עבור לתוכן

ספק האינטרנט מגביל מהירות בתוכנות שיתוף?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולכם,

אני משתמש כבר כמה זמן בפרוטוקול ביטרונט. לאחרונה אני רואה שהמהירות נתקעת על50 קילו בייט בממוצע.

יש לי חיבור של 1.5 בבזק בינלאומי. באתרים רגילים אני מוריד על 180 ככה.

יכול להיות שהספק מגביל?

אם כן, יש איזשהו פיתרון?

פורסם

אם הוא כבר מגביל אז זה הPORT .

תשנה ל32459 , אצלי עובד יפה.

פורסם

יתכן שהביטורנט בעצמו מגביל. תבדוק את ההגדרות שלו.

פורסם

שלום לכולכם,

אני משתמש כבר כמה זמן בפרוטוקול ביטרונט. לאחרונה אני רואה שהמהירות נתקעת על50 קילו בייט בממוצע.

יש לי חיבור של 1.5 בבזק בינלאומי. באתרים רגילים אני מוריד על 180 ככה.

יכול להיות שהספק מגביל?

אם כן, יש איזשהו פיתרון?

זה קשור גם למהירות ההעלאה שלך

מה המהירות?

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה קשור להגדרות כי בכל תוכנת ביטורנט אני נתקע ב50.

יש לי מגה וחצי של בזק בינלאומי, אז מהי מהירות ההעלאה הסטנדרטית?

פורסם

יכול להיות שאתה מגביל בהגדרות את ההעלאה.(קשה לבדוק שם?)

פורסם

נראה לי די מסובך להגביל את ביטורנט, בגלל שהיא עובדת על כל מיני פורטים שונים.

יכול להיות שפשוט הקבצים שאתה בוחר מכילים יחסית מעט מקורות.

אם אתה יכול להוריד מטראקר פרטי, תוכל לבחון אם יש בעיה במהירות.

פורסם

ספקים לא חוסמים פורטים, פורטים יכולים להחסם רק על ידי תוכנות במחשב שלך או ראוטר. מה שכן הורדה מחו'ל היא איטית יותר מאשר הורדה בארץ

אתה לא תוריד על 190 בחו'ל בדרך כלל יש תקופות בספקי אינטרנט בהם הגלישה לחו'ל איטית יותר עד שהם מוסיפים עוד קווים ואז שוב התקשורת מהירה

פורסם

חלק מהספקים חוסמים תקשורת ביטורנט. חפש בתפוז בפורום רשתות ופס רחב ותמצא חומר רב על זה.

אצלי בברק חסמו לזמן מה ולאחר שהתלוננתי מספר פעמים פתחו לי את החסימה (בלי להודות שחסמו אי פעם. אמרו שהיתה בעיה והם פתרו אותה)

תנסה להשתמש בתוכנה כמו www.utorrent.com שיש לה תמיכה בהצפנה, שכיום מצליחה להתגבר על חסימות של רוב הספקים.

פורסם

גם אני שמתי לב שטורנטים יורדים לאט לאחרונה, וגם אני בזק בינלאומי. ההגדרות בסדר, ולא השתנו כבר הרבה חודשים, אבל נראה שפתאום הם יורדים לאט יותר.

כדאי לעקוב אחרי זה. בארה"ב בפירוש יש ספקים שחוסמים פורטים, ויתכן שבארץ התחילו לחקות אותם.

יש עוד עדויות?

פורסם

ספקי האינטרנט מאטים את הפורטים של תוכנות השיתוף כבר שנים רבות.

הפתרון היחיד הוא להחליף פורטים.

אם אתה רואה שהאינטרנט נהיה איטי יותר (אני בבזק בינלאומי אגב) אז סימן שהאינטרנט הכללי נהיה איטי יותר.

רוחב הפס החדש שבזק בינלאומי רכשו לעצמם לא מזמן לא יחזיק עוד לזמן רב.

בגלל זה אני לא מתחייב אצלם, וברגע שאני רואה שרוחב פס הגיע לשיאו אני מתנתק מהם ועובר לחברה אחרת.

פורסם

ספקי האינטרנט מאטים את הפורטים של תוכנות השיתוף כבר שנים רבות.

מחזק !!!

ספקים כמובן מנסים לשלוט בתעבורה עד כמה שהם יכולים,

זה אומר לנתב דרך קוים ספציפיים שהופכים למאוד עמוסים ,לנתב דרך שרתי cache שגם הם עמוסים

וכוליי.

להחליף פורטים עוזר במקרים רבים.

פורסם

הספקים מגבילים אוטומטית את כל הפורטים שמוגדרים כברירות מחדל כל תוכנת שיתוף שאתם משתמשים תשנו את הDEFAULT

לפורטים משלכם (אל תשכחו להגדיר את הפיירוול והראוטר)

פורסם

אף אחד לא חוסם פורטים. אתם יודעים מה הפירוש לחסום? שלא תהיה בכלל גישה. אבל יש לכם גישה אתם כן מורידים.

כפי שאמרתי יכול להיות שמה שאתם מדברים קשור לאיטיות לחו'ל בחלק מהספקים או לכולם ובכל תקופה אצל ספק אחד יהיה יותר מהיר ואצל ספק אחר יותר איטי, פעם טוב ופעם לא טוב. על הקטע של פורטים והשטויות האלה אני צריך שתוכיחו לי את זה.

שמישהו פה ישנה לפורטים אחרים באימיול או בביטורנט ויראה אם יש שיפור כלשהו ומן הסתם לא יהיה לו שינוי

פורסם

tzahi04 - זה בדיוק מה שקורה.

לא נאמר שחוסמים פורטים אלה שהספקים מנסים לשלוט בחלק מהתעבורה.

ואגב זה לגיטימי לחלוטין לעשות כזה דבר.

נחש מאיפה מספר אנשים כאן יודעים את זה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים