פורסם 2006 ביוני 2919 שנים פעם היה לי את הPT (PristonTale) עכשיו יש רק את הברזיאלי אבל אני לא אוהב אותו =\ מה יש לכם להציע? =\ =\ = \= \ =\ =\
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים איזה סוג של משחקים אתה מעדיף?אם זה MMORPG וכל הסוגים שלו, תפקידים וכו' אז - יש את Knight Online, משחק המוני, תפקידים המון אנשים משחקים בו, הוא קיים אם אני לא טועה מעל שנתיים. אם אתה מוכן לשלם כסף אז יש גם את Guildwars ו - WOW, אבל עדיין יש כאלה שאומרים שKO יותר טוב מGuildwars, אבל לא מWOW. יש גם את המשחק שהמליצו פה - משחק מכוניות מהנה.. TrackMania Nations, חינמי לגמרי, כדאי לך להוריד..אם תאהב אז אני אמליץ לך על המשחק הלא חינמי שלהם שיצא, פשוט משחק מעולה..
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים וואי - איך שכחתי... Farcry - אתה מוזמן לשחק, באמת אחלה של משחק.Enemy Territory - אחלה של משחק, דיי ישן כבר למען האמת, אולי לאחד כמוני ששיחק בו המון זמן.American Army - גם משחק חמוד ביותר, דיי אהבתי אותו.. אתה מוזמן לנסות, תאמין לי שתאהב.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים lineageיש אתרים שמציעים את השרתים שלהם בחינם. אז זה יוצא חינמי.משחק מ-ע-ו-ל-ה.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים Silkroad Online משחק מעולה עם קצת לגים (בעיר בעיקר)כדי להוריד כנס לפה (בתוך ה- Data Bank)
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים יש משחק שאני בעצמי לא סובל, אבל אני מכיר מישהו שאוהב אותו- maple storyלדעתי זה משחק מעפאן ומטומטם, אבל אולי אתה תאהב אותו, כי אני יודע שיש בו מלא משתמשים
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים איזה סוג של משחקים אתה מעדיף?אם זה MMORPG וכל הסוגים שלו, תפקידים וכו' אז - יש את Knight Online, משחק המוני, תפקידים המון אנשים משחקים בו, הוא קיים אם אני לא טועה מעל שנתיים. אם אתה מוכן לשלם כסף אז יש גם את Guildwars ו - WOW, אבל עדיין יש כאלה שאומרים שKO יותר טוב מGuildwars, אבל לא מWOW. יש גם את המשחק שהמליצו פה - משחק מכוניות מהנה.. TrackMania Nations, חינמי לגמרי, כדאי לך להוריד..אם תאהב אז אני אמליץ לך על המשחק הלא חינמי שלהם שיצא, פשוט משחק מעולה.. KO היה המשחק שהכי אהבתיעד שעשו את העידכון הענק (KE)עכשיו זה משחק זבלזבל זבל זבלגם חייבים לשלם ואם לא אז אתה תצליח להיכנס לסרבר פעם בשנהגם כדאי לקרוא את התגובות פה: http://www.download.com/Knight-Online/3640-7541_4-10437633.html?tag=tab_urשתבין איזה חרא זה.בקשר לlineageזה עולה כסףוהשרתים הפרטיים והלא חוקיים פשוט מסריחיםאין שם חצי מהדברים שיש במקורי, יש באגים ובכלל זה שכונה הם עושים שיעלו רמות בשנייה... זה פשוט לא שווהאגב אני עוד הספקתי לשחק איזה יומיים לפני שזה היה בתשלוםבאמת משחק מעולה מתתי עליו אני בספק אם הייתי מפסיק לשחק אפילו עד היום אם זה היה חינמיבקשר למייפל סטוריבאמת חראזה משחק משעמם שמתאים לילדים בני 7
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים gunbound אולי זה ? : זה כמו וורמס כזה משחק דיי נחמד כמה חברים שלי משחקים בזה אני אף פעם לא שיחקתי
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים KO היה המשחק שהכי אהבתיעד שעשו את העידכון הענק (KE)עכשיו זה משחק זבלזבל זבל זבלגם חייבים לשלם ואם לא אז אתה תצליח להיכנס לסרבר פעם בשנהגם כדאי לקרוא את התגובות פה: http://www.download.com/Knight-Online/3640-7541_4-10437633.html?tag=tab_urשתבין איזה חרא זה לא בהכרח, Knight Empire לפי הדעת של הרבה אנשים רק שיפר, אני אישית לא משחק במשחק(שיחקתי בו משהו כמו יומיים ואז מחקתי, לא היה לי כוח יותר), יש לי משתמש אבל, אני לא ממש נדלקתי אבל יש המון שנדלקו עליו.. ולא חייבים לשלם, יש משתמש Premium שבשבילו אתה צריך לשלם ואתה מקבל הטבות, לכל משתמש פרמיום יש אפשרות להכנס לסרבר שנעול במיוחד בשבילהם, ויש עוד 2 סרברים אחרים שבשביל המשתמשים הרגילים. ונכון, חבר שלי שיש לו במשהו כמו 3 שרתים, ועכשיו הוא ממש חורש על השרת שנפתח נדמה לי היום, משתמשים ברמה 60..הציעו לו עליו הרבה כסף.עכשיו כשנפתח עוד שרת חדש, הוא ועוד המון אנשים חורשים עליו, הם ממש מכורים...הם עולים כמעט 30 רמות ביום...אבל זה לא מה שחשוב, תנסה את המשחק עוד פעם, אומרים שעכשיו יותר כיף לשחק בו מאשר פעם..אז אני לאיודע, אתה יכול לנסות במיוחד עכשיו בשרת החדש שנפתח.www.muonline.comה-משחק! גועל-נפש של משחק, הוא היה עוד איכשהו נורמלי לפני שנתיים, עכשיו הוא ממש משחק גרוע ומעפן. יש משחק שאני בעצמי לא סובל, אבל אני מכיר מישהו שאוהב אותו- maple storyלדעתי זה משחק מעפאן ומטומטם, אבל אולי אתה תאהב אותו, כי אני יודע שיש בו מלא משתמשים זה משחק לילדים בני 10, משחק גרוע, ושלא נדבר על הגרפיקה שלו..ואה ואה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.