עבור לתוכן

בעיה בטמפ' המעבד...

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי מעבד של אינטל 1.8 P4 ולוח אם של גיגהביט GA-8IDX( הלוח בן 4)

והטמפ' שלו במנוחה לא יורדת מ-51 מעלות והוספתי מאוורר למארז וזה לא הוריד את הטמפ'...

מה הבעיה שלו...יכול להיות שאני צריך למרוח לו מחדש משחה תרמית..?

תודה על העזרה... ??? :nixweiss::kopfpatsch:

פורסם

כן תחדש משחה!!

מתי הפעם האחרונה שחידשתה את המשחה??

פורסם
  • מחבר

כן תחדש משחה!!

מתי הפעם האחרונה שחידשתה את המשחה??

אף פעם...ויש לי עוד בעיה, אני לא מצליח להוציא את את החלק שמצמיד את המאוורר והצלעות קירור לתושבת של המעבד...

פורסם

מה ז"א?

המעבד דבוק לצלעות קירור?

פורסם

צריכים להיות לך קליפסים או ברגים אני לא יודע אבל אם הכל משחורר ואתה עדיין לא מצליח להוציא אותו

אז סביר להניח שהמעבד דבוק לבלוק קירור עם דבק טרמי ואז אין לך מה לעשות..

רק לסבול בשקט

פורסם

צריכים להיות לך קליפסים או ברגים אני לא יודע אבל אם הכל משחורר ואתה עדיין לא מצליח להוציא אותו

אז סביר להניח שהמעבד דבוק לבלוק קירור עם דבק טרמי ואז אין לך מה לעשות..

רק לסבול בשקט

אוייש איזה שטויות.....

מה קורה לך בנאדם....?

לי היה את זה לפני שהחלפתי מעבד ובעזרת מברג טסטר קטן וחמוד הפרדתי את המעבד בצורה מושלמת...

פורסם

שום דבר לא שטויות!!

איך ניקיתה את הדבק טרמי מהמעבד??

אם הוא היה דבוק כמו שאמרתי הייתה עושה נזק למעבד שלך!!

כנראה הייתה לך משחה טרמית רגילה ולא דבק טרמי

פורסם
  • מחבר

תודה לכם.... :yelclap::hi:

פורסם

אף פעם...ויש לי עוד בעיה, אני לא מצליח להוציא את את החלק שמצמיד את המאוורר והצלעות קירור לתושבת של המעבד...

אתה מתכוון לקליפס שנועל את גוף הקירור במקומו (אני מניח שמדובר בסוג החיבור הישן שקיים שנים, כמו במעבדי הסוקט A)?

אם כן, אתה צריך להכניס מברג שטוח לחלק בקליפס שמתאים לו (לא בכוח, כשאתה מכניס את המברג, אתה רואה שהתושבת בתוך הקליפס עצמו מתאימה למברג שטוח). אח"כ אתה צריך לדחוף קצת את הקליפס למטה ולכיוון המעבד, ולאחר מכן - למטה והרחק מהמעבד (הקליפס הזה הוא קפיצי). שוב - לא בהרבה כוח, ואם אתה לא בטוח - אל תעשה את זה.

לאחר מכן הקליפס אמור להשתחרר מהתושבת ואז ניתן להוציא את גוף הקירור. אחרי שעשית את זה, תקרא את המדריך באתר שמסביר איך להחליף משחה טרמית. החזרת גוף הקירור גם היא צריכה להיעשות בעדינות - מניחים אותו על המעבד (לא לוחצים למטה בשום מקרה), ודואגים שהמדרגה בגוף הקירור תתאים למדרגה בסוקט. לאחר מכן מכניסים את הקליפס מצד אחד לתופסן בסוקט (עם היד, הקליפס רפוי בשלב הזה), ואז מכניסים שוב את המברג השטוח לחריץ המתאים בצד שני של הקליפס. לוחצים כלפי מטה והרחק ומהמעבד ואז לכיוון המעבד (כאשר אתה עדיין לוחץ כלפי מטה). הקליפס אמור להיתפס בתופסן המתאים וגוף הקירור אמור לשבת ביציבות במקומו. בשום שלב אתה לא אמור להפעיל כוח רב, ובשום פנים ואופן לא ללחוץ על גוף הקירור כלפי מטה ישירות (אתה יכול לשבור את המעבד).

שוב - אם אתה לא בטוח במשהו, אל תעשה את זה.

אם יש חלק/כבל שמפריע לך - תפרק/תנתק אותו לפני שאתה עושה משהו.

יש להשתמש בזהירות עם המברג - אם הוא יחליק לך, אתה עלול לשרוט את הלוח.

מקווה שזה יעזור.

פורסם

אצלי המעבד הוא בטמפ' של 55-60 רק מגלישה באינטרנט ואני עוד קניתי מאוורר חדש של אינטל + מישחה !

נראה לי אני יקנה מאוורר לקירור מעבד של zalman וזהו הכי טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים