פורסם 2006 במאי 2919 שנים כרטיס קול ב300 ש"ח יספיק!!!!! לא צריך להשקיע בX-FI כי הוא גם פוגע במוסיקה (הוא משפר אפקטים...) וכרטיסים יקרים יותר לא יתנו הבדל ששווה את הכסף. פאייטר, המערכת שלך עלתה 1000 ש"ח בגלל שזה 7.1. אם היית קונה 2.1 באותה איכות הם היו עולים בסביבות ה400- 500... לפותח הת'ראד: אני ממליץ לך לקחת כרטיס קול סביר ב~300 ש"ח (אם תמצא משהו תן אליו קישור כדי שנאשר ... אין לי זמן לחפש בשבילך :-\), ורמקולים 2.1 במחיר המקסימאלי שתוכל (תן את ההחלטה הסופית גם לאישור הוועדה ), אני אישית מעדיף מוזיקה בסאונד טוב, ומשחקים בסאונד לא מושלם, לעומת משחקים בסאונד טוב ומוסיקה בסאונד הרוס...
פורסם 2006 במאי 2919 שנים הוא לא פוגע במוזיקה הוא פוגע בפוריסטים קטנוניים שבוכים אם הסאונד לא נשמע כפי שהוא היה בחדר ההקלטההמערכת שלי לא עלתה 1000 שח, היא עלתה 930!איפה לעזאזל שמעת שהוא פוגע במוזיקהאומרים שה24 bit crystalizer פוגע כי הוא נותן לסאונד יותר פאנץ', שוב- פוריסטים קטנוניים מישהו אמר להם להפעיל את זה אם הם לא אוהבים את זה?2.1 עם משחקים זה פשוט בזבוז
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר אוקיי יש לי רעיון אתם אומרים ש5.1 זה טוב וסראונד זה סבבה ומביא חוויה אז בוא נגיד שאני קונה את 5.1 שהביאו לי ב1400 שקל(אני יחפש רמקולים 5.1 עוד מעט בסביבות ה1400 אולי יש משהו אחר יותר טוב ונתייעץ מה עדיף) אז אני צריך גם כרטיס קולאם אני קונה סראונד אז אני יקנה כרטיס שתומך ולא את הOB ואני לא יקנה משהו ב800 שקל אז איזה כרטיסים לחפש באינטרנט שתומכים ב.??? עכשיו או שאני יקנה פשוט 2.1 שאהבתי ב1400 וכרטיס קול ניראה לי יספיק OB לא?? כי אני לא צריך משהו מיוחד הרי אם אין סראונדתלוי כמה כסף ישאר לי תרשום לי את כל ההבדלים בין בלי סראונד לעם סראונד במשחקים לבד בסרטים לבד ובמוזיקה לבד בלי כרטיס קול X FI עם כרטיס קול ב300 שקל ככה תרשום לי מההבדלים אני כבר יחליט ויראה לכם מה בחרתי ונתייעץ
פורסם 2006 במאי 2919 שנים תשמע הייתי בהתלבטות דומה לפני כשבועיים, ובסוף הלכתי על X-FI XtremeMusic בשילוב עם i-trigue 3400סה"כ אני די מרוצה מהקניה ואין לי תלונותמה שכן:לגבי הכ. קול... אני מאמין שבאמת היה אפשר לחסוך פה וללכת על כרטיס פחות חדיש בכחצי מחיר (AUDIGY 2 ZS)לגבי הרמקולים.. הם מעולים למשחקים וסרטים.. גם מוסיקה שומעים בהם מעולה, החסרון היחיד זה הMID-RANGE שלהם במוסיקה.. אבל זה לא תמיד בולט, לי אישית זה לא כזה מפריע.. כמובן זה כל אחד והטעם שלו וזה גם תלוי בסוג המוסיקה שאתה שומעאבל הבנתי שהMID-RANGE זה משהו שלוקה בחסר בכל המערכות הקטנות האלהלגבי מערכות סוראונד.. למוסיקה אתה לא צריך את זה, אבל אם יש לך מקום לזה.. למשחקים/סרטים זה סבבה
פורסם 2006 במאי 2919 שנים כרטיס הקול משפיע על איכות הפיאנוח של הצלילים... זה לא משנה אם יש לך 2.1 או 5.1, אם המערכת איכותית, אתה צריך כרטיס קול איכותי שיתמוך בה... אם לא אז המערכת תתבזבז בד"כ הOB תומכים עד 5.1 (תלוי בלוח...) ככה שגם אם תקנה מערכת 5.1 תוכל להשתמש בה בלי כרטיס קול נוסף... ומערכת 5.1 ב1000 ש"ח לא "דורשת" כרטיס קול איכותי במיוחד... סראונד מציג אפקטים בצורה טובה, זה אומר שבמוזיקה אלקטרונית, שרטים ומשחקים תרגיש הבדל בין הסטריאו לסראונד. מוסיקה בד"כ מוקלטת בסטריאו, לכן היא דם נשמעת הכי טוב בסטריאו, זה אומר שמערכת סראונד יכולה "להטעות" לפעמים ולעוות את כוונת המשורר (;D) הF-XI מכיל מעבד שמשלים לבד את הקולות, נגיד אם יש לך טראק של 128 ביט, הוא ישלים לך לאיכות של 256 (או משו כזה... לא יודע בדיוק איך זה עובד...). זה נחמד באפקטים, אבל יכול פשוט להרוס מוזיקה (ועל זה יש כמה ביקורות.. שאין לי זמן לחפש :-\). כרטיס ב300 ש"ח יוציא לך את הצליל בצורה נקייה ואיכותית יותר מכרטיס OB.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אוף כבר אין לי כוח אחרי כל התגובות טוב נו.. הבדלים..לאודיג'י 2 יש cmss ו cmss2 שניהמ מעפנים, לx-fi יש cmss3d ל4 רמקולים, 6 רמקולים ו 8 רמקולים + סראונד לאוזניות סטריאו על ידי הטכנולוגיות של סנסורהוגם הדמיית סראונד ל2 רמקולים למרות שזאת של האוזניות הרבה ייותר טובהלאודיג'י 2 יש eax4 לעומת x-fi שיש לו eax 5 שהולכים לשלב אותו במשחקים חדשים לא שזה כזה סיפור אפשר להכניס את התמיכה בפאץ' כמו שעשו עם הeax4 לדוםלx-fi יש תוכנות כיוון לכרטיס הרבה יותר גדולות עם יותר אפשרויות מאשר האודיג'י 2כמו שאמרתיאתה רוצה רגיל ולמשל סרטים ומוזיקה? לך על האודיג'י 4 seאתה בקטע של משחקים רציני? קח את הx-fiדרך אגב בקשר להדמייה לאוזניות תיקון קטןכולם אומרים זה מדמה 5.1, זה לא נכוןזה לא הdolby headphones אלא הדמיית 8 רמקולים מ8 כיוונים שזאת אומרת הקפה מכל הכיוונים והמטרה של זה למשחקים שלמשל אם משחקים בלאן פארטי במשחקי הרדקור כמו cs למשל אז עדיין יהיה סראונד יתן יתרון במציאת האויב על ידי סאונדובקשר למקום בחדראני בחדר ממ"ד 3 על 3 ולא היתה לי בעיה לשים 7 רמקולים במיקומים שווים ומקביליםאם אתה חושב שהסאונד מהאחוריים לא מספיק חזק כי הם רחוקים ממך אתה יכול להיכנס לthx setup console של קרייטיב ולתת שם את הנתונים וזה יתאים כבר את הסאונד בהתאםוIGהכוונה בביקורות האלה זה לאופצית ה24 bit crystalizer, יש כאלה ששמעו ברמקולים שלהם distortion מזה וזאת אופצית בחירה, לא חייבים להפעיל אותה, למרות שהיא עושה את האפקטים הרבה יותר מציאותייםההדגמה של הרובה לייזר בjedi academy באתר שלהם פשוט מדהימהכל כרטיס יותר טוב ישמיע 128 ביט יותר טובהאופציה המדוברת בכלל נותנת יותר עומק לצליליםזה לא באמת יכול להחזיר מידע שנאבד מאיפה תחזיר אותו
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר חחחחח ממש תודה שאתם משקיעים כל כך הרבה זמן לעזור לי אני יחשוב על זה לילה נדבר על זה כבר מחר נראה מה אני יחליט תהיו פה מחר אני כל היום פה לומד למתכונת אני כבר בבוקר ישאיר הודעה מה החלטתי ממש תודה לכולכם!!!! נחליט כבר מחר חח
פורסם 2006 במאי 2919 שנים וIGהכוונה בביקורות האלה זה לאופצית ה24 bit crystalizer, יש כאלה ששמעו ברמקולים שלהם distortion מזה וזאת אופצית בחירה, לא חייבים להפעיל אותה, למרות שהיא עושה את האפקטים הרבה יותר מציאותייםההדגמה של הרובה לייזר בjedi academy באתר שלהם פשוט מדהימהכל כרטיס יותר טוב ישמיע 128 ביט יותר טובהאופציה המדוברת בכלל נותנת יותר עומק לצליליםזה לא באמת יכול להחזיר מידע שנאבד מאיפה תחזיר אותוזה לא שהוא מחזיר מידע אבוד, הוא משלים מעצמו, ע"י כל מיני אלגוריתמים...
פורסם 2006 במאי 2919 שנים פותח הדיון אתה יכול להיכנס לnewegg.com ולהיכנס לביקורות של שני הכרטיסים ולהחליט כבר+ ביקורות מקצועיות שאתה יכול למצוא בגוגל אם אתה תכתוב audigy 2 zs review או x-fi reviewוגם www.creative.com למידע על הכרטיסים והרמקוליםוגם השוואה של קרייטיב פהhttp://www.creative.com/products/comparechart/comparechart.aspבין הx-fi, אודיג'י 2, סאונד בלאסטר 5.1 שלי וסאונד בלאסטר לייב 24 ביט שזה אודיג'י 1 מסורס ששווה לתחת כי אפשר לקנות משהו יותר טוב כברוIG אם לא אוהבים את זה אפשר לכבות זה לא כזה נוראהיו מקרים שבסוף היתה הפרעה ממשהו במערכת הפעלה או משהו ברמקולים שגרמו לdistortion וחשבו שזה בגלל הקריסטלייזר
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר אחי חשבתי על זה וכל חדר שבדקתי שאולי אשים בו תמחשב אני לא יכול לשים בו סראונד אין לי איפה לשים את הרמקולים האחוריים אפילו לתלות אני לא יכול אולי היה חדר אחד שיכלתי לתלות אבל זה היה כבר רחוק מדי בעיקרון חשבתי על זה ואתה צודק למשחקים הרבה יותר חשוב סטריאו אבל אין לי איך לשים תרמקוליםואם אני לא ישים את הרמקולים האחוריים מאחורה אז אין טעם לסראונדוה2.1 שאמרתי ממש טובים אבל בלי סראונד אבל יהיה לי איך לשים אותם והם כאילו אני מעדיף אותם כי הם איכות יותר טובה רק אם יכלתי לשים את האחוריים מאחורה הייתי קונה סראונדאז אם החלטתי לקחת את ה2.1 שעולים 1400 שקל איזה כרטיס קול אני צריך שיספיק לו? לא משהו טוב במיוחד רק שזה יעבוד נורמלי אתם חושבים אולי אפילו אני יוכל להישאר עם הכרטיס OB כי מקודם אמרו שאני יצטרך להחליף אותו אם אני קונה רמקולים איכותיים וה2.1 האלה איכותייםקיצר איזה כרטיס קול לקנות????
פורסם 2006 במאי 3119 שנים אודיג'י 2 ZS או אודיג'י 4 יפסיקו... רק לפני שאתה מתקין את הכרטיס, אל תשכח לכבות את הכרטיס OB מהביוס... ועשה טובה, תשתמש בפסיקים פעם הבאה, כי אי אפשר לקרוא ככה הודעות...
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר סבבה אחי תודה על כל העזרה=] ממש עזרת לי וההוא עם הסראונד גם עזר תודה לשניכם
פורסם 2006 במאי 3119 שנים ההוא עם הסראונדאהבתיאם יום אחד תיהיה עשיר ותחליט לקנות את הדברים הכי יקרים ותקנה x-fi רק שתידע שיש שם סראונד מדומהרק במקרה שתיהיה עשיר או שתמצא ברחוב(או תשיג מEBAY יש שם ב20 דולר........ אבל אתה צריך קרוב באמריקה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.