עבור לתוכן

עד מתי ערוץ 10? - חבורה של בוגדים!

Featured Replies

פורסם

אני מסכים שמילפורד לפעמים עונה בצורה כזאת - אבל זה בדר"כ כתגובה לתשובה באותו סגנון (אך לפעמים מנוסחת באופן יותר מושקע). הוא מנסה להדגיש את זה ע"י הקצנה (עמרי, תקן אותי אם אני טועה).

אם היתי בן 3 כמו MILF התשובה המתבקשת היתה:

hairyasscopy9gx.jpg

מותר לי לא?.. כדי להדגיש ע"י הקצנה כמובן...או משהו כזה ... :P

• תגובות 208
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

[ltr]so the army attacked a terrorist squad and a few bystanders got killed and hurt. what can you do? shit happens...

but that kind of shit needs to be minimized, that's all I want (same as all "traitors" according to your definition).

however you (burton, omri, borg, IG and friends) think the more bystanders killed the better or just don't care if bystanders are killed at all. let me ask you this, what if the army were to take out a terrorist squad at hebron and a few jewish settlers bystanders would have been killed?

would it still be a case of no biggie, somehow I think not...[/ltr]

פורסם
  • מחבר

לא לא לא...

הבנת את זה לגמריי לא נכון

אם אפשר לצמצם פגיעות בחפים מפשע אז למה לא?

הבעיה מתחילה כשמקטינים את משקל הפצצה בשביל לפגוע בכמה שפחות חפים מפשע, ואז הרוצח מצליח להימלט.

אם היו משתמשים בפצצה יותר גדולה אז הוא לא היה נמלט.

לכן, אם אפשר לבצע את אותה פעולה באותה היעילות ובאותו סיכון של חיילים מכוחותינו, אז למה לא?

העניין הוא שזה אף פעם לא עובד ככה.

דבר שני, כבר הסכמנו על זה שהדם שלי יותר אדום מהדם שלך לכן, אני לא מבין מה הבעייה בסיטואציה האחרונה שתיארת...

ברור שזה לא אותו דבר.

דבר שלישי. אם הרג של חפים מפשע יגרום לעם הפלסטיני להתקומם, אז זה מה שצריך לעשות(וכמו שראינו זה כבר עובד. אבו מאזן מטיל את האשמה על אירגוני הטרור).

אחריי הכל אנחנו כן רוצים שלום(ואני חושב שכבר הוכחנו את זה ע"י הסכמי שלום עם כמה ממדינות ערב וגם הוכחנו שהן לא ממש מכבדות את ההסכם). הבעיה היא שהם כל הזמן תוקפים אותנו ואנחנו נאלצים להחזיר.

פורסם

[ltr]just because I prefer that a palestinian would die instead of an israeli, doesn't mean that the life of an israeli worth more than the life of a palestinian. and I say israeli instead of a jew and palestinian instead of arab on purpose.

just like you wouldn't kill israelis bystanders you shouldn't kill palestinian bystanders.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

[ltr]just because I prefer that a palestinian would die instead of an israeli, doesn't mean that the life of an israeli worth more than the life of a palestinian. and I

[/ltr]

אתה סותר את עצמך.

בשבילי חיים של ישראלי שווים הרבה יורת מחיים של פלסטיני.

[ltr]

just like you wouldn't kill israelis bystanders you shouldn't kill palestinian bystanders.[/ltr]

למה לא?

אם אני הורג ישראלים אני יורה לעצמי כדור ברגל ואני לא ממש משרת את האינטרס שלי.

אם אני הורג פלסטינים ותוך כדי הורג מחבל אז אני כן משרת את האינטרס שלי.

פורסם

[ltr]I'm not contradicting myself, you are just having trouble seeing things in both an objective and subjective way.

I prefer that a palestinian would die instead of an israeli - subjective.

the life of an israeli worth more than the life of a palestinian - objective.

[/ltr]

אם אני הורג ישראלים אני יורה לעצמי כדור ברגל ואני לא ממש משרת את האינטרס שלי.

אם אני הורג פלסטינים ותוך כדי הורג מחבל אז אני כן משרת את האינטרס שלי.

[ltr]that's just the point killing bystanders doesn't serve any interest.

and besides the example case was talking about killing a terrorist squad with palestinians bystanders and with israeli bystanders.

[/ltr]

פורסם
  • מחבר

הבנתי טוב מאוד אבל מה עוזרת לי הראייה האובייקטיבית?

ממתי מנהלים מלחמה בצורה אובייקטיבית תוך התחשבות בצד השני.

אתה פשוט סותר את עצמך...

אם אתה מעדיף שפלסטיני ימות אז כנירה שהחיים שלו פחות יקרים לך מאשר של הישראלי

אתה שוב לא מבין.

אם אני הורג משגר קסאם(שהיה הורג מקסימום ישראלי אחד) יחד עם עוד 3 ישראלים, אז יריתי לעצמי כדור ברגל

המטרה שלי היא להציל כמה שיותר ישראלים ובמקום להציל אחד הרגתי שלושה.

אם היו מתים איתו 3 פלסטינים אז כן הצלחתי במשימה ומנעתי את מותו של ישראלי אחד.

פורסם

הבנתי טוב מאוד אבל מה עוזרת לי הראייה האובייקטיבית?

ממתי מנהלים מלחמה בצורה אובייקטיבית תוך התחשבות בצד השני.

אתה פשוט סותר את עצמך...

אם אתה מעדיף שפלסטיני ימות אז כנירה שהחיים שלו פחות יקרים לך מאשר של הישראלי

אתה שוב לא מבין.

אם אני הורג משגר קסאם(שהיה הורג מקסימום ישראלי אחד) יחד עם עוד 3 ישראלים, אז יריתי לעצמי כדור ברגל

המטרה שלי היא להציל כמה שיותר ישראלים ובמקום להציל אחד הרגתי שלושה.

אם היו מתים איתו 3 פלסטינים אז כן הצלחתי במשימה ומנעתי את מותו של ישראלי אחד.

[ltr]

you're right, why let morality get in the way? ::)

but when does the equation evens out? how many lifes of palestians are worth the life of an israeli? 10? 100? 1000?

and I'm sorry to burst your bubble but the ratio of qasams fired to israeli deaths is around 1000 to 1.

[/ltr]

פורסם

118.gif

פורסם
  • מחבר

[ltr]

you're right, why let morality get in the way?

[/ltr]

בדיוק!

בוא נפסיק להיות צבועים.

מוסר זה לא דבר אבסולטי. מה שמוסרי בעינייך לא בהכרח מוסרי בעיניי.

בעיניי, למשל, לא מוסרי בעליל להפקיר את תושבי שדרות.

[ltr]

but when does the equation evens out? how many lifes of palestians are worth the life of an israeli? 10? 100? 1000?

[/ltr]

תלוי כמה פלסטינים יש.

עכשיו אל תכניס לי מילים לפה ותגיד שאני רוצה להשמיד את כל העם הפלסטיני ועוד כל מיני שטויות כאלה.

אני מוכן לעשות את זה רק בתנאי שזה יציל חיי אזרחי ישראל.

[ltr]

and I'm sorry to burst your bubble but the ratio of qasams fired to israeli deaths is around 1000 to 1.

[/ltr]

אני מצטער לפוצץ לך את הבועה אבל כשעושים שיקולים אסטרטגים, לוקחים תמיד את המקרה הגרוע ביותר.

פורסם

אני רוצה לחזק את מה שברטון אומר, ולהבהיר - אם אתה מחסל טרוריסט, ויש לידו ישראלים (באמת שאני לא יכול לחשוב על סיבה טובה שיהיו לידו ישראלים, אבל ניחא) וזאת כנראה ההזדמנות האחרונה להרוג אותו לפני שהוא חוזר למחתרת וממשיך להסב נזק - תנצל אותה.

(אני מדבר על מה שנכון לעשות, לא על מה שנכון לעשות מבחינה פוליטית, כי אם נכנס לזה, אנחנו בבעיה כרגע. לצערי רוב הפעולות שעושים המנהיגים הן פוליטיות נטו, בעיקר החבר'ה מקדימה)

אגב, באופן כללי ביותר - יש הרבה מקרים (לצערי) שחיילים ישראלים נהרגים מאש כוחותינו, או בכל מני תאונות אימונים / מבצעים. גם על זה אני אומר - ככה זה במלחמה. אין מה לעשות (וכמובן שצה"ל צריך לנסות ולהשתפר ושלא יקרו דברים כאלה).

פורסם

יש לי בשלט כפתור אדום

או עובר להופ קטנטנים

פורסם

אני שונא את התחקירים האלה של כול מני עיתונאים שרוצים לגנוב רייטינג ושידברו עליהם כול היום עושים.

תחקירים שמבוססים על עובדות כביכול ועדויות שונות שנראות אמיתיות אבל בסוף מתפוצצות בפנים.

מישהו פה לא זוכר את התחקיר של אילנה דיין על "ווידוי ההריגה"? עדיין לא עברה שנה מהמקרה שבסוף התפוצץ לטיפשה בפנים ומאז תודה לאל לא שומעים ממנה, וכבר עוד עיתונאי מטומטם מוציא עוד כתבה דבילית המבוססת על "עובדות" ו"הוכחות" שהוא הקריץ מאיזה חור.

התחקרי היחיד שאני סומך עליו זה של הצה"ל.

לפלסטינאים האלה אי אפשר להאמין כמות השקרים שהם הוציאו במהלך השנים יכולה למלא 10 ספרים ואנשים שוכחים את זה.

להזכיר לכם את הטבח בג'נין? העדויות שנתנו האנשים שם והרופא על רצח של 400 אזרחים חפים מפשע? סרט שיצא בעקבות זה?

הביקורת היחידה שלי על צה"ל היא על כך שהוא מתנצל כשחפים מפשע כביכול מתים תוך כדי חיסול או כול פעולה צבאית אחרת.

למה להתנצל? אנחנו חייבים להם משהו? מישהו שם מתנצל אחרי שהוא משגר קאסאם?

תפעלו כמו שנראה לכם לנכון אזרחים נפגעים זו מלחמה הצבא לא חייב להם כלום אין לו על מה להתנצל.

עד עכשיו דיברתי על התחקיר עכשיו אני יגיב על העניין שאזרחים "חפים מפשע" נהרגים במהלך פעולות צה"ל.

דבר ראשון אני לא מאמין לאף דיווח של הפלסטינאים על 10 ילדים נהרגו בלה בלה בלה..., ואם נהרגו שיטילו את האחריות רק על עצמם.

אם אדם מרשה לחוליות טרור לשגר קאסאמים משטח ביתו או 100 מטר מביתו בלי לעשות כלום שלא התפלא כשהבית שלו חוטף פגז, וכן הוא שותף לזה ברגע שהוא הצביע לחמאס הוא הביע את התמיכה שלו בחוליות האלה.

אם חוליות הטרור נעות במרכזי אוכלוסיה ומובילות אמצעי לחימה תוך ניצול המגן האנושי שמסביבם שלא התפלאו כאשר נוחת עליהם טיל ולוקח איתם עוד אנשים תמימים בדרך.

במילים אחרות מי שישן עם כלבים שלא התפלא כשיקום עם פרעושים.

מצידי שכול עזה תתפוצץ כול עוד הטילים מכוונים לטרוריסטים זה לא מעניין אותי אם לפלסטינאים יש בעיה עם זה שיתחילו לחסל את הטרוריסטים בעצמם.

פורסם

אם אדם מרשה לחוליות טרור לשגר קאסאמים משטח ביתו או 100 מטר מביתו בלי לעשות כלום שלא התפלא כשהבית שלו חוטף פגז

מה אתה היית עושה אם קבוצה של אנשים חמושים הייתה פורסת משגרי רקטות ליד הבית שלך? מבקש מהם יפה לעזוב את המקום? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים