עבור לתוכן

רכשתי את הכרטיס Radeon X850 Pro 256MB GDDRII ואני מעוניין לפתוח לו צינורות

Featured Replies

פורסם

הוא יכול להיפתח ל X850XT אחיו הגדול לפי מה שאומרים..

מישהו יכול להסביר לי רק איך עושים את זה ?

ובקשר לפתיחת צינורות לכרטיס מסך, זה גם מקצר את חיי כרטיס המסך או שזה לא כמו אוברקלוק וזה לא משנה כלום בעומס על הכרטיס ולא צריך קירור?

פורסם

חלק מהכרטיסים המוגבלים (בעלי צינורות סגורים) הם כרטיסים חזקים בהרבה שלא עברו בדיקות איכות ולכן סגרו את הצינורות התקולים, ואם אתה תפתח את הצינורות הכרטיס יפסיק לתפקד או שיתפקד בצורה חלקית, ויש כאלו שיהפכו ללא כל בעיה לכרטיסים חזקים בהרבה - זה רק מזל - על איזה כרטיס אתה נופל.

במיוחד בשבילך - מפתח צינורות:

pipe-wranch.jpg

פורסם

אז הוא נפל על כרטיס טוב?

פורסם

הוא של C3D? אם כן, צריכים להיות כתובים עליו מספרים מסויים שאמורים להגיד אם הכרטיס אכן בר פתיחה, כמו כן ATi Tool (לפעמים) יכולה לבדוק את זה ע"י בדיקה של מידע מסויים מהליבה (התוכנה כמובן עושה זאת), תחקור את העניין הזה ותבדוק.

פתיחת הצינורות נעשת דרך צריבת ביוס.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

הוא של C3D? אם כן, צריכים להיות כתובים עליו מספרים מסויים שאמורים להגיד אם הכרטיס אכן בר פתיחה, כמו כן ATi Tool (לפעמים) יכולה לבדוק את זה ע"י בדיקה של מידע מסויים מהליבה (התוכנה כמובן עושה זאת), תחקור את העניין הזה ותבדוק.

פתיחת הצינורות נעשת דרך צריבת ביוס.

בהצלחה.

הוא של C3D כן . איזה מספרים ...?אתה יכול לתת לי תמונה בדיוק איפה המספרים האלו אמורים להיות ככה שאני אדע אם הוא כן בר פתיחה :|(או שתגיד לי מה אני צריך לבדוק בדיוק ב ATI TOOL ?) אני לא מבין בזה ממש :\

פורסם

אני מצטרף לשאלה ודרך אגב enter איך הכרטיס הזה שקנית איך הוא עובד לך? ומה הבנדל שלו?

פורסם

קריאה מהנה (תשימו לב שאתם צריכים לקרוא החל מהחלק שמדובר על הX850):

http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/100

אני לא אחראי לשום נזק שיקרה (אם יקרה) לכרטיס, תקראו היטב ותבדקו כל דבר 100 פעם לפני שאתה מבצעים אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים