עבור לתוכן

מפרט אינטל 3K

Featured Replies

פורסם

מארז COLORSIT

מעבד : Intel Pentium 3GHZ 775 2MB - בטכנולוגיה 64 ביט לא 32 !!!!

גוף קירור מעבד : DEEPCOOL ROBOT 775

לוח : ABIT SG-80

כרטיס מסך : Albatron FX5500 TV/O + DVI

זיכרון : HYNIX 512MB PC400

כונן קשיח : HITACHI 160GB 7200 8MB SATA2

צורב DVD LG

1.44

איך זה ? חוות דעת תודה :nono::xyxthumbs:

פורסם

עלוב

מעבד תחליף למעבד כפול ליבה: D805

זה 2.66MHZ אבל כפול ליבה, וגם בטכנולוגיה טובה יותר.

וגם עולה 800 ש"ח.

כרטיס מסך תחליף לX550 או X700 לפי תקציבך

ואתה לא צריך גוף קירו

גם לוח אם תחליף

פורסם
  • מחבר

כפול ליבה יש בכלל תוכנה למשתמש הביתי שתומכת בטכנולוגיה הזאת ? זה גימיק שיווקי כמו ה 64 ביט

ובקשר ל FX5500 מה רע בו ? יש שם יציאה TV OUT וגם DVI והוא לא רע למשחקים אני לא גיימר מטורף OC עד היום יש לי FX5200 ואני דיי מרוצה ממנו יש בו תמיכה DIRECTX 9 והוא אחלה כל המשחקים עולים התצוגה סבבה

ובקשר ללוח האם לצרכים שלי הוא נראה סבבה למרות שהציפסט גרוע אני מודע לזה

פורסם

אולי תפסיק לקשקש שטויות? FX5500 זה חרא כרטיס נקודה. דו ליבה זה לא גימיק שיווקי, וזה לוח ח ר א.

שלא תבין לא נכון. מצידי אתה יכול לקנות כמה זבל שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

"חרא חרא חרא "

אבל הסבר מקצועי נאדה

אז חבל שהגבת בכלל

ובקשר לדו ליבה DUAL CORE תן לי 5 תוכנות לשוק הביתי משחקים וכו' שתומכים בטכנולוגיה אני רושם

פורסם

"חרא חרא חרא "

אבל הסבר מקצועי נאדה

אתה מבין הסברים מקצועיים?

לפי המפרט שבנית, לא נראה לי.

ובקשר לדו ליבה תן לי 5 תוכנות לשוק הביתי משחקים וכו' שתומכים בטכנולוגיה אני רושם

מה הקשר? כל תוכנה תומכת בטכנולוגיה, אפילו אם זה לא באופטימיזציה גמורה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל לא אני בניתי ראיתי את זה באתר של חנות מקומית ועשיתי העתק הדבק לפה

ועוד משהו כנראה שאתה לא ממש מקצועי תביא את הטכנולוגיה הכי מתקדמת אם אין תאימות מקבילה בתוכנה אז אין דיל משמע זה סתם נייר !

ככה ש DUAL CORE זה יפה אבל אם תוכנה לא תומכת בו תמיכה מלאה תעשה איתו סלט ובקשר ל 64 אותו דבר על מערכת הפעלה 32 הוא נכה

חוץ מזה אין לי תקציב גדול חריגה של 500 שקל בשבילי זה הרבה אז דואל ושמואל לא ממש עושים לי WOW צריך מחשב שעובד סבבה

פורסם

אוקיי אז ככה:

קודם כל מעבד חד ליבה כבר לא קונים היום אם אתה חושב שDC הוא גימיק שיווקי אז בבקשה: שיהיה לך העונג לחשוב ככה אולי תסתכל על מפת העתיד של אינטל למה מתוכנן ב2007-8 4 ליבות ככה שזה העתיד אם תרצה או לא תרצה בקשר לתוכנות אם תחכה לאט לאט יותר ויותר תוכנות יקבלו תמיכה משמעותית למרות שיש גם כמה משחקים היום שקיבלו פאץ' לתמיכה כמו קואק 4 למשל ועוד כמה תוכנות עריכה שכבר תומכות בטכנולוגיה.

הלוח גרוע נקודה קח לוח של ג'יגה בייט 8I945P-G יספק לך את כל מה שאתה צריך.

FX 5500 זה לא במקרה AGP??? :kopfpatsch:

נו באמת זה אחד הכרטיסים הגרועים ביותר שיוצרו אי פעם אחרי ה5200, שום דבר טוב אין בו.

אם אתה מעוניין לשחק במשחקים על LOW LOW ו LOW בבקשה קח X300SE אבל אם אתה מתכוון לפחות להנות קצת ממשחק כדאי לך לשקול כרטיס יותר נורמלי גם אם אתה לא גיימר כבד.

קח זכרונות של SAMSUNG הכי פשוטים יעשו את העבודה.

אם כבר גוף קירור קח artic colling freezer 7 pro ייתן לך שקט וקירור איכותי.

קח מארז של compucase+ ספק של איכותי של HEC 400W.

כל מעבד נחות מה2.66 DC שתיקח יהיה פשוט טפשות בין אם אתה מאמין בתמיכה וב"גימיק" השיווקי הזה או לא!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים