פורסם 2006 במאי 2119 שנים שלום. אני צריך אוזניות שיבלמו רעש של אוטובוס,וסתם שיהיו להם איכות טובה שאני יוכל לשמוע בבית.לפי מה שהבנתי עדיף אוזניות גדולות,לא קטנות, בגלל שזה בולם רעשים.גם קראתי שהם עולות לא מעט (ושאני אומר לא מעט אני מתכוון יותר מהסכום הנקוב למעלה).בעיקרון אני שומע פרוג-מטאל אז האיכות חשובה.גם כן בולם הרעשים.עכשיו,מניסיוני עם הzen micro אוזניות "אוזן" (הקטנות) נדפקות די מהר בזן (בינתיים 3 הלכו) וחבר שלי אמר לי שיש איזהשהוא פתח בזן (איפה שמכניסים את האוזניות) שמצריך רק אוזניות של קריאייטיב או אוזניות מיוחדת.זה נכון? כי אם כן (וגם הם לא בעצם) צריך אוזניות עמידות שמחזיקות להרבה זמן. תודה.
פורסם 2006 במאי 2319 שנים מחבר אני אומר לך,כל האוזניות שלי הלכו תוך חצי שנה (היו 3), ואני לא קורע אותן או משהו.בניגוד לחבר שלי שיש לו את המיני ויש לו אוזניות כבר שנה שלמה. לפי דעתי יש חיבור מיוחד למייקרו, איפה אפשר לברר את זה?וחוצמזה,מישהו יכול לעזור לי בקשר לאוזניות?תודה.
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מצד אחד, אתה אומר שאתה רוצה אוזניות במחיר של עד 300 ש"ח.מצד שני אתה אומר שהלכו לך כבר 3 אוזניות שחיברת לנגן, אני מציע לך שפשוט תבדוק עוד אוזניות, פשוטות, ותראה אם המגמה הזאת ממשיכה.
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מה הקשר בין זה שנהרסו לך 3 אוזניות לבין זה שיש בקריאטיב חיבור מיוחד?אם יש בו חיבור מיוחד למה כל אוזניה תתאים אליו?
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר סליחה אם הטעתי אותך,לא התכוונתי שכל אוזניה נהרסת,התכוונתי שאוזניה של קרייאטיב נשמרת יותר טוב.אגב,מה אורך החיים הממוצע של אוזניה (אני מדבר על אוזניה ב100 שקל, לא 500)?
פורסם 2006 במאי 2619 שנים שקל ליוםחחח סתם לא יודעאין משהו קבועזה תלוי בךאוזניות גם של 100 שקל יכולות להחזיק הרבה
פורסם 2006 במאי 2619 שנים כי זה סוניאם זה היה של חברה סינית זולה זה לא היה מחזיק 3 שניםזה תלוי באוזניות
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר בכל זאת,אוזניות מומלצות?או טיפים כיצד לשמור על האוזניה (headset לא earphone)?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים רוצה אוזניות טובות קנהאת ה-CREATIVE EP-630הם ייבלמו לך רעש של אוטובוס,אתה תשמע בהן טוב והן עמידות ואמינות.(הכי הרבה יש אחריות של שנה מהיבואן איסטרוניקס)
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר ..ממש לא 100 שקל...ושוב,אני מחפש headset,כלומר אוזניות גדולות,לא earphone. ואתה יכול להסביר בקשר לסנהייזר?שם באנגלית?כי לא שמעתי על האוזניות.עריכה:אולי כדאי דווקא אוזניות שמתחברות לאוזן (כמו שRoshos הציע בקשר לקרייאטיב) בגלל שזה יהיה לא נוח בתיק,אבל לא מצאתי איכותיות בפחות מ150 שקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.