עבור לתוכן

מתלבט בבחירת MP3 - קריאטיב או סמסונג

Featured Replies

פורסם

אייפוד בלי ארגונית זה האייפוד הישן, האייפוד עם החוגה. לדעתי? תוותר, זה כמו הדגם עם ה5G, הוא פחות שווה מאלו של ה10/20.

• תגובות 85
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מתי אתם אומרים נראה נגני OGG VORBIS? 8)

אם עדכון firmware אני מאמין שה-iPod יתמוך ב-OGG.

פורסם

האייפוד הוא מאוד מאוד יקר (אבל לא כשמתייחסים לזה כציוד אודיו איכותי) ואין מה לעשות - מצויינות עולה כסף ואין דרך להנות מזה בפחות כסף. אבל המוצר הוא מדהים ובהחלט נותן הרבה יותר מסיפוק מהכסף שהושקע בו, זה לא סתם נגן שמכיל המון שירים (כמו מה שחושבים שזה)

אלא הרבה מעבר לזה...

אני בספק שנראה תמיכה בVORBIS למרות שאני באמת מקווה, כל הקטע של עידכון פירמוור במכשירי אודיו ניידים לתמיכה בפורמטים עתידיים הוא לדעתי רק גימיק שיווקי, עוד לא ראיתי במספר השנים שהעסק הזה קיים חברה אחת שבאמת הוסיפה פורמט למכשיר שלה...

פורסם

אני בספק שנראה תמיכה בVORBIS למרות שאני באמת מקווה, כל הקטע של עידכון פירמוור במכשירי אודיו ניידים לתמיכה בפורמטים עתידיים הוא לדעתי רק גימיק שיווקי, עוד לא ראיתי במספר השנים שהעסק הזה קיים חברה אחת שבאמת הוסיפה פורמט למכשיר שלה...

אכן :-\

פורסם

חברים, כמו כל מוצר של אפל, זה היה רק עניין של זמן עד שהמתחרים ייצרו משהו זול יותר ועם יותר פיצ'רים, קבלו את ה-Creative NOMAD Jukebox Zen החדש:

1303_large.jpg

נגן MP3 עם דיסק של 20GB עבור 300$. עד כאן הדברים הצפויים (יותר מקום, פחות כסף) ועכשיו ליתרונות הנוספים:

1. ה-Zen כולל חיבור USB ו-Firewire (בניגוד לiPod שלא תומך ב-USB).

2. רדיו (FM tuner)

3. אפשרות הקלטה.

היתרון היחידי של ה-iPod הוא במידות המעט יותר קטנות שלו, אבל עלי זה לא עושה הרבה רושם, אני הייתי לוקח את ה-Zen בלי להסס :smoke:

Prog.

פורסם

300 דולר ל20MB?! ;D

פורסם

ההקלטה היא בWAV, הוא לא יודע לדחוס. ביגון קודר אני אומר שגם אני הייתי הולך על הזן (כחובב אפל מושבע..), וגם רדיו נחוץ לי, פשוט הזן טוב מאוד.

פורסם

ההקלטה היא בWAV, הוא לא יודע לדחוס.

לדעתי Wav וכל פורמט lossless אחר עדיף בשביל הקלטה ראשונה.

אני מעדיף להחליט יותר מאוחר לאיזה פורמט אני רוצה לקודד, באיזה אנקודר להשתמש ובאיזה הגדרות.

וממילא אין סיכוי שאנקודר פנימי ייתן את הגמישות שיש בגרסאות העדכניות ביותר של LAME ו-Ogg Vorbis.

ביגון קודר אני אומר שגם אני הייתי הולך על הזן (כחובב אפל מושבע..), וגם רדיו נחוץ לי, פשוט הזן טוב מאוד.

בגלל סימני השאלה שיש לי לגבי אמינות הדיסק הקשיח, אני עדיין הולך על ה-iRiver SlimX (וייתכן מאוד שבקרוב יהיה לי אחד ;D).

Prog.

פורסם

הממ....

לא נראה "משהו"...את האמת..

עם מסך כל כך קטן ומכשיר גדול ב-1.5 ס"מ...

אני לא מבין איך בכלל אפשר לנווט בדבר הזה ? (ה-Scroll בצד..? - דיי דפוק..)

אני אשב ואחכה בינתיים עוד שבוע (?) עד שה-iPod שלי יגיע.. :)

אז אין לי רגשות חרטה על הקנייה...

פורסם

כמה דברים:

1) פרוג' - תקן את ההודעה שלך (MB=GB*) זה קשה לראות הודעה שלך עם שגיאה. זה יעשה לי סיוטים.

2) הNOMAD לא מתקרב בעיצוב לIPOD

3) איכס, קריאטיב, שונא אותם, אפל שולטים, סטיב אימפריה! ;D ;):hat:

4) שלא תבינו אותי לא נכון, לא אכפת לי לקבל אחד ;D

פורסם

הזן הזה אפילו לא מלקק לאייפוד את המשטח הלבן שלו... ;)

אתם תמיד מתייחסים לנתונים יבשים של מספרים , גודל, כמות ושטויות כאלה - חברה זה מכשיר אודיו נייד לא כרטיס מסך !!!

אפילו לא נכתבה סקירה אחת עליו או ביקורת משתמש - אז איך אתם לעזעזל יודעים איך זה באמת להשתמש עם המכשיר הזה??

אתם בכלל יודעים איך איכות הסאונד שלו?? מה העוצמה ?? עד כמה נוח להשתמש בו ?? - לא, אז אל תסיקו מסקנות רק כי הוא עולה פחות (דרך אגב זה 350 אם אני לא טועה - יש החזרת כסך של 50 דולר בארה"ב בדואר).

מישהו פה כבר קלט שהדבר הזה יותר גדול מווקמן ושוקל קרוב ל 300 גרם ?? - זה טנק במונחים של נגן MP3 נייד וזה לא יכנס להמון כיסים (לפחות זה יותר קטן מהאצטידיון הקודם שהם ייצרו הנומאד גוקבוקס) העוד ס"מ וחצי לכל צד וקרוב לס"מ בע.ו.מ.ק אולי נישמע מעט כשאתם אומרים " האייפוד קצת יותר קטן .." אבל מדובר בהרבה גודל ונפח אם תכפילו... פשוט תיבדקו עם סרגל (אם תשימו את שני המכשירים אחד ליד השני תראו שבעצם הזן הרבה יותר גדול מהאייפוד ממה שנראה כשקוראים בדף) ועם המכשיר הזה אין ברירה - או ללכת עם זה ביד או עם תיק - או כיסים בגודל של תיק (תישכחו מגינס) וגם 285 גרם לא הולכים ברגל.. אני יכול להגיד לכם מנסיון שהגודל של האייפוד בהחלט מורגש ואפילו יותר המישקל שלו - אז ללכת עם משהו יותר גודל וכבד מזה זה מצמרר....

אני גם לא מדבר עוד על מסך יותר קטן עם פחות שורות - הרי אחת המעלות הגדולות של האייפוד היא שימוש גאוני וניצול מירבי של הממשק שזה צירוף של מסך גדול ברזולוציה גבוהה - גלגלת ענקית וחכמה - תוכנה גאונית (כמעט), אין לנו מושג איך זה בזן - אבל הצג כבר נראה פחות טוב - ועל הגלגלת אין מה לדבר.

הזן הזה יותר זול כי הוא משתמש בהארדידסק גודל יותר ,כבד יותר וזמין יותר - זה הכל, באייפוד לקחו את הדיסק הכי טוב שיכלו למטרה זו (כמו כל שאר החלקים באייפוד) ולמעשה הדיסק זה רוב המחיר של האייפוד.

הקיצר - אני בכלל לא אומר שהזן מכשיר רע, ואני בטוח שהוא יתאים להרבה אנשים ( שהרבה יתפשרו בגלל הכסף הרב שנדרש לאייפוד כשהזן כבר מגיע למחיר לא זול) ומה שאני אומר שהזן לא מתקרב ליוקרתיות והגאוניות של האייפוד (מה שלא הופך אותו למכשיר רע) , אבל אין מה לעשות מצויינות תמיד עלתה יותר כסף ותמיד יהיו את המכשירים המטורפים בסקלה הגבוהה ואת המכשירים של המיינסטרים.

ואם תתעלמו מכסף ומכל היתרונות של האייפוד , תיראו שהיתרון העיקרי של הזן זה רק יכולת הקלטה (שלא ממש הבנתי למה הם מתכוונים רק דרך שלט) הUSB זה שוב יתרון של פחות כסף - וזהו (אלא עם כן מתייחסים בו כדיסק נייד ומסתובבים הרבה בין מחשבים).

פורסם

מבחינת עיצוב ואיכות בניה, אין מתחרים לאפל (ואת זה גם פרוג אמר), אבל המחיר.. אאוצ'. שלא תבינו לא נכון, יש להכל חסרונות, אבל בשביל המחיר של הזן, הוא נהיה שווה.

פורסם

מחר בצהריים,

אחרי בית-ספר....

iPod 10GB - יחכה לי 8)

ההתרגשות בעיצומה ! :jump:

ice2k, צור איתי קשר בבקשה-

msn: chevydb@hotmail.com

:smoke:

פורסם

GOOD NEWS!

אני ו-BioDome, קיבלנו היום את ה-iPod שלנו !

אני כולי נרגש

נראה יותר ממה שציפיתי, איכות אחלה, לא כבד בכלל ! שוקל פחות מפאלפון...

ה-Case חלש...אבל מה לעשות...

בקיצור, שווה !

פורסם
  • מחבר

סליחה על אי ההבנה אבל מה זה ה"זן" הזה שדיברתם עליו ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים