פורסם 2006 במאי 2019 שנים שלום לכולם, יש לי מדרבורד P5AD2 DELUXE, 925X ורציתי לדעת האם אני יכול לראות את הטמפרטורה של הצ'יפסט של המדרבורד הזה ואם כן איך (כי כרגע זה לא מוצג לי בEVEREST)והאם יש צורך לקנות קירור נוסף בשבילו או שהHEATSINK הרגיל מספיק?
פורסם 2006 במאי 2019 שנים אם אין בEVEREST...תנסה בתוכנה שקיבלת עם הלוח...אם אין אז פשוט אין חיישן..ואין סיבה להחליף קירור לציפסט אם אין לך קריסות וכו שנובעות בעודף חום....
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר אוקי תודה רבה!נ.ב יש לי קריסות כשאני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך אז זה קשור?
פורסם 2006 במאי 2019 שנים תעדכן תדרייברים של הכרטיס..ועם איזה תוכנה אתה עושה OC....(תנסה אולי לשנות תוכנה)..
פורסם 2006 במאי 2019 שנים יש לי אותו לוח והייתה לי אותה בעייה והפתרון המושלם שמצאתי לה (בעזרת טאוטאו...) הוא לשים על הציפסט מאוורר קטן ושקט שמוריד לו את הטמפ באופן משמעותי ועוזר ליצור אווירה קרירה ונעימה במארז .... אין חיישן ואי אפשר לדעת טמפ מדוייקת ..
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר חשבתי באמת לקחת מאוורר של פנטיום שלוש או משהו כזה ולהרכיב, אבל לא ידעתי אם זה באמת יעזור.. עכשיו כשאני יודע שזה עובד אז אני אעשה את זה ותודה רבה! עכשיו עוד דבר..חשבתי על לקנות את הקירור של TT (משהו עם 1989?) והמאוורר ששמת...הוא מוציא אוויר או מכניס אוויר?
פורסם 2006 במאי 2119 שנים לי יש את ה TT BT והוא שקט וחביב יש לו מאוורר שמכניס אווירהמאוורר על הציפסט דוחף עליו אוויר
פורסם 2006 במאי 2119 שנים הקירור של TT שצינת הוא לזיכרונות...(ודי מיותר בכללי)..ומעבד של מחשב ישן יתאים בהחלט והמאוורר אמרו להוציא אוויר מהציפסט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.