פורסם 2006 במאי 2919 שנים זה לא שהם לא תומכים... הם מסוגלים לפצל את הצליל ל5 רמקולים, ה"תמיכה" זה מערכת סאונד שבנוייה ל5 רמקולים... זה קצת מעבר לתמיכה רגילה...
פורסם 2006 במאי 2919 שנים רגע בדבר הראשון שאתה אומר אתה מתכוון לupmix לצליל בשביל 5 רמקולים בדבר השני במשפט שלך אתה מתכוון לערוצים נפרדים?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים רגע בדבר הראשון שאתה אומר אתה מתכוון לupmix לצליל בשביל 5 רמקולים בדבר השני במשפט שלך אתה מתכוון לערוצים נפרדים?למי אתה מתכוון?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אליךכתבתכרטיס שמסוגל לפצל את הקול ל5 רמקוליםויש מערכת סאונד שבנוייה ל5 רמקוליםמה התכוונת
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר הכי חשוב זה משחקים ואז סרטים סדרות ומוזיקה הכל מאוד חשוב לי לגבי מי שאמר שאני ישמע אותם קודם שמעתי את ה1400 של ה2.1 וזה משהו לא נורמלי פצצתי ממש טוב אבל עכישו אומרים לי שסראונד חשוב אני לא יודע כבר מה לעשות מישהו אומר לי שסראונד יעזור לי וחלק אומרים שלא כזה שווה לגבי כרטיס קול נכנסתי לאתר של X FI רציתי בהתחלה כרטיס שלהם ושמעתי הבדלים בין 128 קלות ל64 ובין EAX 5 ל4 וכאלה ואני לא רואה שום הבדללי כרגע אין סראונד אולי בגלל זה כי אני בכלל לא שמתי לב שיש הבדל ממש לאאבל לעמות זאת ברמקולים אני שומע הבדל ענק אחרי ששמעתי את ה 1400שקל 2.1 אני חושב שהרמקולים שלי ממש גרועיםאתה חושב שאני בכלל יצטרך ל2.1 ב1400 שקל כרטיס קול כי אני במיא לא שם לב לשינוי וזה סתם עוד כסף ולא ידוע בחנות זה גם לא היה עם כרטיס קוללגבי 5.1 אני לא יודע אף פעם לא יצא לי לשמוע סראונד השאלה אם אני ישתמש בזה אני הולך לשחק במשחקים כבדים כנראה שבחלק יהיה סראונד וגם במשחקים שיצאווסרטים גם משפר תחוויה ומוזיקה זה לא משנה ככה שמעתי אבל עכשיו אמרו לי שזה משנה קצת גם במוזיקה אני כבר לא יודע מה להחליט מה עדיף ה5600 שעולים 1400 אבל הם בטח פחות איכת כי הם 5 רמקולים או ה2.1 ששמעתי שהוא תותחאבל אולי באמת כמו שאתה אומר סראונד באמת מוסיף לאווירה אני לא יודע אז מה אתם אומרים לבחור?????אני רוצה רק להנות כמה שיותר במשחקים גם שיצאו בקרוב ועוד כמה שנים (4 5 שנים) ומוזיקה וסרטים השאלה היא האם עדיף לקנות 5.1 פחות איכותיים מה שאמרתה ה5600 וגם כרטיס קול כי בטח צריך בשביל זהאו את ה2.1 שהם יותר אכותיים ולא ניראה לי שאצטרך כרטיס קול אז מה אתם אומרים לעשות??
פורסם 2006 במאי 2919 שנים האמת שלמשחקים אני ממליץ על x-fi xtreme musicלפני איזה שנה שנתיים קרייטיב קנתה את סנסורה והכניסה את כל הטכנולוגיות והאפקטים שלה לתוך הcmss3d ועכשיו הסאונד שם מציאותי מתמיד במנועים תלת מימדייםלא משנה אם יש לך eax 5 או eax 10128 קולות אתה יכול לשמוע אתה פשוט צריך סראונד לזה כדי לשמוע את זה טובאני עכשיו תקוע עם לייבגם אני שמעתי את ההדגמות שם ואת ההדגמה של ה128 קולותשהיו לי רמקולים 2.0 ג'נריים גם לא שמתי לב להבדלעכשיו שיש לי את הt7900 של קרייטיב אני כן יכול לשמועאבל אחי זה תלוי באם יש לך כסף לזה כי הxtreme music עולה 750-740x-fi זה לא רק eax 5 זה cmss3d חדש לגמרי בשביל הסראונד
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אליךכתבתכרטיס שמסוגל לפצל את הקול ל5 רמקוליםויש מערכת סאונד שבנוייה ל5 רמקוליםמה התכוונתאא... שמע, אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה, אבל אני יודע שיש תוכנות (בדרייבר...) שיודעות לפצל מונו לכמה רמקולים, ויש תוכנות שהסאונד שלהם מתוכנן עבור מספר רמקולים: אם תקח רמקולים 2.1 במקום 5.1 לא תשמע חלק מהצלילים, אלא אם תשנה את ההגדרה של הסאונד ככה שהתוכנה תעביר את הצליל ל2.1, ואם הצליל מתוכנן ל2.1, אפשר להגדיר בדרייבר שהוא יפצל אותו ככה שתשמע בכול רמקול של 5.1 צליל שונה, אבל אם תשים מערכת 2.1 בלי לשנות הגדרות בכול זאת תשמע את כל הצלילים...
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אא... שמע, אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה, אבל אני יודע שיש תוכנות (בדרייבר...) שיודעות לפצל מונו לכמה רמקולים, ויש תוכנות שהסאונד שלהם מתוכנן עבור מספר רמקולים: אם תקח רמקולים 2.1 במקום 5.1 לא תשמע חלק מהצלילים, אלא אם תשנה את ההגדרה של הסאונד ככה שהתוכנה תעביר את הצליל ל2.1, ואם הצליל מתוכנן ל2.1, אפשר להגדיר בדרייבר שהוא יפצל אותו ככה שתשמע בכול רמקול של 5.1 צליל שונה, אבל אם תשים מערכת 2.1 בלי לשנות הגדרות בכול זאת תשמע את כל הצלילים...אה אני מביןאתה מתכוון לupmix שלוקח צליל של סטריאו למשל ומפצל אותו ל5 רמקולים לעומת משחק למשל שכבר יש לו ערוץ קול לכל רמקולאם לכרטיס יש 6 ערוצים אז הוא מסוגל לספק 5 ערוצים נפרדים ל5 רמקולים וערוץ אחד לסאב וופר לתדרים נמוכים
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אה אני מבין אתה מתכוון לupmix שלוקח צליל של סטריאו למשל ומפצל אותו ל5 רמקולים לעומת משחק למשל שכבר יש לו ערוץ קול לכל רמקול אם לכרטיס יש 6 ערוצים אז הוא מסוגל לספק 5 ערוצים נפרדים ל5 רמקולים וערוץ אחד לסאב וופר לתדרים נמוכים משהו כזה ;D האמת ש למשחקים אני ממליץ על x-fi xtreme music לפני איזה שנה שנתיים קרייטיב קנתה את סנסורה והכניסה את כל הטכנולוגיות והאפקטים שלה לתוך הcmss3d ועכשיו הסאונד שם מציאותי מתמיד במנועים תלת מימדיים לא משנה אם יש לך eax 5 או eax 10 128 קולות אתה יכול לשמוע אתה פשוט צריך סראונד לזה כדי לשמוע את זה טוב אני עכשיו תקוע עם לייב גם אני שמעתי את ההדגמות שם ואת ההדגמה של ה128 קולות שהיו לי רמקולים 2.0 ג'נריים גם לא שמתי לב להבדל עכשיו שיש לי את הt7900 של קרייטיב אני כן יכול לשמוע אבל אחי זה תלוי באם יש לך כסף לזה כי הxtreme music עולה 750-740 x-fi זה לא רק eax 5 זה cmss3d חדש לגמרי בשביל הסראונד הוא ממש לא צריך כרטיס כול כל כך יקר.... כרטיס בסיסי ב300 ש"ח יספיק מעל ומעבר... 128 זה סטאנדרט היום בכול כרטיס ומערכת שמכבדים את עצמם... גם במערכות בסיסיות ביות היום כבר לא תמצא 64 ביט... סראונד גורם לאפקטים להישמע בצורה טובה יותר ומגביר את ה"חוויה", אבל איכות אמיתית יש בסטריאו.. אלא אם יש לך תקציב בלתי מוגבל לסרואנד פ33תיים
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר חח אני לא בטוח שישאר לי כסף המחשב שאני רוצה זה 12000 שקל ויגמר לי התקציב כאילו כבר נגמר לי זה תלוי כמה אני ירוויח בחופש אבל לא ניראה לי שיהיה לי מספיק כסף לכרטיס קול הזה אבל אם זה באמת ישפר את איכות הסראונד אני יקנה אותו איך הוא לעומת AOUGY 2 או איך שרושמיםאז מה החלטנו עדיף 2.1 ב1400 בלי כרטיס קול והם באמת איכותיים למוזיקה לא נורמלי ואני בטוח שאני יהיה סבבה איתם גם בסרטים ומשחקיםאו לקנות סראונד לכל החדר ב1400 ועוד כרטיס קול מצד אחד סראונד יתמוך עכשיו בכל המשחקים החדשים, והחדשים שיצאו ותומך בסרטיםמצד שני הרמקולים 2.1 ב1400 יהיו יותר טובים במוזיקה וישמעו גם סבבה במשחקים וסרטים ולא יצטרך בשבילם כרטיס קולאז מה אתם אומרים כדי לעשות? ואיזה כרטיס מסך אתה אז ממליץ שאמרתה ב300 שח ומזאת אומרת סטיראו מערכת סטריאו חח<??
פורסם 2006 במאי 2919 שנים לא לא לא, לא הבנתהוא דיבר בכלל על משחקים שםהוא דיבר על זה שמשחקים שתומכים eax 5 יכולים לשמוע בהם 128 קולות במקום 64 כמו באודיג'י 2 למשל בשדי קרב גדול כמו בבאטלפילד 2סראונד במשחקים זה דווקא דבר אחרמשחק שתומך סראונד יכול לעשות את הדבר הבאאם למשל מישהו יורה במשחק תלת מימדי במיקום שהוא מאחוריך הכרטיס ינתב את הקול הזה לרמקול rear ככה שאתה תשמע את זה מאחורהואתה תידע שהוא באמת מאחוריךמה שהם עשו עם הx-fi זה שהם הכניסו לו את הטכנולוגיות של סנסורה שעוזרות ממש לזהות מאיפה יורים עליךלמשל בלייב שלי אין את זה כי כנראה היה לקרייטיב ולסנסורה ברוגז או משהו ולמישהו אחר היה כרטיס שהיתה מתחרה פשוט של אודיג'י 1 וכן יש לו את האפקטים האלהואני והוא שיחקנו בopposing force שזה hl1 שתומך eax 2 וa3dאני התקשתי למצוא אותו אבל הוא כל הזמן הצליח למצוא אותילמה? כי התמיכה בטכנולוגיות האלה נתנו לו תמונה תלת מימדית מדוייקת של המיקום שליאם הוא רוצה הוא יכול גם לקנות את הaudigy 4 se, יש לו eax 4 והוא בדיוק כמו אודיג'י 2 אבל אין שם את הטכנולוגיות התלת מימדיות האלה, רק eax4למרות ששמעתי שבעידכון דרייברים האחרון הוסיפו משהו קטן כזה אבל זה לא משתווה לcmss3d החדש של הx-fiהרמקולים ב1400 הם האלה של altec ? הם בכלל 5.1 ותבדוק גם את הi-trigue 5600 כי הם גם טובים מאוד
פורסם 2006 במאי 2919 שנים סטריאו= 2ערוצים=> 2.1 סראונד=> 4 ומעלה ערוצים... מונו= ערוץ אחד... לא התכוונתי לכרטיס מסך אלא לכרטיס קול... יש אודיג'י 4 שאמור להיות נחמד, ויש עוד כמה כרטיסים בטווח של 300 ש"ח שיעשו את העבודה הרבה יותר טוב מהכרטיס OB... ומחשב ב12K? אין לך משהו יותר טוב לעשות עם הכסף? ב8 אלף אתה יכול לקבל מחשב סוף הדרך... עוד שנתיים- שלוש תקנה מחשב חדש עם הכסף שחסכת (או שתשקיע 12 אלף וצתרך לקנות מחשב חדש בעוד 4 שנים ) אתה יכול לקנות מערכת בפחות מ1400 ש"ח... אני אישית לא מכיר הרבה דגמים, אבל אני בטוח שיש משהו נחמד באיזור ה1000+-...
פורסם 2006 במאי 2919 שנים בוא נאמר ככהאני את הרמקולים 7.1 שלי קניתי ב930 שקלים7 סטליטים, 3 קדמיים באים עם טוויטרים לסאונד גבוההסאבוופר בערך מידה 6'הם נחשבים טובים למשחקים וסרטים אבל בינוניים למוזיקה כי הם מעבירים את האפקטים טוב אבל הסאבוופר למשל לא מספיק חזק לתת פאנצ'ים בתדרים נמוכים מאוד ככה שמי שמחפש את זה יצטרך להשקיע יותר ולקחת רמקולים כמו i-trigue שעולים איזה 1400-1500z-5500 רמקולים דיגיטלים הכי טובים ומפורסמים של לוג'יטק עולים יקר מאוד בגלל שיש להם סאונד חזק ובאס טוב מאוד והם מרעידים את החדרמה שדיברתי מקודם זה:יש eax4, הכרטיס יכול להעביר עד 64 צלילים תלת מימדייםהx-fi יכול להעביר 128 צלילים תלת מימדיים, קראתי איפה שהוא שזה גם המקסימום של הdirect soundאני למשל יכול לשמוע עד 32 צליליםאת הצליל ה33 אני לא ישמעזאת הכוונהאם הוא הולך לקנות מחשב יקר למשחקים אבל קונה אודיג'י 4 או נשאר עם אונבורד זה נשמע לי בזבוז
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר חח אני יודע שהתתכוונת לכרטיס קול אני התבלבלטי אם אני רושם כרטיס מסך אז זה כרטיס קול לפעמים אני מתבלבלאם אני יקנה סראונד אז אני יצטרך לשים את 2 הרמקולים האחוריים כאילו מאחורי איפה אני ישים אותם החדר שלי קטן אבל לא עד כדי כך ואני רוצה שהרמקולים יהיו קרובים אלי איפה אני יכול לשים אותם הקיר רחוק מדי אוף אני לא יודע מה לעשות אולי יש סראונד שעולים פחות ואיזה כרטיס קול אז לקנות את הX FIאוAOUGI 4?? הרמקולים ATLEC הם 2.1 ב1400 הם ממש איכותיים ואז אני לא צריך כרטיס קולמצד שני אתה אומר שזה ממש יוסיף לחוויה ואני ישר יזהה מאיפה יוריםאם אין לי את EAX 5 מה הסראונד יתן לי?? כי אמרתה שאני ישמע שיורים מאחורי רק עם EAX5 מזה יתן לי במשחקים ומזה יתן לי בסרטים?????אני מבין שאתה אומר שזה ביזבוז אבל לא יודע כמה הסראונד יוסיף לי אני רוצה אבל רמקולים שיהיו גם למוזיקה ממש טובים
פורסם 2006 במאי 2919 שנים הקטע של הבאס חשוב לך מאוד?אני מחשיב את הרמקולים שלי טובים מאוד במוזיקה ואני חושב שרק הבאס שלהם לא מספיק חזקאבל הבאס שיש להם מספיק לי מאודאם הבאס חשוב לך תקנה רמקולים יקרים יותר ב1400 מאלה שהוצעואם אתה לא צריך שהבאס יהיה עד כדי כך טוב אני נותן לך המלצה חמה על הרמקולים שליhttp://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37749ולאאם המשחק לא תומך eax 5 אתה לא שלא תשמע את כל האפקטיםכי הם טמונים כבר בcmss3d
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.