עבור לתוכן

מפרט לחבר ב5K למשחקים

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה,

הנה המפרט שבניתי:

Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box

Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775

Western Digital 160GB 7200RPM 8MB WD1600JB

PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz

XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR

Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU

Topower TOP-450P5 Low Noise 24 pin

מפנדה.

הערות: 1) אל תגידו חכה לקונרו,כי זה דחוף הוא קונה בימים הקרובים.

2)הזכרונות לא בDC,כי הזכרונות בפנדה הכי זולים בDC עולים 700 שקל +- והוא לא יכול לחרוג .

אז..מה אתם חושבים?

פורסם

1) שתיקח HD SATA2 ולא IDE.

2) שמערכת אינטל בלי DC זה בזבוז אדיר של ביצועים, אז שיעשה את החשבון שלו.

פורסם

שתוכל לחסוך כמה שקלים אם תיקח את הכרטיס מסך של LEADTEK ולקחת את ה DC

פורסם

הנה זה המפרט הסופי שלי

Dan 2.0 רשם במקומי אתמול כי הייתה לי בעיה להיכנס אז הנה המפרט

Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box - 1175

Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 - 622

PQI 512Mb DDRII PC5400 667MHz - 252

PQI 512Mb DDRII PC5400 667MHz - 252

Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS - 451

XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR - 1760

Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK - 486

סה"כ : 4997 ¤

פורסם

בסדר גמור, תתחדש.

פורסם

מפרט נהדר, אם אתה קונה מסקייPC אתה יכול להכניס DC+250G.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאמרתי לו.

הוא לא רוצה מSKYPC כי הוא לא מכיר תחנות,לעומת זאת אח שלו קנה מחשב מפנדה אז הוא יודע שהם אמינים.

פורסם

ס33ה, אם ככה מפרט מצויין!

פורסם

לפי המעבד כרטיס המסך והזכרונות , אני מבין שזה מפרט למשחקים , והמפרט הזה הולך להחזיק איזה שנתיים בביצועים גבוהים ועוד שנה בגבוהים עד בינוניים , אז ההשקעה טובה , מפרט מעולה תתחדש !

פורסם

לפי המעבד כרטיס המסך והזכרונות , אני מבין שזה מפרט למשחקים , והמפרט הזה הולך להחזיק איזה שנתיים בביצועים גבוהים ועוד שנה בגבוהים עד בינוניים , אז ההשקעה טובה , מפרט מעולה תתחדש !

איזה שטויות.

תראה מה קרה ל9800XT - לפני שנתיים הוא היה המלך - וכיום אפילו 7600GS קורע אותו בביצועים. ו7600GS אפילו לא מריץ משחקים על הגדרות גבוהות.

פורסם

zzzz , בכל זאת , זה כרטיס מסך שיחזיק הרבה , זה כרטיס שהוא כמעט שיא היכולת של Nvidia , או לפחות מה שה םהוציעו לחנויות (הוא מקום שלישי אחריי 7900gtx ו7950 2x )

פורסם

אין מצב שאתה קונה היום כרטיס שמחזיק שנתיים על הגדרות גבוהות. אולי GX2, בלי פילטרים.

פורסם

בוא נעביר את הוויכוח לפורום תצוגה , כי הוא יהייה מעניין, וכי שם הוא אמור להיות, דבר ראשון , דבר שני , הרבה מנועיי משחקים היום מבוססים על מנועים ישנים יותר (quake 4 למשל מבוסס על המנוע של doom 3 , ויש הרבה שמבוססים על המנוע של חברת crytek שייצרה את far cry המשובח) כי זה קשה ויקר לפתח מנוע מאפס, לכן , עם הכרטיס הזה יריץ את המנועים הנוכחיים בצורה מעולה , אין סיבה שעד עוד שנתיים הוא לא ימשיך להראות את אותם ביצועים , כשבמהלך השנתיים האלה ייצא מספר נמוך של מנועים חדשים (מעט חברות שיכולות להרשות לעצמן הימור כזה) שבהם הכרטיס גם ייתמוך בצורה טובה , כי הוא חזק, מצד שני ככל , שיעבור שזמן , ייצאו יותר מנועים כאלה, ואז הכרטיס כבר לא ייתמוך במלוא הכוח של כולם , אבל זה לדעתי ייקרה רק עוד שנתיים , שאז ממילא כבר שווה להחליף מחשב :xyxthumbs: בקיצור , dan 2.0 , אני בכל זאת חושב שנתת פה אחלה מחשב

עריכה : אני אולי n00b , אבל לחשוב אני יכול :silly:

פורסם

ומה יקרה כשיצא המנוע של UT2007? קריסיס? תמיד יש את החברות שלוקחות את הסיכון הזה, וזה קורה לפחות פעם בשנה. היום לא תמצא כמעט אף משחק שמנצל מנוע מלפני שנתיים, וגם אם כן תמצא כרטיסים מלפני שנתיים לא יריצו אותו כ"כ טוב. (למשל quake 4 על FX5900)

פורסם

אל תזלזל , אני מריץ אותו בכיף על ASUS ge force 5700 , בכל מקרה , אני עדיין חושב שאם חברות לוקחות סיכון כזה של פיתוח מנוע חדש פעם בשנה , שווה להשקיע בכרטיס הזה לשנתיים , כי הוא ייתמוך בהכל , זה לא שאתה קונה היום כרטיס ומחר מגלה ש... אופס ! המחשב שלי לא תומך בכלום ! , המחשב שלו יחזיק יפה מאוד עוד שנתיים , ועוד שלוש עם הוא ילך על פתרונות כמו OVERCLOCK או פשוט יישחק על רמות פירוט פחות מULTRA HIGH

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים