פורסם 2006 במאי 1719 שנים נמאס לי כבר מהתוכנה הזאת שבועות שאני מנסה להבין אותה היא עבדה טוב עד לפני כמה שבועות ומאז השתגעה.באמצע העברת שירים נכבה לי המחשב, נכנסתי שוב לIriverPlus וכשלחצתי על כפתור הSYNC התוכנה התחרפנה והתחילה להעביר את כול השירים שהיו ברשימה מחדש.אמרתי טוב אולי זה משהו חד פעמי כי נכבה המחשב אני יודע, אבל זה קורה כול הזמן! בכול פעם שאני לוחץ על כפתור הSYNC היא מעבירה את כול השירים ומחליפה בעצם את אותם שירים שבנגן.ניסיתי למחוק את הפלייליסטים והצלחתי, אבל את מה שנמצא בALLMUSIC אני לא מצליח למחוק! אני מסמן את השירים לוחץ Clear זה מראה תיבה כזאת שכתוב בה "Please wait IriverPlus deleting database" זה מוחק אבל חוזר לשם אוטומטית ברגע שאני מכניס שיר אני פשוט משתגע! איך אני מעיף את כול השירים שיש שם כדי להתחיל מחדש את הכול?כבר התיאשתי מהתוכנה המטומטמת הזאת יש לה תחליפים? משהו אחר?
פורסם 2006 במאי 1719 שנים EASYH10 - תעשה קופי רגיל של השירים לנגן שלך (לספריית MEDIA), ואז תריץ את התוכנה, היא תיצור לך DATABASE חדש בנגן ותוכל להשתמש בו באופן הרגיל.
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר הורדתי את התוכנה אבל כשאני מנסה להשתמש בה אני מקבל את ההודעה הבאה:EasyH10 could not find the following h10 model file:C:\program files\EasyH10\model\.modelmake sure a valid H10 model template is specified
פורסם 2006 במאי 1719 שנים תהרוג אותי אין לי מושג, אולי תנסה להוריד ולהתקין מחדש ?http://prdownloads.sourceforge.net/easyh10/easyh10-1.2.1-1_win32gui_setup.exe?download
פורסם 2006 במאי 1719 שנים פלייליסטים תיצור בדרך הרגילה עם WINAMP, כשתריץ את התוכנה היא תדע להמיר אותם לפורמט של הנגן, יש דרך שהתוכנה תיצור פלייסיטים לפי ספריות אבל אני לא בטוח איך זה עובד.
פורסם 2006 במאי 1819 שנים המתזכור שבפעם הראשונה שאתה מריץ את easyH10 אתה צריך לסמן שהיא תעשה rebuild database.בכל שאר הפעמים צריך לעשות update.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.