פורסם 2006 ביוני 2619 שנים אני רוצה לעשות OC למעבד P4 שליהבנתי שצריך להכנס למשהו שנקרא ביוסאמרו לי שכדי להכנס לביוס צריך ללחוץ כשפותחים את המחשב על הכפתור DELETE אבל זה לא נכון!!! אני לחצתי על DEL וזה לא עושה כלוםאז ניסיתי ללחוץ על כמה מכפתורי ה F וכשלחצתי על הכפתור F8 זה נכנס לי למשהו שאני חושב שזה הביוס (אני לא יודי מה זה ביוס)אחרי שנכנסתי לזה היו לי 4 אפשריות...מה לעשות?במה לבחור?תדריכו אותי לאפשרות בה אני עושה את ה OC למעבדתגידו במה לבחור כידי להגיע לאפשרות...
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים קודם כל תפרט על המחשב שלך:לוח = ??מעבד = ??ושאתה לחצתה f8 אתה נכנסתה למצב בטוח...ולא לביוס...
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מחבר אז איך נכנסים לביוס?יש לי מעבד P4 2.0GHZולוח אם intel maryville D850MV
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים מחבר * למה בקושי אפשר לעשות OC ללוח אם של INTEL ??* אני יכול להגדיל את ה GHZ של המעבד שלי? ( עכשיו הוא 2.0 ) ??
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים * למה בקושי אפשר לעשות OC ללוח אם של INTEL ??* אני יכול להגדיל את ה GHZ של המעבד שלי? ( עכשיו הוא 2.0 ) ??*כי ככה זה לוחות אינטל*זה נקרא oc ....
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים איך מגיעם להגדרה בה אני יכול לשנות את הGHZ של המעבד?אומרים לך שבלוחות של אינטל אין לך כמעט אפשרות לאוברקלוקינג.....ובנוגע להגדרה שזאתה רוצה... חפש בפורום וקרא מדריכים....אוברקלוקינג רציני מורכב טיפה יותר מהעלאת התדר...אתה צריך ללמוד על מכפלה, fsb, מתחים, זיכרונות וכו'....תלמד קצת, לא הבנת תבוא לפורוםותשאל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.