עבור לתוכן

ספק כח מחמם את כל המערכת

Featured Replies

פורסם

קניתי לאחרונה ספק כח מKSP בשם

Spire 600W (Silent).

כשאני פותח את המחשב ישר אחרי השימוש הספק חם נורא, ממש אי אפשר לגעת בו.

מאז שקניתי את הספק כל הרכיבים במארז שלי מתחממים מאוד.. הייתי צריך לקנות קירור נוסף לכרטיס מסך.. ונגיד שאני מכניס דיסק לכונן הDVD שלי, הוא מתחמם.. לפני שקניתי קירור למארז הוא התחמם מאוד, אבל מאוד. עכשיו פשוט מרגישים שהוא יותר חם מהרגיל..

אמרו לי שאם כל הרכיבים מתחממים אז זה בגלל הספק כח.. וזה הגיוני כי גם הספק עצמו לוהט..

אז השאלה היא כזו: האם זו בעייה בחיבורים (חיבור לא נכון או משהו) או שהספק פגום \ גרוע?

יש לי זכות לבקש החזר כסף \ החלפה בספק אחר? אם לא, האם יש לי זכות לדרוש פיצויים במקרה שהספק גרם נזק לחומרה שלי?

תודה.

עריכה: אני לא יודע אם זה הפורום הכי מתאים.. אם לא, תעבירו בבקשה.

פורסם

הספקים של SPIRE (ממה שזכור לי) לא נחשבים לכאלה טובים....

דבר שני אם הספק הגיע למצב שאתה לא יכול לגעת בו...אז הוא בהחלט דפוק/גרוע..

פורסם
  • מחבר

אני אנסה לדבר עם KSP.. אבל כבר דיברתי איתם והם אנשים חראות וסתם ישר אמרו לי "לא מחליפים" וזה.. אז עכשיו אני אתקשר ואשאל מה אני עושה אם זה כי הוא מממשששששש מתחמם, ואם הם יגידו שאי אפשר להחליף אז אני אשאל אם הם אחראיים במקרה של נזק לחומרה שלי..

תראו, השאלה שלי היא כזו (קצת לא נעים לי לשאול את KSP.. אני שונא אותם אבל מה לעשות):

אם קניתי ספק כח גרוע \ פגום שגרם לנזק לחומרה שלי, אני יכול להאשים את הייצרנית \ החברה שמכרה לי את הספק (בהנחה שאני יכול, ואני יכול, להוכיח שהנזק נגרם בגלל העובדה שהספק גרוע [גרוע ברמה שאסור לשווק אותו] או פגום)?

אגב, ראיתי Artifacts היום בFarCry, כשהכרטיס שלי הגיע ל80 מעלות.

ממש לא אמור לקרות אחריי שיש לי 3 מאווררים במארז ועוד מאוורר לכרטיס מסך (Zalman VF900 Cu).

מחר אני מתקשר לKSP.. לבדוק את זה..

פורסם

לKSP יש אפשרות להוריד מחירים כי הם לא נותנים שירות בכלל........

פורסם

לKSP יש אפשרות להוריד מחירים כי הם לא נותנים שירות בכלל........

אתה לא מדבר על סניף ירושלים נכון ?!

כי הם נותנים אחלה שירות...

:xyxthumbs:

פורסם

אני גר בירושלים אז אני מדבר על סניף ירושלים....

אתה מחכה שם לפעמים שעתיים בתור כדי לשאול שאלה...

ומחכה שבועיים לעדכון ביוס ללוח שקנית שם ואינו תומך בכפול ליבה.

וממשים את האחריות רק אחרי שאתה מוציא להם את הנשמה, אבל זה רק לפי מה ששמעתי בחנות.

כי לי אישית הם החליפו HD WD 120GB בלי למצמץ.. אחרי שבועיים של נסיונות התקנת XP על באד סקטור'ס....

פורסם

יש לך עדיין אחריות חבל להרוס אותה בפתיחת הספק, תחזיר אותו לחנות, אם זה קורה שוב תדרוש להחליף לספק מדגם אחר.

אם אתה ממש מתעקש לפתור את זה לבד (ולפגוע באחריות), פשוט תחליף מאורר (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים