פורסם 2006 ביוני 2719 שנים אני צריך עזרה :יש בחורה שאני דלוק עליה ואני יודע שהיא גם דלוקה עלי אבל אף פעם לא הבנתי איך להתחיל איתה שיחה מה יש לעשות אני בישן וגם אני לא מוצא שום דבר שנאי יכול דלבר איתה עליו ועכשיו נגמר בית ספר אז הדרך היחידה שלי לדבר איתה היא בICQ לכן אני צריך שתיעצו לי מה לעשות איך לדבר איתה מה להגיד וכו'
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים אחיאם אין לך על מה לדבר איתה אז חבל לך על הזמןואם יביאו לך פה משהו אז כל פעם שיגמר לך מה לדבר עליו אתה תרוץ לפה חזרה?
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים בן-אדם הגזמת, אם פרש נפל זה לא אומר שכאן המקום לחפירות ספר מה קרה לחברים שלך, תתארגנו כמה חבר'ה תשכירו #$נה ותעזוב אותנו בשקט...
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים מה קרה ל"אני מוצא חן בעיניך. את מוצאת חן בעיני. בוא נהיה חברים" ? אותי מענין מה קרה ל- (נבוט יש לי רוצה מין הכשיו) זה היה בצחוק למי שלא הבין במחשבה שניה איך שהם ניראו עדיף סבון
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים כן אבל, בניגוד אליך האדם הקדמון הצליח להעביר את הגנים שלו הלאה. נ.ב. - מישהו ראה את "הפיג'מות" היום? - כן, זה מאד קשור.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים OMG, הסדרה הזו זה שפל המדרגה ללא ספק.צריך להכניס למאסר כל בנאדם שאחראי להפצת הדבר הזה, אני לא מסוגל אפילו לקרוא לזה סדרה כי רמת הIQ של כל השחקנים שם ביחד לא עוברת את הפרופיל של חולה נפש.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים אתה צודק - המורדים וכל הדרמות הבכייניות ועמוסות הורמונים ותרבות פופ זולה הרבה אבל הרבה יותר שוות! אני דווקא חושבת שהעיראקי הזה, קובי, הוא שחקן נורא מוכשר, ועוד עם כל החיקויים האלו. יאצפן קטן עליו. ;D
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים כן אבל, בניגוד אליך האדם הקדמון הצליח להעביר את הגנים שלו הלאה. נ.ב. - מישהו ראה את "הפיג'מות" היום? - כן, זה מאד קשור. זה בסדר אלוהים לא מסכים שאני יפיץ תגנים שלי הוא אמר לי שהיתה טעות ביצור :'( אבל לפחות אני לא מעשן ;D
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים איזה מורדים ואיזה טלונבלות..אי אפשר לראות את זה, אפילו הסינים היו ממציאים דברים יותר טובים..גם השיט החדש הזה, האלופה.. כאילו, מה הם חשבו לעצמם? "נשלח דוגמן,שחקן ועוד כמה מטומטמים לאיצטדיון ואיתם ניקח צלם שיתעד ובטח הרבה פרחות וערסים ירצו לראות".לפחות בזה הם צדקו, כי חוץ מפרחות וערסים אני לא מכיר אנשים (לפחות לא בעלי השכלה מינימלית) שרואים את זה.ואי אפשר להשוות ליצפאן, אנשים לא בודקים מתי מתחילה התוכנית שלו בשביל לראות, אלא בשביל לדעת מתי להעביר.נ.ב קטן: אל תעלבי, זה לא שאני לא מעריך אותך -להפך, את דווקא מרשימה אותי מפעם לפעם בדי הרבה תחומים, פשוט הסדרה הזו.. :errrr:
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים ואי אפשר להשוות ליצפאן, אנשים לא בודקים מתי מתחילה התוכנית שלו בשביל לראות, אלא בשביל לדעת מתי להעביר. הרגת אותי!!! הטמבל הזה אפילו לא כותב את הבדיחות לבד! אבל אהבתי את החיקוי לטומארקין - הפסלים שלו דפוקים, חוץ מהמזרקה בדיזינגוף שהיא בגדר נסבלת.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים איזה מורדים ואיזה טלונבלות.. אי אפשר לראות את זה, אפילו הסינים היו ממציאים דברים יותר טובים.. גם השיט החדש הזה, האלופה.. כאילו, מה הם חשבו לעצמם? "נשלח דוגמן,שחקן ועוד כמה מטומטמים לאיצטדיון ואיתם ניקח צלם שיתעד ובטח הרבה פרחות וערסים ירצו לראות". לפחות בזה הם צדקו, כי חוץ מפרחות וערסים אני לא מכיר אנשים (לפחות לא בעלי השכלה מינימלית) שרואים את זה. ואי אפשר להשוות ליצפאן, אנשים לא בודקים מתי מתחילה התוכנית שלו בשביל לראות, אלא בשביל לדעת מתי להעביר. נ.ב קטן: אל תעלבי, זה לא שאני לא מעריך אותך -להפך, את דווקא מרשימה אותי מפעם לפעם בדי הרבה תחומים, פשוט הסדרה הזו.. :errrr: הי הי הי האלופה זה מצחיק אני אוהב תסידרה כי מיבחינתי זה קומדיה ולא דרמה אוסקר עובדיה ויפית מאוד מצחיקים אותי ויש תבלונדה הכוסית וגם תעברין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.