פורסם 2015 במאי 1710 שנים גיסתי נתנה לי את המחשב הנייד לתיקון - אני טרם סגור על מה הבעיה שלו (יש לו בעיה מוזרה שהוא נכבה מדי פעם ולא ניתן להדליק אותו) - יש לה כבר מחשב חדש אזה היא לא לחוצה עליו.היא שכחה לציין כי יש לה חומר חשוב על המחשב... חומר שכמובן אין לה גיבוי במקום אחררק חבל שהיא אמרה לי את זה אחרי שבצעתי לדיסק הקשיח מחיקה-עצוב- (לא בציניות זה עצוב גם לי).
פורסם 2015 במאי 1710 שנים עבדתי כשנה בתמיכה טכנית, היו שם גם כמה שרוטים. יום אחד, אני מדבר עם לקוח בטלפון ואני שומע ברקע את העובד שיושב מאחורי אומר ללקוח כך: "טוב, אין לי כוח לדבר איתך יותר, אני איתך כבר רבע שעה ואני צריך לשירותים כל הזמן הזה, יש לי גדולים, אני צריך לסגור", ואז אני שומע את הטלפון נטרק. אני מסתובב אחורה עם פרצוף ספק WTF ספק מחייך ואני שואל אותו, אתה מסתלבט עלי, או שבאמת הרגע אמרת את זה ללקוח?! ואותו בחור אומר לי, לא! אני באמת חייב לשירותים ועכשיו אל תשגע אותי כי עוד מעט יוצא לי ובאותו רגע הבנתי שהאמירה הכי מוצלחת בסיטואציות מסוימות היא:
פורסם 2015 במאי 1710 שנים זה לא הת'רד לזה אבל פשוט תחזר לה את המידע. זה מבחינתי סיפור תמיכה קלאסי אגב בצורה שאני בצעתי מחיקה - רק אלוהים יעזור (אני משתמש בבוט של DBAN שאני מקבל מחשב לידי)
פורסם 2015 במאי 1810 שנים עבדתי כשנה בתמיכה טכנית, היו שם גם כמה שרוטים.יום אחד, אני מדבר עם לקוח בטלפון ואני שומע ברקע את העובד שיושב מאחורי אומר ללקוח כך: "טוב, אין לי כוח לדבר איתך יותר, אני איתך כבר רבע שעה ואני צריך לשירותים כל הזמן הזה, יש לי גדולים, אני צריך לסגור", ואז אני שומע את הטלפון נטרק. אני מסתובב אחורה עם פרצוף ספק WTF ספק מחייך ואני שואל אותו, אתה מסתלבט עלי, או שבאמת הרגע אמרת את זה ללקוח?! ואותו בחור אומר לי, לא! אני באמת חייב לשירותים ועכשיו אל תשגע אותי כי עוד מעט יוצא לי ובאותו רגע הבנתי שהאמירה הכי מוצלחת בסיטואציות מסוימות היא: האמת, אני לגמרי מבין אותו. ההכרח לא יגונה!
פורסם 2018 בינואר 37 שנים מחבר עוד כמה ימים שנה בלי תגובות אז שוב מוקפץ אם יש לכם עוד סיפורים מעניינים אז תחיו קצת את הת'רד הזה, מה אתם אומרים?
פורסם 2018 בינואר 47 שנים אני פה רק בשביל לקרוא שוב את הדיון. הדיון הזה צריך להיות כמו פתיחת מתנות בחג המולד בשביל הנוצרים. יום אחד בשנה נזכרים במעשיות ובגבורה של התומכים הטכניים המתמודדים עם הבלתי אפשרי.
פורסם 2020 במאי 115 שנים https://www.reddit.com/r/talesfromtechsupport/comments/ggbnfb/delete_my_account_now/ נערך 2020 במאי 125 שנים על-ידי multicore
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.