פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים שלום, אני עומד לבצע אפגרייד למחשב שלי (לוח, מעבד AMD ,מארז כרטיס מסך, וזכרון) אני לא מתכווןן לבצע OC. מה הציוד המינימלי/מומלץ (מארז, ספק.מאוררים ) שאני צריך לרכוש על מנת לחסוך לי בעיות התחממות של המעבד?האם מספיק לי מארז סטנדרטי ולהוסיף מאורר (Vocano?) למעבד?תודה,
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים שלום, אני עומד לבצע אפגרייד למחשב שלי (לוח, מעבד AMD ,מארז כרטיס מסך, וזכרון) אני לא מתכווןן לבצע OC. מה הציוד המינימלי/מומלץ (מארז, ספק.מאוררים ) שאני צריך לרכוש על מנת לחסוך לי בעיות התחממות של המעבד? האם מספיק לי מארז סטנדרטי ולהוסיף מאורר (Vocano?) למעבד? תודה, אתה לא צריך להוסיף כלום. אם אתה רוצה לקנות AXP בלי לעשות OC, הצלעות קירור+מאורר שבאים עם המעבד מספיקים בהחלט (אם הם לא היו מספיקים, לא היו מוכרים אותם עם המעבד). מבחינת מארז- לדעתי מארז Tsunami 300w (או מארז סביר אחר) עם 2 מאווררים יספיק. בקיצר- אתה לא צריך לשבור את הראש. הציוד הסטנדרטי מספיק להפעלת המחשב ללא OC.
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אבל למה כותרת כזו היא כאילו אומרת שיש לך מעבד AXP1700 ויש לך בעיית התחממותלא צריכה להיות לך שום בעיות התחממות עם מעבד זה עם ספק נורמאלי (350W) ומארז MIDI TOWER או FULL TOWERהמאוורר הסטנדרטי מספיק בהחלטאם אתה לא עושה OC קח זכרון ג'נריק בכל גודל שתרצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.