עבור לתוכן

הבדלים בדיסקים קשיחים!?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות למחשב שלי דיסק קשיח חדש בגודל של 160G בערך...

יש הבדלים משמעותיים ביניהם? שממש מתבטאים במהירות? כאלו שמרגישים? ביציבות של המערכת?

אי הרד דיסק נחשב לטוב ביותר כרגע (לא מבחינת גודל) אלא מבחינת רמת מוצר?

ההבדלים הם מאוד מאוד קטנים. 150 ש"ח ליקר ביותר שמצאתי. שהוא :Western Digital WD1600YD 16MB

השאלה היא מה ההבדל בינו לבין ה160G הפשוט עם 7200 מהירות ???

אם מישהו יכול לפרט על כך אני אשמח מאוד!

ובכלל אם למישהו יש המלצה על הרד דיסק ברמה גבוה אני אשמח ... :yelclap:

תודה רבה, רונן

פורסם

הוא "הכי" יקר בגלל גודל הBUFFER שלו...

לא שווה להוסיף עוד 150 שקל בשביל 16MB BUFFER....

מבחינה כללית כולם נחשבים כטובים (WD/SAMSUNG/MAXTOR..וכו)...

אבל בעיקרון אם אתה חובב שקט וכו אז ההעדפה הראשונה שלך צריכה להיות SAMSUNG (האחרונה WD)....

וכול HD שהוא 7200RPM עם 8MB BUFFER בממשק SATA1/2 יספיק לך בהחלט...

פורסם

ואם אתה חובב אמינות אז האחרונה זה WD .

פורסם

היו לי כ10 הרדדיסקים של WD ב13 שנה האחרונות. אף אחד לא עשה לי בעיות. תפסיקו ללכלך עליהם

פורסם

היו לי כ10 הרדדיסקים של WD ב13 שנה האחרונות. אף אחד לא עשה לי בעיות. תפסיקו ללכלך עליהם

אני צירפתי מהזיכרון רק בעיות שהיו עד כה בפורום וברובם אם לא בכולם זה WD .

ובאופן אישי נכוותי מהם הרבה הרבה פעמים.

פעם הם היו חברה טובה בזמן של ה 1-5 GB , אבל מאז שהיה להם בעיה כללית עם הדיסקים של ה 8GB , ומה עוד שחברות נוספות נכנסו לשוק אז

מבחינתי הם ירדו מהפרק .

פורסם

ואם אתה חובב אמינות אז האחרונה זה WD .

:nono:

אני גם חושב שלא כדאי לפסול חברה על בסיס מקרה אישי. באופן כללי WD לא פחות טובה מכל חברה מובילה אחרת. תמיד יש דיסקים שקורסים מוקדם מידי.

WD בסה"כ טובים באמינות ובביצועים.

ההפרשים בין דיסקים (דומים) של החברות השונות לא ממש מורגשים בשימוש.

פורסם

:nono:

אני גם חושב שלא כדאי לפסול חברה על בסיס מקרה אישי. באופן כללי WD לא פחות טובה מכל חברה מובילה אחרת. תמיד יש דיסקים שקורסים מוקדם מידי.

WD בסה"כ טובים באמינות ובביצועים.

ההפרשים בין דיסקים (דומים) של החברות השונות לא ממש מורגשים בשימוש.

אני כבר כתבתי שבתגובות שלי אני לא מכליל מקרים אישים .

ואני מבסס את מה שאני אומר ע"י שיטוט בפורומים השונים וקריאת בעיות של אנשים עם WD , שרוב הבעיות זה בדיסקים של WD .

פורסם

חשבתם פעם שאתם שומעים הרבה בעיות עם WD בגלל שהם מחזיקים בנתח השוק הכי משמעותי בישראל ?

אני מכיר כמה חנויות של מחשבים, אלה חנויות קטנות שלרוב מוכרות מחשבים שלמים וציוד היקפי

כל החנויות למעט אחת שמות את WD כברירת המחדל אלא אם כן הלקוח מבקש לשנות

מתוך מספר הארדיסקים שנפלו לידי ( שלי, של חברים) היה רק אחד שעשה בעיות והוא היה MAXTOR

אני יודע שזה לא מדגם מייצג אבל זה נערם לעוד לקוחות מרוצים של WD שהצהירו על זה בפורום הזה

פורסם

קבל סקר :

תוצאות החיפוש בGOOGLE ל "בעיות עם WD" זה 9,710,000

http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=problem+with+WD&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&meta=

ול MAXTOR : זה 1,850,000

http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=problem+with+MAXTOR&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&meta=

זה סתם בשביל הצחוק .

אבל תסתכל בפורום הזה ובעוד פורומים בחו"ל ( אני הסתכלתי ) ומה שיצא לי זה ש WD זה נפוץ הן בכמות והן בדפקים .

פורסם

זה סתם בשביל הצחוק .

אבל תסתכל בפורום הזה ובעוד פורומים בחו"ל ( אני הסתכלתי ) ומה שיצא לי זה ש WD זה נפוץ הן בכמות והן בדפקים .

נו, זה באמת סתם ואין לזה שום משמעות לחפש כזה צירוף ב GOOGLE.

קודם כל WD קיימת הרבה יותר זמן בשוק (מ 1970) מ MAXTOR ויותר גדולה ממנה ולכן הרבה יותר דיסקים שלה מסתובבים בשוק.

היחידה שיותר גדולה מ WD זאת סיגייט שבאמת כבר קנתה את מקסטור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים