פורסם 2006 במאי 2719 שנים אם מחילים שוויון חובות על כל אזרחי ישראלכמובן שזה יקנה לכל אזרחי ישראל גישה לכל התפקידים הצבאייםאו שאני טועה?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים נראה לך שכל אזרח יכול ללכת לסיירת מטכ"ל? גם אם הוא ממש רוצה?לעאבים יתנו להתגיים לגולני ולמג"ב בהתחלה... ואני רוצה לאות אותם נכנסים לעזה מבצעים מעצר או מורידים חוליית מחבלים...
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אז זה מה שאני אומר, נוצר כאן פרדוקסמצד אחד אנחנו מנסים להבטיח מדינת יהודיםומצד שני להשריש שירות חובה בצה"לבהחלט ייתכן תרחיש שבו יתגייסו לצה"ל הרבה יותר ערבים ממה ששיערת, ואז מה יהיה?לא רק שלא נפטרת מהאיום הדמוגרפי, עכשיו הוא גם משתלט לך על הצבא
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אני מניח שעד שהם ישתלטו על הצבא הם יהיו מספיק נאמנים למדינה... בכל זאת, זה לא יקח פחות מ10- 15 שנה...
פורסם 2006 במאי 2719 שנים נו נגידוכשיהיה פה רוב ערבי עם אחיזה איתנה בכוחות הבטחוןמה יעצור אותו אם יום אחד יימאס לו מישראל, והוא יחליט להפוך אותה לפלסטין?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים רגע אל תנטוש את הויכוח כל-כך מהר ומי יאכוף את החוק? להזכירך, התרחיש: רוב ערבי במדינה, בצה"ל ושאר כוחות הבטחון
פורסם 2006 במאי 2719 שנים זה לא יגיע לזה...חוץ מזה, צה"ל זה צבא העם... החיילים יכולים בקלות להתנגד למפקד, או לירות בו במקרה הצורך (לדוגמא אם הוא אומר להם שהם עולים על הנגמ"ש והולכים להשתלט על הכנסת...) ועד שזה יקרה יעברו כמה וכמה עשורים...
פורסם 2006 במאי 2719 שנים שיוויון חובות ושוויון זכויות אבל רק בתנאי שאתה יהודיזאת מדינת היהודים אחריי הכל...לא מגייסים ערבים לצבא
פורסם 2006 במאי 2719 שנים ^^^^כלומרמי שערבי ---> לא משרת בצבאמי שמשרת בצבא ----> מקבל אזרחותמסקנהמי שערבי ----> לא מקבל אזרחותאז אני לא מבין, למה ללכת סחור סחור עם השוויון חובות/זכויותבמקום ישר להעביר חוק ששולל אזרחות מערבים?כי צריך חוק כוללני שמטפל גם בחרדים/שמאלנים קיצונים?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אתה קולט מהר חוצמיזה שזה לא יהיה יפה להעביר חוק גזעני שכזה בכנסת(אולי אחריי שברק יפרוש)
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אז כמו שאמרו מקודם באמת תהיה כאן מלחמת אזרחיםערבים חרדים ושאר משתמטים מצד אחד, כל השאר מצד שניכמובן שרק הצד השני יהיה חמוש אבל עדיין יישפך הרבה מאוד דם :-\
פורסם 2006 במאי 2719 שנים בגוש קטיף היו 6-7 חיילים על כל אזרחלעומת זאת, בעמונה הכוחות היו די שווים ותראה מה קרה שםאני מעריך שמספר הערבים+חרדים+משתמטים קרוב מאוד למחצית מכלל האוכלוסיה, ולכן התוצאה תהיה מלחמת אזרחים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.