פורסם 2006 במאי 2619 שנים שהנסיך משתדרג, שכל החיים(בריאות, כוח) שלו יורדים עם הזמן, איך אני מעלה לו אותם חזרה?? הוא כל הזמן מת לי....(הוא מקבל את הכוח רק שאני הורג יצרים אחרים, אבל יש קטעים שאין מי להרוג...)תודה מראש.
פורסם 2006 במאי 2619 שנים אתה רץ בזריזות עד לאזור עם המים, אם אין מספיק לריצה אחת בדרך כלל יהיו בדרך BREAKABLES כמו כדים ושקים שיתנו חולות זמן שימלאו לך את החיים.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר אתה רץ בזריזות עד לאזור עם המים, אם אין מספיק לריצה אחת בדרך כלל יהיו בדרך BREAKABLES כמו כדים ושקים שיתנו חולות זמן שימלאו לך את החיים.תודהאבל יש קטע שאין שום מים ושום כדים.... מה עוד אפשר לעשות?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר איזה קטע בדיוק?,תכף אני ישחק שוב אני ירשום.ואתה יכול להסיבר על החולות זמן? איך הם ימלאו חיים?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים כשאתה אוסף Sand Tank בתור הצד האפל של הנסיך, זה ממלא לך את ה-Life Bar. זהו.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים חוץ מזה, כשאתה הנסיך האפל, כל מה שתשבור ייתן לך חול.(בכלל מומלץ לשבור כל דבר אפשרי, כדי לקבל עוד Sand Credits)באמת יש חלקים שאין בהם דברים לשבור - אז צריך לעשות אותם מספיק מהר.... (אם אתה לא מצליח, תנסה להשתמש ב-Eye of the Storm בשביל להאט את קצב אובדן החיים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.