עבור לתוכן

מנכ"ל סוני: המתחרים יתיישנו מהר

Featured Replies

פורסם

אוברין לתת כתבה מYNET זה ביכלל לא מספיק

הם לא אתר מישחקים רציני כמו גימספוט לדוגמה

חוץ מיזה לא כל המישחקים לWII נחשפו וחוץ מיזה רוב המישחקים לPS3 הוצגו רק בסירטונים והיו הרבה דיווחים על בעיות פיתוח באתרים רצינים

ועוד דבר נינטנדו נותנת מישחקים גדולים בהתחלה סוני לא

ואני לא מבין למה אתה פוחד ליראות תסירטון

גם לא כל המשחקים של פס3 נחשפו, תן לי אתר רציני שרשום שם שהיו בעיות פיתוח באיזשהו משחק ??!?? חרטטן יאללה הפאנביז נמאס כבר, קשה לך להאמין שנינטנדו אמרו שהקונסולה שלהם לפינסיונרים ?בעיות ש'ך לך תמשיך לשחק במגאסון ש'ך נמאסת כבר אם ,זה לא אמין , ווי יותר טוב , בלה בלה בלה .. יאללה תכנס לפורומים של קונסולה ותראה באמת על מה מדברים שם נינטנדו שם מופיעה רק כשם אם קהילה של 4 אנשים לול \: ....

נינטנדו נותנת מישחקים גדולים ??!?!?!?!?רעבק לא נמאס לך להתווכח ???מריו וזלדה זה משחק טוב?!??!?

רק המשחק הזה אוכל את כל המשחקים של כל הקונסולות המתחרות ,אז זהו יודעים שהבנת שפס3 יותר שווה אבל פשוט כואב לך שהמחיר שלה גבוה אז אתה הולך על הווי שאחרי שנה ,שנתיים תיזרוק אותה ותזיל ריר על משחקי הפס3

קח תראה מה זה משחק באמת טוב : לא כמו קפיצות על חרקים ואוסף מטבעות .

http://www.gametrailers.com/player.php?id=10428&type=wmv&pl=game

נ.ב אם הרבה יותר היו אוהבים את נינטנדו למה בסקר שנערך באתר נינטנדו רק קיבלה 5 הצבעות ? לעומת המחשב והפס3 29 הצבעות .??? הא??? ביגלל שאנשים מעדיפים איכות וחידוש ,ולא שנות ה-90 אם שלט של שנות ה-2006 , מבין ?? לא יודע מה הבעיה ש'ך למה התאהבת כל -כך בווי הזאת כל מה שיש בא זה שלט וזהו מזל טוב שהיא תמכור הרבה , היא תימכור הרבה ביגלל הגרושים שהיא עולה ולא ביגלל המשחקים שלה והפס3 תמכור הרבה ביגלל שיש לה משחקים איכותיים וטכנלוגיה מתקדמת וקהל גדול ונאמן . :yelclap:

• תגובות 372
  • צפיות 29k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לסוני יש כסף, לנינטנדו יש נסיון

סוני דוחפת את העף לכל תחום, עוד מעט נעליים של סוני!

ונינטנדו דבוקה בתחום אחד שהיא מתמצאת בו ויש לה נסיון...

סוני זה אולי חברה טובה... אבל לא של קונסולות

פורסם

הדיון הזה נהיה מפגר משלב לשלב .

די כבר עם תאולוגיה בגרוש הזה

חכו חצי שנה ו אני מבטיח לכן את התשובה .

חבל לריב על רעש וצילצולים .

אף אחד לא כלכלן ולא מומחה לשיווק ולכן חבל.

פורסם

לסוני יש כסף, לנינטנדו יש נסיון

סוני דוחפת את העף לכל תחום, עוד מעט נעליים של סוני!

ונינטנדו דבוקה בתחום אחד שהיא מתמצאת בו ויש לה נסיון...

סוני זה אולי חברה טובה... אבל לא של קונסולות

טוב ביגלל זה Playstation2 מאז שהוא יצא הוא "כושל " אפחד "לא קונה " כולם אומרים שהוא "גרוע" וכו' נכון ?

אם סוני לא הייתה חברה של קונסולות הפס2 לא הייתה הקונסולה הכי מצליחה בעולם .

ביגלל זה נינטנדו בנו קוביה אם משחקי מגאסון דפקו לה מחיר זול וגם ככה המכירות של סוני2 עקפו אותה בהרבה! .

במה בדיוק יש ניסיון לנינטנדו ?בלקחת חומרה של שנות ה-90 ולקחת משחקי מגאסון לחדש אותם קצת ואז לשים אותם בווי או שלבקש מחברות גדולות שיפתחו להם קצת משחקים איכותיים (COD3 ,NFScarbon) .

הדיון הזה נהיה מפגר משלב לשלב .

די כבר עם תאולוגיה בגרוש הזה

חכו חצי שנה ו אני מבטיח לכן את התשובה .

חבל לריב על רעש וצילצולים .

אף אחד לא כלכלן ולא מומחה לשיווק ולכן חבל.

זה מה שאמרתי להם אבל הם המשיכו להתווכח ולטעון שקונסולה פליסטיישן3 היא גרועה וכו' סתם נובים שלא ראו כלום חוץ מי מסך מחשב. :bash:

פורסם

fanboy.jpg

תפתח ספר היסטוריה ותראה מי יותר מצליח...

פורסם

תפתח אתרים ,תקרא כתבות ומאמרים ותראה מי יותר מצליח נוב ,אתה רוצה להגיד לי שקוביה יותר מצליחה מפס2 ? :lol: :lol: :lol::screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

TeaTime אולי תעשה טובה ותיסגור תדיון ותיפתח אותו עוד שנה שאני יוכל ליצחוק על אוברין בפנים ;D

פורסם

TeaTime אולי תעשה טובה ותיסגור תדיון ותיפתח אותו עוד שנה שאני יוכל ליצחוק על אוברין בפנים ;D

חח מה נמאס לך כבר?והבנת שאני צודק י'נוב , TeaTime אל תסגור את הדיון עד שהנוב הזה יקרא מה שכתבתי לפני זה ויגיב על זה לפי התגובה שלו נראה באמת מה יש לו להגיד .... רואה אתה אפילו לא מגיב על התגובות שלי כי הם נכונות וכואבות לך שאני ניצחתי בוויכוח הזה.. :lol:

אני יגבתי על כל תגובה שלך , ואתה שתקת , כי הבנת שאני צדקתי ...

עכשיו תגיב על כל התגובות שהיו מופנות אליך שלא הגבת עלייהם ...

:s07: נראה מי יצחק על מי בעוד שנה חחחח :D כשאני יוכל להנות מGTA4 אתה תקפוץ בחדר אם שלט כמו מטורף ותשחק זלדה. :xyxthumbs:

פורסם

בו ניראה -

המישחק האחרון הגדול של זלדה -

http://www.gamespot.com/n64/adventure/legendofzeldaoot/index.html

ציון 10 מיתוך 10 אחריו יצאו עוד מישחקים אם ציונים טובים אבל הם היו שונים מידי מהזלדה הרגיל

המישחק האחרון הגדול של GTA

http://www.gamespot.com/ps2/action/gta4/index.html

9.6

ואני מוותר לך על הזלדה האחרון מול הGTA האחרון כי הGTA האחרון היה פורט מהPSP והיה בינוני

אבל עזוב GTA לא בילעדי יותר זלדה כן

ואני רוצה שיסגרו כי נימאס בימקום לתת תדברים הטובים בPS3 אתה חוזר על אותם דברים

ואני מעדיף לשחק בWII ויקנה תPS3 אם הוא יהיה מספיק זול ויהיו לו מישחקים טובים יום אחד

אבל אתה מיתעלם מעובדות כמו שGTA לא בילעדי יותר ושסקוור איניקס תומכת חזק בנינטנדו בדור הבא ועוד הרבה דברים אחרים

אפילו אתה פוחד ליראות תסירטון ואני אמרתי לך כבר אלף פעם אני ראיתי תסירטונים של כולם

פורסם

חח מה נמאס לך כבר?והבנת שאני צודק י'נוב ' date=' TeaTime אל תסגור את הדיון עד שהנוב הזה יקרא מה שכתבתי לפני זה ויגיב על זה לפי התגובה שלו נראה באמת מה יש לו להגיד .... רואה אתה אפילו לא מגיב על התגובות שלי כי הם נכונות וכואבות לך שאני ניצחתי בוויכוח הזה.. :lol:

אני יגבתי על כל תגובה שלך , ואתה שתקת , כי הבנת שאני צדקתי ...

עכשיו תגיב על כל התגובות שהיו מופנות אליך ולא הגבת עלייהם ...

:s07: נראה מי יצחק על מי בעוד שנה חחחח :D כשאני יוכל להנות מGTA4 אתה תקפוץ בחדר אם שלט כמו מטורף ותשחק זלדה. :xyxthumbs:

[/quote']

חחחחחחחחחחחחחחחחח "כשאני יוכל להנות מGTA4 אתה תקפוץ בחדר אם שלט כמו מטורף ותשחק זלדה"

באמת אין מה לעשות בWII עוד שנה שיצא כל המשחקים הטובים של הPS3 והXBOX360 בWII היה סופר מריו וסוניק תגיד מה אתה לא רוצה גרפיקה וסאונד?

עם כבר תקנה PS3 וWII או XBOX360 וWII (קודם קונסולה שווה ואחרי זה WII) תחשוב קצת על העתיד השלט ימעס אחרי שנה פחות.

ואני רוצה לראות שהזלדה הזה יקבל 10 שהוא יצא .(וGTA פי 10000 על הזלדה זה ותגיד שלא )

פורסם

מה קשור פוחד לראות את הסרטון !!!!????ראיתי אותו כבר זהו אל תZ** בשכל , מה קשור זלדה וGTA זה משחקים שונים אז שGTA לא בלעדי אבל יש מלא משחקים יותר טובים משל ווי בלעדיים לפס3 י'נוב...

וסאן אנדרס אותו אני מחשיב למשחק האחרון קיבל 9.9 אז שתוק כבר..

נ.ב AVI.S.T צודק , גולם מפראג - אתה רוצה להגיד לי שיש משחק של ווי שיכול להתחרות ב Metal Gear solid 4 או Takken 6 או Eight Days ?

עריכה: מה זה : "אתה רוצה שיסגרו ?" פוחד להפסיד בוויכוחים אז אל תגיב פה ,יש אנשים שכן רוצים להגיב בדיון הזה , לא רוצה - אל תגיב . :kopfpatsch:

פורסם

אני רוצה שיפתחו בעוד שנה שאני יוכל ליצחוק צחוק גדול

ולידיעתך זלדה נחשבת לאחת הסידרות המוצלחות בתחום וגם מאריו

וביפן אוהבים יותר את דרגון קווסט יותר מיפינל פנטזי וגפ פינלי וגם קווסט מגיעים לWII

אבל עזוב שאני יגיד לך שחברה כמו סגה גם רוצה שהPS3 יהיה זול משמעותית אתה תגיד שהיא לא חשובה

ויותר מאוחר תזכיר את הVF5

כל מה שאני יגיד לך אתה תכחיש בניגוד אלי שאני לא מכחיש תיתרון הגרפי של הPS3

את הבלו רי אתה מציג כדבר גדול אבל אתה לא מדבר על המחיר ועל זה שאף פעם לא פרצו אותו ובשוק כמו ישראל פריצות מאוד חשובות

אז אולי נפסיק ונדבר כמה חודשים אחרי ההשקה שהיפ ירד וניראה מי מוכרת יותר אחרי זה

פורסם

אני רוצה שיפתחו בעוד שנה שאני יוכל ליצחוק צחוק גדול

ולידיעתך זלדה נחשבת לאחת הסידרות המוצלחות בתחום וגם מאריו

וביפן אוהבים יותר את דרגון קווסט יותר מיפינל פנטזי וגפ פינלי וגם קווסט מגיעים לWII

אבל עזוב שאני יגיד לך שחברה כמו סגה גם רוצה שהPS3 יהיה זול משמעותית אתה תגיד שהיא לא חשובה

ויותר מאוחר תזכיר את הVF5

כל מה שאני יגיד לך אתה תכחיש בניגוד אלי שאני לא מכחיש תיתרון הגרפי של הPS3

את הבלו רי אתה מציג כדבר גדול אבל אתה לא מדבר על המחיר ועל זה שאף פעם לא פרצו אותו ובשוק כמו ישראל פריצות מאוד חשובות

אז אולי נפסיק ונדבר כמה חודשים אחרי ההשקה שהיפ ירד וניראה מי מוכרת יותר אחרי זה

למי אכפת מה כן ומה לא אוהבים ביפן ??

מה אני מכחיש????????.

לפס3 יש יתרון בהכל על ווי

פורסם

קונאן עד לפה

זלדה זה המשחק הכי טוב שנוצר אי פעם.

GTA זה משחק שיצא מכל החורים ושכל פעם משפרים אותו בקצת

פורסם

קונאן עד לפה

זלדה זה המשחק הכי טוב שנוצר אי פעם.

GTA זה משחק שיצא מכל החורים ושכל פעם משפרים אותו בקצת

משפרים אותו בקצת????אתה צוחק נכון ?!?!?תראה את ההבדלים בין סאן אנדרס לבין וויס סיטי !!!! :kopfpatsch: י'נוב בטח שיחקת רק בGTA3 .

ובGTA4 יהיה שיפור גדול ומשמעותי אתה סתם מקשקש מה כיף בזלדה ביכלל ?? \: :s07: :s05: ??? :nixweiss::kopfpatsch::screwy::bash:

קיצר זה נמאס כולכם מדברים שטויות ... אוהבים משחקי ילדים ,משחקי שנות ה-90 תקנו ווי ,אוהבים איכות ,ריאליסטיות ,גראפיקה מתקדמת סאונד מתקדם וכו'..לכו על 360 ופס3

אתר של פס3

http://eu.playstation.com/ps3/?locale=en_GB

אתר של xbox360

http://www.xbox.com/en-GB/

אתר של ווי

http://wii.nintendo.com/home.html

קיצר אם מה שאתם מחפשים זאות העלילה והמשחקיות אז אתם מחפשים במקום הלא נכון

התשובה היא PS3 או XBOX360

ה WII היא בשביל (כמו שנינטדו אמרה) למשפחה ..הורים ילדים קטנים שישחקו ביחד ויעשו כיף במקרה כזה לא נראה שנינטדו ממש תשקיע בעלילה כאילו שלילד בן 6 או מבוגר בן 30-120 אכפת לעומת זאת ה PS3 וה-360 זה בשביל הגיימרים שרוצים להתקדם בטכנולוגיה וממש להתחבר למשחק על ידי העלילה ! הגראפיקה ! הסאונד! וכו'...

נ.ב m0sh , בשבילך זה מר.קונאן או'בריין ולא "קונאן " לא לימדו אותך נימוסים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים