פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים קודם כל, שני כתבות שיעזרו לכם להחליט אם אתם בכלל רוצים לעדכן וכדאי:Exclusive Preview of Red Hat 8.0: Bluecurve's DebutWorld's First Review of Red Hat 8.0-Psycheקראתם? החלטתם שזה בשבילכם? תמשיכו...כנסו שנייה לאתר הבית של רד האט, נכון בקושי עולה? כך גם כל השרתים שיש ברשימת ההורדות של האתר... אבל, למזלכם עבדכם הנאמן מצא לכם שרת מהיר שלא יעשה לכם חצי בעיה וכל החמישה דיסקים נמצאים עליו....Have Fun Kids.
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים מה ידוע לכם על הדיסקים 4,5 ?ז"א, זה אותם 2 דיסקים של SRPMS כמו בהפצה הקודמת, או שזה משהו שצריך להתקנה ?צריך להוריד או לא חובה?תודה.
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים שתי מילים "הפצה אדירה" מהביקורות שקראתי החברה מMANDRAKE עשו עבודה מצויינת! גם אהבתי את הקטע של מה שהם עשו עם GNOME וKDE וכמובן סוף סוך GKT 2 [ יאללה להוריד ולהתקין !
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים מה? GTK שתים יש ב7.3. לדעתי החיבור בניהם זה גרוע. KDE צריך להשאר KDE וגנום גנום. לבל יעבור חוק זה. וזה רד האט, לא מנדרייק, מנדרייק מ8 ואילך זה זבל. זבל זבל שבזבל. חבל להשתמש בזה... זה יציב כמו ווינדוס 95, יפה כמו XP, בטוח כמו 3.11....
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים יציב כמו KDE, מהיר כמו KDE, נראה כמו ווינדוס, מריץ תוכנות של גנום על הנייר. זבל. לא להתקין. זה נהיה יותר ויותר ניובי קראפ.
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים מחבר ידוע... אני עכשיו בתהלכי למידה בעל פה של המדריך התקנה, עד יום שבת כולל הוא יותקן.
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים הממם אתם עם הגנ'טו שלכם תשאלו כמה אנשים בחו"ל מה דעתפ על ג'נטו והם יגידו לכם כמה מילים יפות.והחיבור ממש לא גרוע (בין GNOME לKDE), ואם זה לNEWBים אז YOU DON"T HAVE TO USE IT.ודרך אגב אפשר להריץ את כל התוכנות של KDE תחת FLUXBOX אז למה מתשמים מתקדים כמומכם עדיין מריצים KDE הרי FLUX יותר מהיר לא ?ועוד משהו לגבי הMANDRAKE לא יודע הרבה לגביו פעם התקנתי MANDRAKE 6.3 זה היה מזמן.אבל לפי מה שקראתי הגרסא החדשה עברה הרבי שלבי BETA ושני שלבי RC לפני יציאת הגירסא הסופית אז ככה שזה ממש לא נירא לי שזה זבל. (כי תונקנו בו הרבה באגים ושופרו הרבה דברים)
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים >>הממם אתם עם הגנ'טו שלכם תשאלו כמה אנשים בחו"ל מה דעתפ על ג'נטו והם יגידו לכם כמה מילים יפות.לא הבנתי...מה ניסית לומר? שגנטו זה רע או טוב או מה?>>והחיבור ממש לא גרוע (בין GNOME לKDE), ואם זה לNEWBים אז YOU DON"T HAVE TO USE IT.מסכים.יש _הרבה_ יותר הפצות קשות מאפשר קלות....אף אחד לא מכריח מישהו "מתקדם" להשתמש ברד האט אם הוא לא רוצה.>>ודרך אגב אפשר להריץ את כל התוכנות של KDE תחת FLUXBOX אז למה מתשמים מתקדים כמומכם עדיין מריצים KDE הרי FLUX יותר >>מהיר לא ?אני משתמש בפלאקסבוס וגם אדי (tb0001) ואני לא משתמש בתוכנות של KDE....אין לי אפילו KDE מותקן על המחשב.>>ועוד משהו לגבי הMANDRAKE לא יודע הרבה לגביו פעם התקנתי MANDRAKE 6.3 זה היה מזמן.>>אבל לפי מה שקראתי הגרסא החדשה עברה הרבי שלבי BETA ושני שלבי RC לפני יציאת הגירסא הסופית אז ככה שזה ממש לא נירא לי >>שזה זבל. >>(כי תונקנו בו הרבה באגים ושופרו הרבה דברים)מסכים.נ.ב מעכשיו אני מצטט בסיגנון mailing list כזה...למה? כי כמו שמישה אומר, מוזילה נאצית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.