פורסם 2006 ביוני 1519 שנים שלום לכולם! קראתי את הקירורים המומלצים (שקטים) בסטיקי,אבל אני לא יודע איזה מהם מתאים לי מבחינת ראיה לעתיד. האם ישנו קירור שיתמוך גם בתושבת העתידית? (AM2). הדבר הכי חשוב חוץ משקט בישבלי הוא הגובה,כי יש לי מול המעבד מאוורר הצד של הדלת ככה שאני מחפש משהו נמוך יחסית. תודה מראש! נועם נ.ב. בהתייעצות עם הצוות המהולל של ZZ הם המליצו לי על FREEZER 64 PRO אבל לא יכלו להגיד לי אם הוא גבוה מדי בשבילי...(13.5 ס"מ)
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר 15.5 ס"מ בדיוק.ד"א יש לכם המלצות למאוורר עם לדים ,ששקט וגם מזרים אוויר טוב?משהו יותר טוב מזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1319_1325&products_id=7753
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים 15.5 ס"מ בדיוק. BT יכנס לך שם בתנאי שתוציא את המאורר צד... ותעשה חור במגביל למאורר של הBT זה יהיה יעיל יותר...
פורסם 2006 ביוני 1719 שנים מחבר אני ממש לא הולך להרוס את המארז שלי ע"י עשיית חורים,רק עכשיו קניתי מארז של AEROCOOL שקוף לגמרי.(הדגם הישן)
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים בגלל שזה שקוף זה יהיה בן ז**ה... אבל החלטה שלך !! אני לא ממליץ על קירורים אחרים אחי... מצטער.. חכה למיש'ו אחר שימליץ לך על מש'ו שקט... או שתקנה קירור קטן ונחמד... תעשה סירקולציה טובה... מש'ו מכובד...
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים מחבר אז זהו..שיש לי כבר סירקולציה מעולה,ואני מחפש עכשיו קירור למעבד (לכ.מסך כבר מצאתי) שישלים לי את העבודה (והשקט).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.