פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אני לא חושב שאתה יכול להיות ידיד שלה יותרמה שהיה לך זאת טראומהפלאשבק מזה יכול לחזור לך יום אחד ולהחזיר אותך לאותו מצבאני מכיר את המקרים האלה
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים תודה בנאדם לפחות עכשיו אני צוחק טיפה אבל עכשיו באמת איך אני גורם לעצמי לשכוח מאהבתי אליה אבל עדיין להיות ידיד אמתאתה בטוח שאתה לא "מאוהב" בה על סמך מראה חיצוני בלבד? תחשוב רגע ברצינות, אתה באמת באמת מכיר את הבחורה הזאת, עד כדי אהבה כל כך קשה?אני מכיר את הדבר הזה, שאתה חושב שאתה כל כך אוהב בחורה אבל בסוף אתה מגלה שבכלל לא הכרת אותה באמת בשביל לאהוב אותה.
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים בנאדם, מה אני אגיד לך, היא לא באמת שווה את זה, אני לא מכיר אותה, אבל בגיל 15 לא שווה לבכות בגלל אהבה נכזבת, יש עוד הרבה "דגים בים".
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים ניתוח של מצבך(פותח הדיון): אתה גבר רגיש, מה שאומר שייקח לך די הרבה זמן עד שתמצא מישהי אבל בנות 25+ יתנפלו עלייך, חכה עד אז.. אני בערך באותו מצב , אני מחבב מאוד(לא קורא לזה אוהב) מאוד ידידה ממש ממש טובה שלי, שאני מכיר באמת ממש טוב ואני לא סגור על עצמי אם אני בכלל רוצה שיהיה בינינו קשר רומנטי.. אבל גם אני גברברון רגישון, אז אולי עדיף לי לחכות
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אני עצמי הגעתי למסקנה שהבחורות שבאמת שוות את ההשקעה נמשכות לגברים רגישים במידהכאלה שיודעים להקשיב
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מה זה אומר רגיש במידה? יש סולם כלשהו למדידת רגישות? מתחיל בערס ונגמר בהומו?
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים כןאתה צריך להיות משהו באמצעאף אחת לא רוצה אחד שלא יכול להגן עליהאבל היא גם רוצה שתקשיב לה ותסמפט אותה מתי שצריךוזה עוד בלי להיות מצחיק, שנון וכיפי
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים שנינות זה הדבר ואני שנון מאוד, אין דבר יותר מרצה מלגרום לבחורה לצחוק כתגובה למשהו שנון שאמרתי כאילו, יש דברים יותר מרצים, אבל זה די מרצה סה"כ
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים יש חיבור יותר טובידידים או בני זוג ששניהם מטורפים, אבל מטורפים על אותו תדר (הגדרה של ידידה שלי למצב שלי ושל ידידה אחרת שלי)
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אין ספק שאין כמו שני אנשים שהראש שלהם דפוק באותה צורהוהם מתחברים אחד עם השני כ"כ שהם מבינים אחד את השני בלימילים (ע"ע אני וחברה שלי)גבר, אין מה לעשות, קורהכולנו חווינו דחייה, ולאף אחד זה לא נעיםלומדים לחיות עם זה, כי ככה זההרבה פעמים מתאהבים במי שאתה חושב שהבן אדם הזה, בתמונה שלושאתה בונה במוח, ולא בבן אדם עצמו, וזה קשה כשזה נהרס, אבל זה קורה לפעמיםמה שצריך זה לעמוד חזרה על הרגליים ולצאת לעולם הגדול והרחב (והמלא בעוד המון המון בנות)אחי, אתה רק בן 15! כל החיים עוד לפניך, ומה שקרה לך לא אומר כלוםזה קרה לכולנו מתישהו, צריך ללמוד להתגבר על זה ולהמשיך הלאהואגב, כל מי שאמר שזה לא יכול לעבוד עם ידידה ממש טובה, אז זה לא נכון בכללאני וחברה שלי היינו ידידים הכי טובים כמעט שלוש שנים לפני שהתחלנו לצאת שבמהלכם לי היוחברות on-off כזה ולה היה חבר אחד רציני במשך שנתיים וחודשיים בערך ויומיים בדיוק אחרי שהיאוחבר שלה לשעבר נפרדו כבר התחיל להתפתח הקשר בינינו. אומנם לקח שבוע עד הנשיקה הראשונהועוד איזה שבוע עד שהגדרנו את עצמנו כחברים, אבל בדוגרי, יומיים אחרי הפרידה כבר באמת היינו ביחדהאמת אפילו לא ידעתי שאני רוצה את זה עד שזה פשוט קרה מעצמו, אבל אין משהו יותר מדהים מקשר שאתהיודע שאתה פשוט יכול להיות עצמך ולהתנהג הכי טבעי בעולםטוב אני אפסיק כאן כי אני חושב שאני מתחיל להישמע קצת פתטי... מה גם שלא יזיק ללכת לישון וללמוד לספרותלילה טוב לכם...
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים לא משנה כמה תחפש, בד"כ מי שבאמת תאהב תהיה סתם מישהי שראית במקרה.אני למשל נדלק כל יום על מישהי אחרת. אני הולך לישון וחושב על מישהי בלילה ואז למחרת אני רואה מישהי אחרת שדופקת לי את המוח.להידלק על מישהי זה יותר גרוע מאקסטזי, אין לזה אפילו מכון גמילה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.