עבור לתוכן

צריך אוזניות לzen micro 300 שקל מקסימום

Featured Replies

פורסם

..ממש לא 100 שקל...ושוב,אני מחפש headset,כלומר אוזניות גדולות,לא earphone. ואתה יכול להסביר בקשר לסנהייזר?שם באנגלית?כי לא שמעתי על האוזניות.

עריכה:אולי כדאי דווקא אוזניות שמתחברות לאוזן (כמו שRoshos הציע בקשר לקרייאטיב) בגלל שזה יהיה לא נוח בתיק,אבל לא מצאתי איכותיות בפחות מ150 שקל.

אין באמת איכותי בפחות מ-150 ש"ח

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא MX550 זה באמת איכותי למרות שיש יותר איכותי והן עולות פחות אבל לא בהרבה פחות :jump:

פורסם
  • מחבר

DMX נראה לי שרציתי להגיד שהן עולות -יותר- אבל לא ברבה -יותר- D: ותודה בקשר לאוזניות (in ear נכון?).יש עוד הצעות ל in-ear בסכום הזה?אני מעדיף לקנות מחברה מוכרת ואיכותית שאני מכיר (אבל לא בהרבה כסף).

פורסם

..ממש לא 100 שקל...ושוב,אני מחפש headset,כלומר אוזניות גדולות,לא earphone. ואתה יכול להסביר בקשר לסנהייזר?שם באנגלית?כי לא שמעתי על האוזניות.

עריכה:אולי כדאי דווקא אוזניות שמתחברות לאוזן (כמו שRoshos הציע בקשר לקרייאטיב) בגלל שזה יהיה לא נוח בתיק,אבל לא מצאתי איכותיות בפחות מ150 שקל.

סנהייזר - חברה גרמנית..

פורסם

DMX נראה לי שרציתי להגיד שהן עולות -יותר- אבל לא ברבה -יותר- D:

לא

התכוונתי שהן עולות פחות מ150 למי שאמר מעליי שאין איכותיות בפחות מ150

פורסם
  • מחבר

אוקיי,תודה על העזרה,אולי אני ינסה את הסנרהייסר. אגב,מה ההבדל בין ה550 ל500?בדקתי בזאפ והתמונה שלהם אותו הדבר,ושניהם in-ear.

פורסם

ה-550 טיפה יותר חזק בווליום,זה הכול.

פורסם

ה550 או ה500?

אתה לא מתבלבל?

פורסם

וזה מראה שהווליום באחת גבוה מהווליום בשניה?

לא הבנתי אותך...

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה ההבדלים, Si-Nom אמר שיש הבדל ???

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרת:יש אוזניות -כנף- איכותיות אחרות בטווח המחיר הזה? כי שמתי לב שהאוזניות הקטנות נופלות לי מהאוזן :kopfpatsch:. אבל לא ניסיתי in ear.המצב שונה באוזניות in ear?בכל זאת,אני אשמח אם תמליצו לי על אוזניות כנף איכותיות בעונות על הבקשות ממקודם (לא חשבתי שכדאי לפתוח ת'רד נוסף כי רוב המידע הוא פה).

תודה.

פורסם
  • מחבר

בטח שיש,אתה לא רואה את הדף בזאפ?יש הבדל של 5 שקלים.

מישהו יכול לענות לי על השאלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים