עבור לתוכן

שאלות הערות טענות על הקונרו - לקרוא את ההערות לפני פתיחת ת'רד בנושא

Featured Replies

פורסם

את מספר הלוחות עם ה-BIOS החדש אפשר לספור כנראה בשתי ידיים

ואם אני זוכר נכון אף אחד מהם אפילו לא עם גז

הביוס חדש מדיי , וקרור גז זה לא עסק פשוט , אני אומר שוב , כדיי לחכות שהאוברקלוקרים המכורים ברחביי הגלוב יעשו את שלהם , אחר כך נראה לאן אנחנו יכולים לשאוף להגיע , אם הם עושים קרור מים , אנחנו עושים גז , אם הם עושים גז , אנחנו בונים חנקן נוזלי , במילים אחרות , אנחנו ישראלים :lol: חזרה לדיון , לא משנה עם איזה לוח , כל עוד אנחנו עושים את זה עם הביוס האחרון , נוכל להגיע רחוק , אגב OMRIJ , ברכות על ההודעה ה8000

• תגובות 325
  • צפיות 41.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שבזמן שאנחנו מתעסקים עם קירור אוויר הם כבר עם מים

בזמן שאנחנו עם מים הם עם גז

כשאנחנו עם גז הם עם קסקייד

אם וכאשר אנחנו מגיעים לקסקייד הם כבר בקרח יבש וחנקן נוזלי

פורסם

אתה מתכוון שבזמן שאנחנו מתעסקים עם קירור אוויר הם כבר עם מים

בזמן שאנחנו עם מים הם עם גז

כשאנחנו עם גז הם עם קסקייד

אם וכאשר אנחנו מגיעים לקסקייד הם כבר בקרח יבש וחנקן נוזלי

דווקא להפך , קהילת האוברקלוקרים בארץ קטנה אומנם , אבל בהחלט יכולה להשיג את החברה מחו"ל , אפילו שלנו יש מזג אוויר יותר גרוע , אנחנו בהחלט יכולים להגיע לשיאים (אהמ... TYCOON + SUBX + THE BYTHER וכו' וכו')

פורסם

orenstc, אתה חי בסרט....

הם מקבלים את החומרה חודשים לפני שאנחנו מקבלים אותה.

הם מקבלים את כל הדריברים והביוסים החדשים לפני שהם בכלל משתחררים.

אצלם מערכת קירור בגז זה דבר בסיסי.

פורסם
  • מחבר

דווקא להפך , קהילת האוברקלוקרים בארץ קטנה אומנם , אבל בהחלט יכולה להשיג את החברה מחו"ל , אפילו שלנו יש מזג אוויר יותר גרוע , אנחנו בהחלט יכולים להגיע לשיאים (אהמ... TYCOON + SUBX + THE BYTHER וכו' וכו')

את מספר האקסטרימיסטים בארץ אפשר לספור על יד אחת, או אולי אולי על שתי ידיים

XS לעומת זאת מוצף באוברקלוקרים מחו"ל (בעיקר אסיאתים) שמה שנחשב אצלנו אקסטרים נחשב אצלם למינימלי

פורסם

את מספר האקסטרימיסטים בארץ אפשר לספור על יד אחת, או אולי אולי על שתי ידיים

XS לעומת זאת מוצף באוברקלוקרים מחו"ל (בעיקר אסיאתים) שמה שנחשב אצלנו אקסטרים נחשב אצלם למינימלי

מצד שני אינטל מפתחת מעבדים אצלנו ולא אצל האסיתים , ככה שעובדיי החברה למשל מקבלים מתנות לחגים וכאלה , וזאת אינטל הריי , הם יכולים להרשות לעצמם (רק מפיתוח הניידים בארץ אינטל מרוויחה מיליארדים...ולא בשקלים) , אז מפתחים שם מקבלים לדעתי לפעמים מעבדים לפניי שאר העולם , אפילו שסביר להניח שבאינטל חינכו אותם לא לתת בראש למעבדים שלהם , הם לדעתי רוצים לדעת לאן המעבד שלהם מסוגל להגיע ...

orenstc, אתה חי בסרט....

כאן אתה צ

orenstc, אתה חי בסרט....

זה אתה צודק , מצד שני אנחנו לומדים מהניסיון שלהם ומיומני הפרויקטים שלהם מה הם עשו , וככה אנחנו יכולים לנתח את זה , למצוא איפה הם טעו , ולהגיע לאפילו יותר , זה לא שבחודשים האלה אנחנו יושבים ולא עושים כלום... אצלם קרור גז זה באמת דבר בסיסי יחסית למקום הזה , אבל מצד שני , אנחנו יודעים לנצל יותר את קרור האוויר הבסיסי לעומתם שישר משקיעים מאמץ בקרור גז ...

פורסם
  • מחבר

מצד שני אינטל מפתחת מעבדים אצלנו ולא אצל האסיתים , ככה שעובדיי החברה למשל מקבלים מתנות לחגים וכאלה , וזאת אינטל הריי , הם יכולים להרשות לעצמם (רק מפיתוח הניידים בארץ אינטל מרוויחה מיליארדים...ולא בשקלים) , אז מפתחים שם מקבלים לדעתי לפעמים מעבדים לפניי שאר העולם , אפילו שסביר להניח שבאינטל חינכו אותם לא לתת בראש למעבדים שלהם , הם לדעתי רוצים לדעת לאן המעבד שלהם מסוגל להגיע ...

רק שכחת שבארץ זה כל הפיתוח התיאורטי

הייצור עצמו מתבצע במלזיה ובארה"ב, לא בישראל (כבר הרבה זמן), אולי בעתיד חלק מהייצור יעבור לארץ (המפעל החדש בקריית גת אמור לייצר בתהליך ייצור של 45 נ"מ)

פורסם

רק שכחת שבארץ זה כל הפיתוח התיאורטי

הייצור עצמו מתבצע במלזיה ובארה"ב, לא בישראל (כבר הרבה זמן), אולי בעתיד חלק מהייצור יעבור לארץ (המפעל החדש בקריית גת אמור לייצר בתהליך ייצור של 45 נ"מ)

אין לי מה להוסיף (נגמרה לי התחמושת :lol:) , חוץ משהיצור בעיקר במלזיה (ובאסיה , כמו שאמרת, לכן כל הדברים האלה זולים שם) , לגביי קיריית גת , לזה נחכה כולנו אני חושב לא?

פורסם
  • מחבר

בהחלט

למרות שכנראה יהיה רק הייצור של הפרוסות סיליקון והטרנזיסטורים

ההרכבה עצמה תמשיך להיות במלזיה

פורסם

הקטנרו מרעיש? אני עומד לקנות מחשב חדש עם הE6300, ומארז הטרנספורמר (אני מחלי לו את כל המאווררים לכאלה שקטים) וכמו שאתם יודעיפ (או שלא? :silly:) שהוא עשוי מפח עבה מאד שתורם לשקט. קונרו עצמו הוא מעבד רועש? הוא ירעיש בתוך הטרנספורמר? תודה! :xyxthumbs:

פורסם

מעבדים לא עושים רעש

פורסם

הקטנרו מרעיש? אני עומד לקנות מחשב חדש עם הE6300, ומארז הטרנספורמר (אני מחלי לו את כל המאווררים לכאלה שקטים) וכמו שאתם יודעיפ (או שלא? :silly:) שהוא עשוי מפח עבה מאד שתורם לשקט. קונרו עצמו הוא מעבד רועש? הוא ירעיש בתוך הטרנספורמר? תודה! :xyxthumbs:

מעבדים אכן לא עושים רעש רק המאווררים שלהם , אלה עם כן אתה לוקח קרור פאסיבי (מים ששקטים כמו דג) או מאוור שקא במיוחד כמו זה שבTHEREMALTAKE BIG TYPHOON

פורסם

האם יהיו מעבדי קונרו לשוק הנמוך?

פורסם

כן , יצא בעתיד , והוא ידורג כ4XXX ולא כ6XXX כמו אלה שיצאו לא מזמן , חוץ מזה לשוק הנמוף אפשר לייעד גם חדיי ליבה (CORE 2 SOLO )

פורסם

בהחלט

למרות שכנראה יהיה רק הייצור של הפרוסות סיליקון והטרנזיסטורים

ההרכבה עצמה תמשיך להיות במלזיה

אתמול קיבלתי את הקונרו שלי (E6600) ואכן רשום MADE IN MALEZIA

אך היתה מודבקת עליו מדבקה מעצבנת של איסטרוניקס שלקח לי ים זמן להוריד אותה עקב ההפרעה שלה במעבר החום להיטסינק

(אחריות מוגבלת של 3 שנים)

ניר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים