עבור לתוכן

HITACHI או westren digital

Featured Replies

פורסם

מה יותר טוב בכונן קשיח החברה HITACHI או westren digital??

משהו בסגנון 550# כובן קשיח: HITACHI 200GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD

רק מתלבט בחברה

פורסם

WD.

HITACHI זבל מנסיון אישי רב וכואב.

פורסם
  • מחבר

למה מה קרה לך בו ??

סבבה תודה אחי חשבתי לקנות את הHITACHI אני יקנה את WD

פורסם

הלכו לי 2 שקניתי בזמנים שונים, מתוך 4 סה"כ. אני גם לא היחיד.

פורסם
  • מחבר

יש 550# כובן קשיח: WD 200GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD כזה דבר?? עד כה ראיתי רק ב250G אבל אני לא צריך עוד 50 GB

אם בחנות אני יבקש כזה ב200GB יהיה להם כי באתרים לא מצאתי???

פורסם

אם אתה חייב לבחור רק מבין שני אלו (לא מבין למה) אז תתרחק מ WD!!

פורסם

אז כל מה שנשאר זה מקסטור וסיגייט.

פורסם
  • מחבר

חחחח זה מסובך כל אחד אומר לי להתרחק ממשהו אחר מישהו יכול להביא לי כתבה או משהו שיוכיח לי מה הכי טוב בביצועים או אמינות

פורסם

maxtor :xyxthumbs:

יש לי הרד של WD ואני מרוצה ממנו סה"כ וגם מהמקסטור שיש לי

פורסם

חחחח זה מסובך כל אחד אומר לי להתרחק ממשהו אחר מישהו יכול להביא לי כתבה או משהו שיוכיח לי מה הכי טוב בביצועים או אמינות

כל אחד פשוט מסתמך על ההיסטוריה שלו

כמובן שזה לא אומר כלום.

תקח את הדיסק שנותן את האחריות הארוכה ביותר

פורסם

ואני דווקא ממליץ על ההטאצי-יש לי 160 גיגה כבר שניתיים SATA ואני טוחן לו את הצורה עם קידודי וידאו וערכות-עובד מצויין שקט

כמו כן יש לי סמסונג 80 גיגה 3 שנים -מעולה

דווקא עם הWD יש לי נסיון מר :yelclap:

פורסם
  • מחבר

חח טוב אני ישאל עוד 2 אנשים שמבינים להחליט ואם לא הגיע להחלטה באמת הלך לפי אורך האחריות

פורסם

אל תגע בהיטצי או בIBM. תלך עפ"י אורך האחריות אצל כל השאר. אם הם שווים -WD

פורסם

אל תסתמך על דעות של אנשים מהפורום לגבי אמינות דיסקים. מרבית החברות המובילות אמינות וטובות וגם ביצועי הדיסקים בעלי נתונים דומים קרובים מאוד.

כל אחד כאן נותן את דעתו האישית על סמך נסיון מאוד מצומצם שיש לו עם הדיסקים שהגיעו לידיו. גם למי שהיו 10 או 20 דיסקים זה עדיין נסיון מצומצם סטטיסטית.

כל דיון כאן בענין איזה דיסק לקנות הופך להצגה של איזה דיסק היה לי ונדפק -> מסקנה.. לא להתקרב.

אני מציע לך לבחור דיסק (כמו שאמרו גם לפני) לפי המחיר והאחריות בחנות. WD טובים ואמינים לא פחות מ Seagate או Hitachi/IBM. זה נכון שלעיתים יש סדרה דפוקה ולא אמינה אבל באופן כללי מרבית החברות מציעות דיסקים עם התנהגות ואמינות דומות למדי.

פורסם

צודק... כל מילה נוספת מיותרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים