פורסם 2006 ביוני 219 שנים שלום, לא מזמן פתחתי תראד על הכרטיס מסך שלי שמגיע לטמפק גבוהות מאוד, עכשיו שמתי לב שהוא לא כזה רותח (פיזית) והטמפ' לא תואמות בתוכנות שונות.. אפשר לעשות עם זה משהו? בתמונה הטמפ' עלו בהתאמה ככה הבנתי שTEMP3 זה הכרטיס תודה.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים תנסה לבדוק עם עוד תוכונת חוץ מSPEEDFAN ..(ונגעת בההיטסינק עצמו)..ואם בדקת פיזית והטמפ' של כזאת גבוהה כמו שרשום...יש מצב שהחישן טמפ' תקול....רוב הסיכוים שעידכון ביוס לא יעזור אבל אתה יכול לנסות..
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר בדקתי בעוד מוכנות ושם זה יותר גבוההמה יכולה להיות הבעיה כי אני יודע ש 6800GT חמים אבל לע עד כדי כך,יש לי סרקולציה שמתי שם עוד מאורר שיעזור למקורי וכלום.. משחה לא עזרה, יש הצעות?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר סבבה, תודהכיוונתי מאוררים לכיוון של המאורר של הכרטיס זה די בסדר עכשיו +-איך אני צורב ביוס? היו לי לפני זה כרטיסים של GB שאיתם זה היה נורא קלומישהו הביא פה פעם רשימה ענקית של ביוסים לכרטיסי מסך למישהו יש?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/34/10בקשר לביוס תבדוק באתר של XFX אם יש להם ביוס מעודכן יותר לכרטיס שלך
פורסם 2006 ביוני 319 שנים בדקתי בעוד מוכנות ושם זה יותר גבוההמה יכולה להיות הבעיה כי אני יודע ש 6800GT חמים אבל לע עד כדי כך,יש לי סרקולציה שמתי שם עוד מאורר שיעזור למקורי וכלום.. משחה לא עזרה, יש הצעות? ניסית לנקות את ההיטסינק מאבק?
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר כמו שאסף אמר הכרטיס דנדש מה שכן אני מצליח לאט לאט להוריד את הטמפ' משחה מרוחה בצורה אופטימלית בקרוב מוד קטן לקירור ונקווה לטוב... מה שמוזר אני עושה OC והטמפ' נשארת אותו דבר...חשבתי על עניין המוספטים יכול להיות?
פורסם 2006 ביוני 319 שנים שעושים אובר קלוק הטמפרטורה לא אמורה לעלות אולי רק במעלה אחת לא יותר מזה כי אתה לא מעלה מתח זה נשאר אותו דבר רק מואץ יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.