עבור לתוכן

Vista להורדה לשנה חינם

Featured Replies

פורסם

לא משנה הצלחתי להתקין אין לי מושג כלכך איך.. אבל ההתקנות של המשחקים\תוכנות פשוט איטיות בצורה מטורפת! זה איטי!!! חוץ מי זה הוינדוס מאוד מהיר.. אל תשכחו שאני עם 512 זיכרון..

כמה זיכרון הוינדוס לוקח במצב stand by כאילו שאין כלום רץ ברקע חוץ מהמערכת הפעלה, אנטיוירוס אולי וזהו?

• תגובות 126
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא בטוח שיעבוד

פורסם

אוקיי אני חזרתי לבינתיים לXP.. הVISTA לא מפעיל לי TMN וזה כבר ממש לא בקטע שלי.. אני לוחץ PLAY ולא קורה כלום :(

פורסם

סליחה על ההקפצה.. אבל יש הרבה דברים שהוא לא נותן לי להתקין בטענה שאני לא אדמין! איך אני מסדר את זה?

פורסם

אצלי אין בעיה כזאת

כמה משתמשים פתחת?

קופצות לך כל הזמן אזהרות של הUSER ACCOUNT CONTROL כשאתה מנסה להתקין?

פורסם

כן זה נורא מעצבן.. הצלחתי להסתדר עם המשתמשים.. אבל נורא מעצבן אותי שטראקמאניה לא עובד לי..

אחרי כמה זמן עבודה עם המערכת הכל נהיה הרבה יותר מהיר פתאום.. חלונות נפתחים יותר מהיר מXP(WINAMP למשל) שומעים מצויין והכל וההנפשה פשוט מדהימה.. עוד בעיה שכרגע אני לא מצליח לסדר זה שכשאני מנסה לשים רזולוציה 1152X864 אני לא יכול לקבוע לו 75HZ.. רק 86 או 60.. ושניהם גרועים מאוד. מה אני עושה? דרך אגב הקונטרול סנטר של ATI גם לא נפתח לי(הדרייבר מותקן כמו שצריך)

פורסם

לי נפתח הCONTROL PANEL

אבל רק בלחיצה על האייקון

יש לי LCD אז בקשר לרענון אני לא יודע

הצלחת להתקין תוכנת צריבה?

פורסם

או הנה הCP עלה לי - עכשיו אני אנסה להתקין NERO..

פורסם

פאק הייתי על 82 אחוז לסיום ההורדה ופתאום מסך כחול. :pissed: :pissed:

אני כבר לא חושב שאני ינסה להוריד עוד הפעם

פורסם

כמה זיכרון הוינדוס לוקח במצב stand by כאילו שאין כלום רץ ברקע חוץ מהמערכת הפעלה, אנטיוירוס אולי וזהו?

???

פורסם

מישהו יכל לתת לי הסבר מפורט איך לעשות שיהיה לי גם XP וגם VISTA?

איך אני עושה מחיצה חדשה?.....

פורסם

אני עובד עם ויסטה בטא 2 כבר משהו כמו חודש. ואני מוכרח לציין שאני קצת מאוכזב. קודם כל המערכת איטית יותר מאשר חלונות XP אין מה לומר. הדבר השני הוא שעדיין תוכנות ודרייברים רבים לא תואמים למערכת ההפעלה החדשה למעט מוצרים שהם חדשים ממש. בחלק מהמקרים ויסטה יודעת להתגבר על הבעיות, כמו למשל חלק מהתוכנות, ובחלק מהמקרים לא - כמו למשל דרייברים של מודם ADSL פנימי שיש לי.

בעיקרון, כמובן שאני גם לא ממליץ לעבור לויסטה כמערכת עובדת, אלא רק להתקין כדי לראות מה עומד להגיע. לגבי ההורדות כדאי לחכות עוד יום-יומיים כדי להוריד במהירות גבוהה את הדיסק. תמיד זה ככה עם ההורדות ענק האלו של מייקרוסופט.

חבל שהם לא השתמשו בביטורנט, היה חוסך לכולם ;)

פורסם

יותר מדי בעיות

חזרתי לXP

כל פעם שסוגרים מסמך באופיס 2007 המערכת עושה רסטרט

פורסם

מישהו יודע איך מבטלים את ה USER ACCOUNT CONTROL זה מעצבן מאוד שעל כל דבר קטן זה קופץ.

פורסם

בתוך הUSER ACCOUNTS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים