פורסם 2006 ביולי 1119 שנים נזק מרשים אבל אתה מת במכהובאותו לבל אין לך סיכוי מולי,גם כי יש לי 3 פטס שיעסיקו אותך,וגם כי אבזמן שהם אחריך גם אם תצליח לירות עליי זה לא יפגע כי אני אהיה באבן שלי.וגם אני קוסם אש,אז בכלל תראה תרזיסטנס שלך.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים וואי אני משתגע ניתקתי במיצרים בדרך ללא מוצא ...ה קווסט הראשי שלי זה להחזיר את המגילה ואת כל המישנים סיימיתי...מה אני עושה לאן צריך להחזיר את המגילה באיזה דרך ללכת האיתי כבר בכל מקום והכל סגור...
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מחבר נזק מרשים אבל אתה מת במכה ובאותו לבל אין לך סיכוי מולי,גם כי יש לי 3 פטס שיעסיקו אותך,וגם כי אבזמן שהם אחריך גם אם תצליח לירות עליי זה לא יפגע כי אני אהיה באבן שלי. וגם אני קוסם אש,אז בכלל תראה תרזיסטנס שלך. נדיר מאוד שאני מת כי לא פוגעים בי בכלל. הרעיון של קשתות זה לשמור על מרחק מסוים מהאוייבים ולחסל אותם מרחוק. ואגב, לא הוספתי אף נקודה לחיים ולמנה, רק לכוח ולDEX. עריכה: אתה חושב שאני לא יכול לכוון את החץ שלי ישר אליך במקום לפטס? שלא לדבר על זה שיש DECOY וכל הפטס שלך ישר ילכו אליו רק בשביל לגלות שהוא ממולכד עזוב, גם ככה אין PVP ובאמת טוב שאין.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים למה טוב?ממש מגניב היה בדיאבלו הקטע הזה.חוץ מזה שאני יכול לשלוט בחיות שלי...
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים איך לעזעזל אתם מגיעים לLVLים כאלה גבוהים ?! אני כבר במצרים ורק רמה 18..אני רואה כאן אנשים ברמה 40 ויותר..איך לעזעזל ?אתם מתים בכונה ואז הולכים לרצוח את המפלצות מחדש ?
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר קבלו תמונה לכבוד LVL 40שימו לב לנזק ;Dמישהו יודע מה הLVL המקסימלי?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים תגיד LAZY-BOY..יש קשת עם מהירות יותר גבוהה מVERY SLOW ? כי זה כל מה שמצאתי עד עכשיו..ובאיזה צבע הITEMS הכי טובים ? כחול או ירוק ? או שיש אפילו יותר טובים מאלה ?
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים צבע אחד מסמן חפץ יחודיוצבע השני מסמן את העובדה שהוא חלק מסט של חלקים..כרגע אני לא זוכר מה מסמל מה אבל זה הפרנציפ .בד"כ לאלו של הסט גם יש שמות בהתאמה (שם של אדם שהסט היה שייך לו או משהו בסגנון)
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים לבל 18 במצרים זה יפה אני רמה 21 במיצרים בעיר הראשונה...לא בגלל שאני משחק טוב אלה בגלל הקריסות שהיו לפני הפאצ'.
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר תגיד LAZY-BOY..יש קשת עם מהירות יותר גבוהה מVERY SLOW ? כי זה כל מה שמצאתי עד עכשיו..ובאיזה צבע הITEMS הכי טובים ? כחול או ירוק ? או שיש אפילו יותר טובים מאלה ?לא ראיתי קשתות עם מהירות בסיס גבוהה יותר מVERY SLOW - וראיתי קשתות קסומות מיוחדות מאוד.ITEMS, לא יודע.יש בלאגן עם החפצים במשחק הזה.בדמו היה הסבר על הצבעים אבל במשחק המלא הוא נעלם ועד כמה שזכור לי יש אי תאימות בין הצבעים בדמו לאלה של המשחק המלא.בעיקרון:צהוב = קסוםירוק = RAREכחול = חפצים מיוחדים לרמת הקושי הראשונהכחול = חפצים מיוחדים לרמת הקושי השניה - אני חושב שהם משתמשים באותו הצבע.סגול = חפצים מיוחדים לרמת הקושי השלישיתסגול = quest itemsאתה מבין לבד למה אני מבולבל - זה פשוט לא מובן.מעבר לזה יש SET ITEMS שגם הם כחולים עד כמה שזכור לי.בקיצור, בלאגן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.