עבור לתוכן

מתלבט בבחירת MP3 - קריאטיב או סמסונג

Featured Replies

פורסם

Shotgun שתכל עמוד אחורה.. קצת קשה לפספס את התמונה הענקית והלניק של Prog.. ::)

בקשר לאייפוד - לקח לי קצת זמן להבין איך לגרום לו לעבוד עם EphPod בטיפשותי (No MusicMatch for me! EVER!).

אחרי שעברתי קצת על הפורומים בחו"ל הבנתי שהוא אומר לי לא לנתק את האייפוד בגלל שההארד דיסק עובד. צריך לבטל אותו מהאייקון בווינדוס, והבנתי שצריך למחוק משהו מההארד דיסק שלו לפני שאפשר להתקין EphPod.

אחרי זה הכל רץ חלק ומהיר.

אם כי בריצה שלי איתו הוא נתקע לצערי לקראת הסוף.

שמתי לב באחד הת'רדים שאמרו שהוא נוטה למות בהתחלה ואחרי שיחזור עובד בסדר.. ננסה שוב יותר מאוחר ונקווה לטוב.

• תגובות 85
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קיבלתי את ה YEPP מתנה לסוכות...

וזה חרא דבר... לא שווה את הכסף סתם ביזבוז..

עכשיו אני צריך לחכות לחנוכה בשביל אחד אחר >:(

פורסם

שבי וביודום - ת'חדשו על האייפודים שלכם,

ואתם בינתיים מוזמנים לחשוב איך לגרום לאפל לתת תמיכה בפלייליסט בתוך פלייליסט, זה אופצייה שמאוד חסרה לי, יש לי ממש המון פלייליסטים על האייפוד וזה יוצר בלגן- הפתרון של ליצור פלייליסט בתוך פלייליסט (בעצם כמו מחיצות במחשב) הוא ממש חכם.. רק צריך דרישה של הרבה משתמשים...

פורסם

אני רק מחר יתחיל לארגן מוזיקה לתוכו ואולי קצת PLs.. בינתיים אני סתם עם קצת שירים.

ביקורת קצרה על הזן ב-CNET

ד"א אני מוכרח לציין שיצאתי לטיול לילי עם הפוד וממש נהנתי! :D

כשהרחובות ריקים בלילה אפשר לרקוד ואף אחד לא רואה אותך.. ;D

פורסם

ד"א אני מוכרח לציין שיצאתי לטיול לילי עם הפוד וממש נהנתי! :D

כשהרחובות ריקים בלילה אפשר לרקוד ואף אחד לא רואה אותך.. ;D

וההליכה עם הפנס הזה ! :smoke:

היום אני יוצא למסיבה בערב.. אז הולך להיות טוב....טוב מאד... 8)

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל אלא אם כן אתה פריק שאוהב רק DEATH METAL, איזה סיבה יש לך ללכת עם MP3 PLAYER למסיבה? :P (אלא אם כן אתה מתכוון לחבר את זה לרמקולים שם או משהו)

פורסם

איזו מן שאלה מוזרה..

מה קרה לך - אתה לא יודע שהאייפוד הוא שולט במסיבות - נו, ברור שמחברים אותו כSOURSE למערכת הגברה, הדבר הזה זה כמו לבוא עם אוסף אדיר של דיסקים, אפשר להכין פלייליסט או אפילו לתקלט, הרבה משתמשים בזה למסיבות בעולם - בעיקר מאז שהפיצו באינטרנט את התמונה של ה די גי שתיקלט במסיבה עם שני אייפודים ....

למעשה אני בעצמי משתמש בזה כמקור השמעה במערכת ההגברה שלי, האיכות היא מעולה ומפתיעה אפילו שלא נעשה שימוש בליין אאוט. עשיתי מספר השוואות עם האודיגי שלי והופתעתי עד כמה הOUTPUT של האייפוד טוב (ואם אתם חושבים שאני משתמש ברמקולים של 35 שקל - אז זה המחיר למטר כבל לרמקולים במערכת שלי), וכמובן כשאני ממיר את הדיסקים ל MP3 איכותיים ביותר - כבר זנחתי את הדיסקים, האייפוד - ביחד עם כל הדיסקים בתוכו - זז מהמערכת שלי, להליכה.רכבות.אוטובוסים, למכונית, למכוניות של אחרים (שאין להם CD באוטו ), למערכות של אחרים בביתם, ותמיד אני זז עם אותה מוזיקה לכל מקום ובקלות...

פורסם

(אלא אם כן אתה מתכוון לחבר את זה לרמקולים שם או משהו)

כן, במקום להביא איתי איזה 20 דיסקים, זה מה שעשיתי (פירוט בהודעה של ice2k ;) ).

וזה פיצוץ ! מחברים אותו למערכת ושמועים... בימים האחרונים ה-iPod שלי מחובר כמעט תמיד למערכת.

פורסם

:-X

פורסם

THE GUM GOT OWEND ;)

פורסם

THE GUM GOT OWEND ;)

:bash:

ספאמר :P

:-*

אני חייב להגיד שלא ראיתי מעולם אייפוד במו עיני :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים