פורסם 2006 במאי 2919 שנים שלום רב לחברי הפורוםרציתי להתיעץ איתכם בעניין קירור למעבדאני הזמנתי מארז גיגהבייט מדגם 3D Auroraורציתי לדעת איזה קירור למעבד עדיף בהתחשב שיש לי את המארז הנ"להאם לקחת את ה3D Rocket של גיגהבייט מתוך קו מחשבה שהוא מתאים למארזאו את הThermaltake Big Typhoon שאתם המלצתם כאן?פרטים על המערכת - מעבד Opteron 165 לוח DFI את המארז רשמתיועוד עניין קראתי כאן את ההשוואת זכרונות שפירסמו באתראני הזמנתי לפני מספר ימים את הG.SKILL שהיו בהשוואהנכתב שכל הזכרונות שבהשוואה התחממו מאוד ולכן הותקן עליהם מאוורראיך עושים דבר כזה - בכלל וספציפית למארז שלי?תודה מראש!
פורסם 2006 במאי 2919 שנים יש לי את המארז. פשוט מארז מעולה ומאוורר.הביג טייפון מתאים בול, וגם הוא יושב מול הרשת שיש בצד של המארז, ככה שהוא מקבל אוויר יופי. טמפרטורה במנוחה ירדה מ-45 ל-29!! במאמץ לא עובר 41 מעלות(נורתווד). בקיצר לך על ה-BT.
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר תודה לך. אצלי המעבד נמצא במיקום שונה מרוב הלוחות ואני מניח שיכול ליהיות שהוא לא מול החלון (המחשב שלי עוד לא הגיע) יש אולי מישהו פה שהיה לו נסיון עם ה3D-Rocket? הפיצ'ר שלו של קירור הרכיבים מסביב למעבד נשמע מעניין...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.