עבור לתוכן

POST YOUR LinuX - כמו בכללי אבל כדי לראות מה כול אחד פה מריץ ותסביבת עבודה שלו

Featured Replies

פורסם

אז אם אני רוצה להיות עם אובונטו אני לא יכול להיות עם KDE נכון? כי ה"ליבה" שלה זה ג'נום, אני צודק?

• תגובות 49
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

[ltr]no...

ubuntu is just the name of the distribution. a distribution is a name for bunch of components and added programs that make up a linux os. gnome/KDE is just part of the graphic environment. I'm sure someone more familiar with linux could be more specific. but as to your question, although ubuntu comes with gnome you can add KDE as well, if you don't have ubuntu yet, you can use Kubuntu which is ubuntu with KDE instead of gnome.[/ltr]

פורסם

^^

אני מאמין שכיסית את הכל.. :)

פורסם

אההה מגניב :)

אם ננפיש את זה לעולם המחשבים אז ניתן להגיד שכאילו כל רכיב מכל מחשב מתאים למחשב אחר (AKA חלקים לMAC מתאימים לPC ולהיפך),

הבנתי נכון?

אני כבר מצפה לחזור מרוסיה(מחר אני טס ;D ) בשביל להתחיל עם הלינוקס (וכמובן עם הגיטרה בס 8) )

פורסם

קודם כל זה גנום ולא ג'נום :nixweiss:

שנית, אובונטו באה עם גנום מותקן בדיפולט, למשל ARCH באה בלי סביבה גראפית ואז אתה בוחר מה אתה רוצה.

לכן אובונטו עשו כל מני "הפצות" שבאות עם סביבות עבודה אחרות, kubuntu = KDE, xubtunu = xfce

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים אני פה מתלבט אם להתקין ת kde על האובנאטו לא יודע למה זה נראה לי סתם סביבה יפה יותר לעין אבל מלאה בבאגים וכבידה

(נסיון רע עם סודה ופדורה אם אני טועה)

פורסם

אם אתה מתקין KDE תחזור ל XP :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

טוב אם זה היה בציניות אז זה לא היה מצחיק או שאני פשוט יותר מדי עייף מלחשוב :\

פורסם

אם אתה מתקין KDE תחזור ל XP :nixweiss:

ולמה זה?

פורסם

תנסה את GNOME ותגיד לי בעצמך.

פורסם

תנסה את GNOME ותגיד לי בעצמך.

ניסיתי, והבנתי שאני לא יכול לסבול אותו יותר מ2 דקות.

אני כבר מעדיף טרמינל על פני גנום.

פורסם

אתה רציני?

אין שום יתרון לKDE על פני GNOME

או שאתה מחשיב את העיצוב המצועצע של KDE ליתרון?

פורסם

אני בכלל חסיד של fluxbox, לא מת על סביבות עבודה גדולות כמם גנום וKDE(למרות שגנום הרבה פחות מצועצע וטוב), תמונות בשניה שאני אסיים לקמפל את כל מה שאני צריך, חזרתי לג'נטו, לא יודע למה, אני מניח שלכל אחד יש הפצה שהוא יכול לקרוא לה HOME, אז בשבילי זה ג'נטו. סקרינשוטים מחר :P

פורסם

מתי התחלת עם הקימפולים שאתה כלכך אופטימי שתסיים עד מחר? ;D

עריכה:

מממ כשאני חושב על זה... אם אתה לא מקמפל גנום זה הרבה פחות זמן :-X

פורסם

הוא עדיין צריך לקמפל X - קרוב ל 4 שעות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים