רק שהרכב עומד! ועכשיו תמונות עד סוף השבוע אני מתכנן להרכיב הכל באוטו . בקשר לדיון על מסך מגע או תוספת למסך רגיל שתהפוך אותו למסך מגע דרך הUSB כל הפתרונות האלה הם טובים ויפים אבל העלות בעיתית מאוד ,רק תוספת למסך מגע דרך הUSB עולה 180$ שזה חורג מהתקציב בדיוק ב 180$!!!
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים וואוו יפה!!בהצלחה אני מת תראות את זה כבר מוכן!!עריכה:לא חשבתי שיצא משהו מהתרד הזה אבל אני רואה שאתה בחור רציני!!ישר כוח וכל הכבוד!!
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים וווואוו נחמד מאד אתה הולך להנות באוטו אני מבין הצלחה אני רוצה ליראות פרויקט ברמה בסוף (לא שהוא לא רמה עכשיו )
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים נראה מרשים מאוד, עבודה יפה.רק יש את הרווח הזה ב-LCD, צריך לתקן את זה.ראיתי באחד המדריכים אזכור לבעיה כזאת ואיך אפשר לתקן - אבל בטח אתה יודע על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.