פורסם 2006 ביוני 919 שנים If You Want To Play Games...You Need You eyes right? If You Will Play At 60Khz Refresh Rate You Will Soon Dont Have Any. (You Will Have To Start Wear Glasses.) 2 Years At 75hz Playing Games Made Me See As Far A 20Meeters. NO More. But When i Swiched To 85Hz i saw The Differnce. Believe Me Your Eyes is More Important Than Resolution.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים דווקא חשבתי שמאבדים ראיה מהמסך רק בגלל שמיקוד הראיה נשאר באותו המקום כל הזמן
פורסם 2006 ביוני 919 שנים If You Want To Check.Find A tv or a monitor That Have Frequency Control Can Swich It To Araund 35Khz you will see why your eyes been Damaged.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים חשוב לדעת.לא 60HZ גורם ל צורך במשקפים ....זה לא נכון ...וזה אפילו מטעה ...יש צורך להבין, שאנשים מבלי משים מתקרבים יותר מידי למסך.וזה את המשנה את פוקס עדשת העין ל מרחקים קצריים מאוד ובנוסף גורם לצורה לא אופינית(עיוות) של העדשת העין ועל כן מאמץ רב להתמקד באוביקטים ,מכך שרירי גלגלי העין מתאמצים יתר על המידה ומאבדים מהיכולת שלהם לקמר את העדשה בצורה זו אורך פרק זמן ארוך.להסתכל על המסך במרחק סביר....(אורך היד שמגיע לקצה המסך לא פחות)ככל שאתה מתקרב למסך התמקדות בין אוביקט לאוביקט דורש מהעין לזוז יותר .לא כל המצב כשאתה טיפה רחוק יותר.כי ככל שהרדיוס גדול יותר תזוות העין קטנה יותר ושינוי הפוקוס קטן ..דוגמה טובה לכך ..זה כאשר את בסרט קולנועה ואתה בשור 1-3 אתה מאמץ את העין ומשנה פוקוס בטירוף ..אבל כאשר אתה במרחק סביר אין כזה מאמץ על העין.תחשבו על זה.לשבת זקוף...(אני רואה אותך).הה כן.....בבקשה לא להסתכל על העינית של העכבר אופטי !!! זה לא תורם שום דבר.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים הה כן.....בבקשה לא להסתכל על העינית של העכבר אופטי !!! זה לא תורם שום דבר.Nooo... Really? I Didnt Knew... Man You Are So Smart.... In Fact It Is Very Healty...
פורסם 2006 ביוני 919 שנים 3dgodאתה יודע כמה פעמים החטאתי הדשוט עם השוטגאן בhalf-life opposing force בגלל ה60הרץ הנעול שם?
פורסם 2006 ביוני 919 שנים המסך מהבהב לי הרבה ב60 הרץזה סינוור את האמא של העיניים שליכל רגע אני צריך לנגב את העינייםאז החטאתי פראגים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.