עבור לתוכן

c&c generals direct ip

Featured Replies

פורסם

אהלן.. רציתי לדעת אם מישהו פה בפורום הצליח לשחק generals או הראשון או zero hour עם חבר דרך הdirect ip ושיש לו או לחבר שלו רשת שלא מבוססת על חייגן

פורסם

אני משחק הרבה עם חברים מכל סוגי החיבורים והספקיות, אם יש לך בעיה כלשהי תרשום מהי..

פורסם

אינספור פעמים

אני מחובר בכבלים ללא חייגן (ולפעמים עם חייגן, תלוי איזה מודם אני מחבר... :) )

ומשחק כל הזמן עם חברים שיש להם רשת ביתית

כל מה שצריך זה הפניית פורטים נכונה בנתב...

תסביר מה הכוונה רשת שלא מבוססת על חייגן

אתה מדבר על נתב שמתחבר ב ADSL או בכבלים ? איזה נתב ?

או על חיבור ללא חייגן + סוויצ' או מודם ללא סוויצ' שמחבר 2 מחשבים (כבל רשת ו USB)

פורסם
  • מחבר

ואללה אחי יש לי נתב linksys wrt54g אני כמעט בטוח שזה הדגם המדוייק..

אני מחובר דרך מודם alcatel זה רשת אלחוטית.. יש לי נייד אחד בבית ו2 מחשבים.. רציתי לדעת אם יש מצב שאני אוכל לארח משחק direct ip

או להתארח במשחק כזה בלי לנתק את הרשת וליצור חייגן..

אני לא אוהב להתעסק עם פורטים אני על מצב DMZ כל הזמן זה גם פותר את הבעיה ?

המשחק עדיין לא אצלי אבל מניסיון קודם הייתי באותו מצב רק עם נתב D LINK ועשיתי DMZ( מצב שפותח את כל הפורטים ככה קראתי)

ולא הצלחתי להתארח..

לארח לא ניסיתי

פורסם

מוזר, אמורה להיות לך בעיה הפוכה, להתארח אתה אמור להתארח במשחק שמישהו אחר יצר בקלות

לארח אנשים אחרים - אמור לעשות לך קצת בעיות.

בכל מקרה, אם זה על DMZ אני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד

אתה אומר שבמצב של ניתוק הרשת + חיבור לאינטרנט במצב חייגן מהמחשב = הכל תקין ?

שמישהו יעביר את הת'רד הזה לרשתות

פורסם
  • מחבר

יש שם משהו בסגנון.. אבל זה די מת אז ניסיתי את מזלי בפורום הזה

גם השאלה יותר ישירה ולבסוף עוסקת במשחק

כן עם חייגן הכל תקין.. תראה המשחק הזה ידוע בבעיתיות שלו לכן אני שואל אם מישהו הצליח כי זה נדיר אם כי לא נראה לי שמישהו הצליח

פורסם
  • מחבר

אוקיי התקדמתי קצת אני וחבר שלי ניסנו לעשות משחק דיירקט אי פי לשנינו יש רשת שנינו על DMZ

שהוא מנסה להיכנס אני רואה את השם שלו כאילו הוא בפנים אבל לו זה רושם connection timed out

פורסם
  • מחבר

טוב זה כבר ממש מוזר.. אני רואה אותו בפנים הוא רואה את עצמו בפנים הוא מגדיר לעצמו כסף צבא וכו' בתפריט הכנה

ואני רואה שהוא לא עושה כלום ואחרי כמה שניות הוא עף ורשום לי player was dropped because he was not responding

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים