עבור לתוכן

החמאס תקף מוצב של צה"ל בפעילות משולבת

Featured Replies

פורסם

אוקי

• תגובות 236
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למי אנחנו מחכים ??!? :s05: :bash::nixweiss:

פורסם

איזה עולם קטן, החייל החטוף הוא בן של בן-דוד של מדריך מעבדת אלקטרוניקה שלי..

פורסם

אם כבר מדברים על מאורות שמאל(למרות שאני אחד כזה)

http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?t=93736&postdays=0&postorder=asc&start=0

תקראו את התגובות של המשתמש אנונימי החל מעמוד 6(אם אתה גולש פה אל תיקח אישית,אתה יודע שאני מת עליך=)

באמת עצוב שיש אנשים עם דעות כאלה.אבל מה,דמוקרטיה לטוב ולרע..

פורסם

שמאלמרט: "לא יהיה שחרור אסירים".

לפני כמה ימים זה היה "לא יהיה משא ומתן עם מחבלים"...

מעניין מה זה יהיה ביום ראשון.. ::)

פורסם

הוא בסוף יעשה משא ומתן עם המחבלים שהמתווך המצרי יגיע.

פורסם

כן... ועל הדרך הוא יתן להם את אשקלון ושדרות :lol: (רק חבל שזה באמת עוד יכול להתרחש :-\)

אני לא מבין איזה משא ומתן יכול להיות :s07:

חוץ מ- "תחזירו את החטוף", מה יהייה להם עוד להגיד? הרי ברגע שנראה קצה של חולשה, של וויתור או סתם הססנות- הם יבינו שיהייה להם רווח מהחטיפה, וברע שיש להם רווח הכי קטן, הם ירצו עוד! (ע"ע התנתקות וירי קסאמים על שדרות)

פורסם

דווקא אני בינתיים מרוצה. עד עכשיו, אין לי תלונות - ואם יחזירו את החייל תמורת נסיגה של כוחות הצבא, תוך הפסקה של ירי הקסאמים מה טוב. בעצם יוצא, שמחטיפת החייל ייצא להם רק רע - וזה בדיוק מה שצריך להיות... ;)

פורסם

הביטוי : "הצבעת קדימה , קיבלת מאחורה" , מקבל עכשיו משמעות ממשית

פורסם

הביטוי : "הצבעת קדימה , קיבלת מאחורה" , מקבל עכשיו משמעות ממשית

באמת???

ומה אתה חושב שפרץ או ביבי היו עושים במצב הזה?

פורסם

באמת???

ומה אתה חושב שפרץ או ביבי היו עושים במצב הזה?

פרץ הוא האיש הלא נכון במקום ובזמן הלא נכונים, זה ניכר בפניו בשפת הגוף בהופעות הקצרות שלו בתקשורת, רואים שהוא מת לקבור עצמו , תראה איך הוא פרח כשהיה בהסתדרות, ואיך הוא נראה עכשיו, הוא מלכתחילה לא רצה כלל את התפקיד הזה, הוא רצה את האוצר, באוצר לפחות טעויות בשיקול דעת וקבלת החלטות לא עולות בחיי אדם , לפחות לא באופן ישיר ומידי, בביטחון כן, לסיכום הציון של פרץ בביטחון נכשל, הוא היה צריך לחזות זאת מראש, רוב האנשים לא מצליחים בתפקידים שהם לא רוצים לעשות אותו , זה כלל ידוע.

גם אהוד ברק וגם ביבי היו מנהלים מדיניות יותר ניצית , הם היו מקבלים את המלצות המטה הכללי עוד לפני החטיפה כמענה לגשם הקאסמים, וזה להנחית מכה קשה על עזה כולל כניסה קרקעית וביצוע מעצרים.

אי תגובה על הקאסמים זאת שערוריה זה מחדל, אפשר אולי להבליג אחרי 2 3 4 קסאמים , אבל אחרי גשם של מאות קסאמים, לא ייתכן שצה"ל לא יגיב והוא יכול להגיב

למעשה הממשלה הנוכחית היא שמאלית יותר ממפלגת העבודה (אילו העבודה היתה בראשות ברק או ווילנאי), זאת ממשלת חידלון, וקיפאון, זו ממשלה שנבחרה באווירה של אדישות מסוכנת מצד הציבור (רק 68% מבעלי זכות הצבעה הצביעו), זו ממשלה שהעומד בראשה בכלל לא תכנן להיות רה"מ , הנסיבות כפו עליו לקחת על עצמו את התפקיד, זו ממשלה שרובה הוקמה ע"י יועצי תקשורת ומנהלי משרדי פרסום (ליאור חורב אייל ארד ראובן אדלר) , זו ממשלה שנבחרה ע"י סקרים שיקריים, קומבינות, שטיפת מוח, תחבולות ותחמונים, שקרים וסילופים.

פורסם

אם מישהו עדיין חושב ש"הידברות" היא הפיתרון אז הנה התשובה

אבו מאזן: שחרור החייל? אין עם מי לדבר בחמאס

כידוע החמאס שולט ברחוב ככה שגם עם אבו מאזן אין מה לדבר.

בקיצור הידברות עם הפלסטינים הוכחה כלא אפשרית.

רק כוח הם מבינים

פורסם
  • מחבר

כוח הם רוצים,כוח הם יקבלו.

פורסם
:lol: ממי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים