עבור לתוכן

בעיית ניתוקים בלתי הגיוניים מהרשת בלילות

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לבעיה שהופיעה אצלי לפני כחודש.

אני רגיל להשאיר את המחשב עובד בלילות, בין השאר על רינדורים או תוכנות שיתוף למיניהן (אציין שאני משתף תוכן מקורי שלי ומוריד תוכן חינמי הקיים ברשת).

לצערי, בתקופה האחרונה אני נתקל בניתוקים בלתי סבירים בלילות, כשהמחשב מושאר עובד ואני ישן.

קצת לפני השינה אני מפעיל את האפליקציות שאמורות לעבוד לאורך הלילה ומשתמשות ברשת, אבל כשאני קם בבוקר אני רואה שהרשת מנותקת והתוכנות שהפעלתי עבדו בערך כחצי שעה ואז החיבור נדם. ככה זה כבר תקופה של חודש+, ואין לי מושג למה. ביומיום אני לא חווה ניתוקים שכאלו, אולי פעם ביום יומיים החיבור מתנתק ואני מתחבר בחזרה תוך שנייה. כשהרשת מתנתקת במהלך הלילה, אני צריך לנתק ולחבר את המודם מהחשמל, ולרענן את האייפי שלי.

לאחרונה עברתי להתקנה חדשה של ווינדוס, ולצערי הבעיה עדיין קיימת.

אני משתמש במודם אמביט לכבלים, שמחובר לכרטיס רשת של רילטק 8139. הדרייבר של הכרטיס רשת עדכני.

אודה לעוזרים :)

פורסם

אם רענון חשמלי למודם בלבד, זה מה שעוזר לפתור את בעיית החיבור, אז הבעיה שלך נשמעת מאוד דומה לבעיה שהייתה לי

בטח ובטח שבקריאה שניה אני שם לב שאתה מציין שיש לך מודם אמביט - זה מה שגרם גם אצלי לבעיה

טכנאי הכבלים שהגיע אלי הבייתה הכיר את הבעיה מקרוב, למרות שבתמיכה הטלפונית לא היה להם מושג

עיין כאן :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179345.0

אתה חייב רענון חשמלי למודם אחרי כל ניתוק כזה ?

לא עושה הפעלה מחדש למחשב, רק למודם, וזה נפתר לך ?

זאת אותה בעייה בדיוק, תזמין טכנאי, תקרא בעיון את כל הפוסט שקישרתי אליו

(זה לא משנה אם אתה עם או בלי חייגן, זאת אותה בעיה על פני השטח)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המלומדת.

אז אתה בעצם אומר, שהמודם היחסית ישן שלי, לא תומך לגמרי בתשתיות החדשות של הכבלים, ולכן מתנתק מידי פעם?

אז הפתרון הוא החלפת מודם, יש אחד מומלץ יותר מהאחרים? אפשרי לבקש מודם ספציפי בכלל?

פורסם

חשבת אולי בכיוון הזה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה לא נתון לשיקולך

והאמת , כל מודמי הכבלים, הם זהים , למעט הבעיה עם סדרה מסווימת של אמביטים

אם אני לא טועה למודם שלך יש את המספר 159 איפשהו רשום מאחורה , בתור חלק ממספר ארוך יותר (אם אני זוכר נכון, זאת הסדרה הפגומה, לא סגור על זה)

בכל מקרה, סמוך על הטכנאי שיבוא , ייתן לך מודם שעובד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים