עבור לתוכן

עזרה עם IriverPlus או המלצה על תוכנה אחרת.

Featured Replies

פורסם

נמאס לי כבר מהתוכנה הזאת שבועות שאני מנסה להבין אותה היא עבדה טוב עד לפני כמה שבועות ומאז השתגעה.

באמצע העברת שירים נכבה לי המחשב, נכנסתי שוב לIriverPlus וכשלחצתי על כפתור הSYNC התוכנה התחרפנה והתחילה להעביר את כול השירים שהיו ברשימה מחדש.

אמרתי טוב אולי זה משהו חד פעמי כי נכבה המחשב אני יודע, אבל זה קורה כול הזמן! בכול פעם שאני לוחץ על כפתור הSYNC היא מעבירה את כול השירים ומחליפה בעצם את אותם שירים שבנגן.

ניסיתי למחוק את הפלייליסטים והצלחתי, אבל את מה שנמצא בALLMUSIC אני לא מצליח למחוק! אני מסמן את השירים לוחץ Clear זה מראה תיבה כזאת שכתוב בה "Please wait IriverPlus deleting database" זה מוחק אבל חוזר לשם אוטומטית ברגע שאני מכניס שיר אני פשוט משתגע! איך אני מעיף את כול השירים שיש שם כדי להתחיל מחדש את הכול?

כבר התיאשתי מהתוכנה המטומטמת הזאת יש לה תחליפים? משהו אחר?

פורסם

איזה נגן ?

פורסם
  • מחבר

H10 גירסה אירופאית

פורסם

EASYH10 - תעשה קופי רגיל של השירים לנגן שלך (לספריית MEDIA), ואז תריץ את התוכנה, היא תיצור לך DATABASE חדש בנגן ותוכל להשתמש בו באופן הרגיל.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה אבל כשאני מנסה להשתמש בה אני מקבל את ההודעה הבאה:

EasyH10 could not find the following h10 model file:

C:\program files\EasyH10\model\.model

make sure a valid H10 model template is specified

פורסם
  • מחבר

אוקיי הורדתי שוב וזה עובד השאלה איך אני משתמש בה?

פורסם

העתקת את השירים שאתה רוצה לנגן\השירים כבר עליו ?

פורסם
  • מחבר

כן איך אני יוצר פלייליסטס??

תודה רבה אתה עוזר לי מאוד

פורסם

פלייליסטים תיצור בדרך הרגילה עם WINAMP, כשתריץ את התוכנה היא תדע להמיר אותם לפורמט של הנגן, יש דרך שהתוכנה תיצור פלייסיטים לפי ספריות אבל אני לא בטוח איך זה עובד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה הבנתי את העסק הוא פשוט מהיר וקל עזרת לי מאוד.

פורסם

אחלה , תהנה :xyxthumbs:

פורסם

המ

תזכור שבפעם הראשונה שאתה מריץ את easyH10 אתה צריך לסמן שהיא תעשה rebuild database.

בכל שאר הפעמים צריך לעשות update.

פורסם

מה זה משנה ? הוא יכול לעשות REBUILD כל הזמן(זה מה שאני עושה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים