עבור לתוכן

איזה משחק מכוניות אתם הכי אוהבים??

Featured Replies

פורסם

איך אתה מעז לקרא לי זונת גרפיקה?

אני מעדיף משחק מכוער וטוב בכל יום בשבוע על פני משחק יפה דגוש "במפ מפינג" אבל גרוע (FAR CRY\DOOM וחברים).

דבר ראשון אני מקווה שדיברת על DOOM3 ולא על DOOM הישן והטוב כי בזמנו הוא היה משחק גאוני!!!

ודבר שני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עד FAR CRY!!!! זה אחד המשחקים הטובים,המקוריים והמגניבים שיצאו לעולם בשנים האחרונות :pissed:

ועכשיו להירגע....

הGT2 הזה כבר קיים, אפשר לקנות אותו בחנויות בארץ?

מה הדרישות?

זה נראה לי משחק ששוה לקנות בשבילו הגה ודוושות

אתם יודעים איזה משחק היה מגניב(אולי לא כולכם תסכימו איתי) MIDTOWN MADNESS 2 היה מגניב!!

יוצא\יצא 3? לאיזושהי קונסולה?

• תגובות 41
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

[ltr]well quaker explained the S thing. farcry was only good until you meet the monsters, from there on it was a case of same ol' shit only insanely harder. stunts was great for it's time. you can say that trackmania is it successor, too bad they kept the original physics.

carmageddon, the entire series, had great driving physics, but it's not exactly a racing game.[/ltr]

פורסם

[ltr]. farcry was only good until you meet the monsters,

[/ltr]

בדיוק.

ומה כל כך מקורי מקור בללכת במסדרון ולהרוג מפלצות?

אני חושב שכבר עשו את זה פעם (משנת 80 עד היום בכל FPS שני שיוצא).

בקשר לקרמגדון, היה ועדין יש לו את המנוע נזק הכי טוב שהיה במשחק מחשב, זה פשוט חבל שלא עושים אותם כך היום.

פורסם

[ltr]yea the damage physics were great, though I was talking about the driving physics.[/ltr]

פורסם

ארקייד

כל סדרת NFS

סימולטורים

מסלולים

GTR

GT Legends

מחכה לGTR 2 ובשנה הבאה יוצא WTCC

פורמולה

F1C 99-02 + מודים

rFactor + מוד EMT

ראלי

אין על RBR

פורסם

[ltr]well quaker explained the S thing. farcry was only good until you meet the monsters, from there on it was a case of same ol' shit only insanely harder. stunts was great for it's time. you can say that trackmania is it successor, too bad they kept the original physics.

carmageddon, the entire series, had great driving physics, but it's not exactly a racing game.[/ltr]

בנוגע לפאר קריי-המשחק הוא גם ככה סביר מינוס אפילו לפני המפלצות...הבעייה העיקרית שלו היא הסאונד הגרוע,הדיבוב המחורבן,וקטעי המעבר המגוכחים...

אתה מרגיש כאילו אתה "נזרק" למשחק בלי שום קשר למציאות,דבר שכמעט לא קיים במשחקי מחשב שמכניסים אותך בד"כ לאט לאט בכל המאפיינים שבדבר-ברמת הקושי,בעיצוב השלבים ובעלילה...

גם רמת הקושי במשחק היא מטומטמת...או שהיא קשה מדי ומתסכלת,או שהיא קלה מדי...

וכמובן-כמו שאמרת-המפלצות במשחק זה שיא,אבל פשוט שיא הטמטום,וזה לגמרי חרב את המשחק הזה.

לא יודע מה התלהבו ממנו...כנראה שההתלהבות מהגראפיקה ומעיצוב השלבים הפתוח גרם לאנשים להייפ יתר.

בנוגע לקרמגדון-לפי מה שזכור לי,במשחק האחרון בסדרה הפיזיקה של המכוניות היתה סבירה מינוס.

פורסם

[ltr]eH?! the last one (TDR 2000) had the best physics (of the series). again I'm talking about driving physics.

oh and about rFactor, tried 1020 it was nice, but it felt like a simplified simulation, like toca race driver 2. and it also had some weird force feedback issues.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

ארקייד

כל סדרת NFS

סימולטורים

מסלולים

GTR

GT Legends

מחכה לGTR 2 ובשנה הבאה יוצא WTCC

פורמולה

F1C 99-02 + מודים

rFactor + מוד EMT

ראלי

אין על RBR

תודה :xyxthumbs:

בינתיים הGTR נשמע הכי טוב.

יש ביקורות על Juiced??

פורסם

יש בגוגל כמה ביקורות שאתה רוצה.

פורסם

נראה לי של RBR יש את האיזון הכי טוב בין הנאה לסימולצייה.

למרות שגם CMR נהדר (אפילו שהוא ממחזר את עצמו בגרסאות, למי שמתחיל זה כיף).

פורסם

RBR זה:

Richard Burns Rally

???

פורסם

[ltr]yea...

RBR work once on my comp and never again afterwards, weird shit...[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים