עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הקירור הבא .. האם שווה ?

Featured Replies

פורסם

זה הקירור : http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7242

המחיר שלו טוב יחסית , אני יודע שיש את ה AC FRIZER PRO אבל אני לא יצליח לנצל אותו בגלל הלוח שלי , לוח אפוקס שהחיבור חשמל הוא בין המעבד ובין היציאות של הכרטיס קול ורשת , קיצור לא המקום הסטנדרטי אז הוא יחסום את היציאת אוויר .

ואני לא מעוניין ב BT , גם כי המחיר יקר , וגם אני לא עושה OC כזה מטורף שאני חייב אותו

בגדול רציתי XP 120 אבל הוא גם יקר , וזה קירור זהה ל XP 90 כך נראה , לא מצאתי יותר מידי ביקורות

מה אתם אומרים , האם כדי .. ?

פורסם

הקירור הזה נראה טוב לכל היותר כמו XP90 (אולי חלש ב15% בביצועים עם אותו מאוורר).

בכל מקרה אני לא רואה סיבה שFreezer 64 לא ינוצל על הלוח שלך , למרות החיבור ATX שיהיה מול הקירור (ששם יוצא החום שלו) - סה"כ חיבור בעובי של 1ס"מ אם מלפפים אותו שזה ממש לא משמעותי.

הFreezer 64 עדיף, ולדעתי עדיף שתלך עליו.

פורסם
  • מחבר

העניין שהספק שלי , האנטק SP 400 , החוטים שלו יחסית קצרים ואין שום דרך להזיז את החוט , ולפי המימדים של ה AC ממש לאורך כולו בצורה צמודה כמעט ימתח הכבל ATX ובגלל זה אני לא ממהר לקנות אותו .

אגב , האם אפשר להפוך את הספק והוא יעבוד אותו דבר ככה שהחוטים יהיו צמודים ללוח ? ( אני מאמין שכן אבל אני רוצה להיות בטוח )

פורסם

אולי תעביר את הכבל של החשמל ככה:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הוספתי ציור על הלוח אם כי לצערי אין לי מצלמה דיגטלית שמראה איפה הכבל אבל אין מצב שהכבל חשמל יעבור שם , וחוץ מזה הוא גם קצר

ובגלל זה אני חושב שיהיה לי בעיות אם ה AC

ובנוסף מבאס אותי שאי אפשר להחליף לו מאוורר כיגיע הזמן

משיהו אולי מצא ביקורות על הקירור הזה שאני אדע עם הוא שווה ?

חפשתי אבל לא מצאתי משהו מאתר אמין

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים