עבור לתוכן

Grand Theft Auto: San Andreas - צריך קצת עזרה.

Featured Replies

פורסם

***ספויילר*** (למי שלא סיים, לא שיש כאלה)

אני עכשיו במשימה של השוד, סיימתי את כל החלקים ונשאר לי רק הקטע עם החברה וה-key card.

התחלתי לצאת עם המילי הזאת, אבל הייתה לי את החברה הראשונה מ-los santos (שאיתה ד"א לא יצאתי אפילו לא פעם אחת) וכשאני מסיים את הפגישה במסעדה לדוגמה, החברה מ-los santos כל הזמן נתקלת בי, מדברת עם מילי ומבריחה אותה (כתוב לי בהערות לברוח לה, ניסיתי לפחות עשרה פעמים וזה בלתי אפשרי).

אז אחרי חשיבה קצרה, נסעתי ל-los santos, יצאתי עם השחורה (אני חושב שקוראים לה דניס, נו לא משנה...) והרגתי אותה.

עכשיו הכל טוב ויפה ואפשר לצאת עם מילי כמו בנאדם.

עכשיו הקטע שאין לי כוח לשטויות האלה. (בפגישה האחרונה לקחתי אותה לדיסקו, והריקוד לא יצא לי טוב).

עכשיו לשאלות:

1. זה בסדר שרצחתי את החברה הראשונה? היא תחזור מהמתים?

2. איך אפשר להשיג חברה חדשה? או שהם באות רק דרך העלילה? (קראתי קצת באתר וכתובים המקומות שבהם אפשר למצוא חברות).

3. עברתי על הת'רד הרשמי של המשחק פה בפורום, וכתוב שאפשר להרוג אותה, לפרוץ לה לבית ולגנוב את הכרטיס.

קראתי גם מדריך רשמי שבו כתוב: Alternatively you can kill her on the first date and you'll be able to steal it from her house, however I wouldn't recommend killing any of your girlfriends. The final Heist Missions require the key card, so I'd advise you date Millie a few times and get your rating up good with her.

http://www.gta-sanandreas.com/guides/missions/lasventuras.php#Key%20To%20Her%20Heart

למה אני צריך להגיע ל-50% אם אני יכול לגנוב את הכרטיס?

היו לי עוד שאלות, אבל שכחתי.

אני אודה אודה אודה לכל מי שיענה לי השאלות :xyxthumbs:

פורסם

***ספויילר*** (למי שלא סיים, לא שיש כאלה)

אני עכשיו במשימה של השוד, סיימתי את כל החלקים ונשאר לי רק הקטע עם החברה וה-key card.

התחלתי לצאת עם המילי הזאת, אבל הייתה לי את החברה הראשונה מ-los santos (שאיתה ד"א לא יצאתי אפילו לא פעם אחת) וכשאני מסיים את הפגישה במסעדה לדוגמה, החברה מ-los santos כל הזמן נתקלת בי, מדברת עם מילי ומבריחה אותה (כתוב לי בהערות לברוח לה, ניסיתי לפחות עשרה פעמים וזה בלתי אפשרי).

אז אחרי חשיבה קצרה, נסעתי ל-los santos, יצאתי עם השחורה (אני חושב שקוראים לה דניס, נו לא משנה...) והרגתי אותה.

עכשיו הכל טוב ויפה ואפשר לצאת עם מילי כמו בנאדם.

עכשיו הקטע שאין לי כוח לשטויות האלה. (בפגישה האחרונה לקחתי אותה לדיסקו, והריקוד לא יצא לי טוב).

עכשיו לשאלות:

1. זה בסדר שרצחתי את החברה הראשונה? היא תחזור מהמתים?

2. איך אפשר להשיג חברה חדשה? או שהם באות רק דרך העלילה? (קראתי קצת באתר וכתובים המקומות שבהם אפשר למצוא חברות).

3. עברתי על הת'רד הרשמי של המשחק פה בפורום, וכתוב שאפשר להרוג אותה, לפרוץ לה לבית ולגנוב את הכרטיס.

קראתי גם מדריך רשמי שבו כתוב: Alternatively you can kill her on the first date and you'll be able to steal it from her house, however I wouldn't recommend killing any of your girlfriends. The final Heist Missions require the key card, so I'd advise you date Millie a few times and get your rating up good with her.

http://www.gta-sanandreas.com/guides/missions/lasventuras.php#Key%20To%20Her%20Heart

למה אני צריך להגיע ל-50% אם אני יכול לגנוב את הכרטיס?

היו לי עוד שאלות, אבל שכחתי.

אני אודה אודה אודה לכל מי שיענה לי השאלות :xyxthumbs:

1. לא. אם שמרת לפני אז כן

2.תבדוק יש מפות

3.תהרוג אותה(מילי). תקבל טלפון מווזי. לאחר מכן בבית של מילי יהייה חץ לבן. קח את הכרטיס שבפנים ותבוא לווזי והנה בא Breaking at Caligulas

פורסם
  • מחבר

תודה, ביצעתי. :xyxthumbs:

פורסם

מוזר, כשאני שיחקתי אז דניס לא עשתה לי בעיות עם מילי.

אולי היית צריך לצאת איתה קצת יותר בהתחלה ואז היא לא הייתה מקנאת :)

בכל מקרה, כדאי לך לצאת עם ברברה (שוטרת, נמצאת בתחנת המשטרה ב-El Quebrados) ועם קייטי (נמצאת ליד הקאנטרי קלאב ב-San Fierro), כי הן יתנו לך לצאת מהכלא ומבית החולים חופשי, בלי לאבד את כלי הנשק שלך.

חוץ מזה כדאי לצאת עם מישל (נמצאת בבי"ס לנהיגה), כי היא תתן לך monster truck מגניב.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות ;).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים