עבור לתוכן

מבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא (עד 5000 ש"ח):

Featured Replies

פורסם

מיועד למשחקים, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. לא כולל זכרון פנימי ודיסק קשיח.

מסך דק 19 Sony דגם SDMHS95DB צבע שחור -

מחיר לפריט - 1,770.00 ₪

כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB -

מחיר לפריט - 39.00 ₪

מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 -

מחיר לפריט - 694.00 ₪

כרטיס מסך XFX GF7600GS 256MB DDR2 -

מחיר לפריט - 885.00 ₪

מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv -

מחיר לפריט - 430.00 ₪

NF4INFINITY לוח אם DFI NF4 INFINITY -

מחיר לפריט - 550.00 ₪

Logitech Cordless Desktop EX 110

מחיר לפריט - 250 ₪

NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black

מחיר לפריט - 235 ₪

ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות -

מחיר לפריט - 495.00 ₪

סך-הכל: 5348 ש"ח (מזומן)

תודה לעוזרים. :xyxthumbs:

אוהד

פורסם

מארז גרוע, מעבד שלא מיוצר יותר, מסך נוראי (LCD 19" קונים ב2300 ש"ח או יותר), המקלדת והעכבר גרועים למשחקים ומשיגים צורבים עדיפים בהרבה באותו מחיר. (ה-nec 4550)

פורסם

PCBuster

תוסיף בבקשה את התקציב לכותרת

פורסם
  • מחבר

תודה לך Domiel,

אתה צודק בקשר לצורב. אחליף אותו ל NEC. בקשר למקלדת ולעכבר, אני מחפש להם תחליפים, יש לך הצעות?

תסביר לי בבקשה למה המארז והמסך גרועים? המפרט של המסך נראה לי מספק (8ms 1:700 DVI) ויש לו שלוש שנות אחריות.

את המארזים של TT אני מכיר מקרוב, הם נוחים להרכבה, חזקים ויפים.

אני לא מבין למה העובדה שלא מייצרים את המעבד הזה יותר צריכה להפריע לי, הוא עדיין מעבד טוב.

אני ספקן בקשר ללוח האם . אני צריך לחפש עוד אופציות. אשמח לקבל הצעות.

תודה

integral - הכותרת נערכה לבקשתך.

פורסם

מבחינת הלוח,במחיר דומה אתה מוצא את ה-asrock dual sata 2.

אני מכיר את המארז הזה מקרוב, באותו מחיר את מוצא מארזים עדיפים בהרבה. (אם אתה עדיין נעול על TT אז לך על הסווינג)

במחירו הוא מעבד מאוד תקציבי, כמעט כמו הסמפרונים ל-754 והמחיר נראה לי תמוהה בעיקר שסמפרונים ל-939 עולים כשליש יותר ממנו.

המסך גרוע כי סוני לא יודעת לייצר מסכים, איכות התמונה בו לא ידועה וכנראה גרועה ע"פ המחיר ונתונים יבשים לא אומרים כלום, זה כמו שתשווה כרטיס מסך מחברה מאינוידיה לכרטיס מסך של ATI רק ע"פ הנתונים היבשים.

פורסם
  • מחבר

הסמפרון הוא מעבד חלש מהאתלון. והם בד"כ כלל זולים מהאתלון. (לא ראיתי עדיין סמפרון 939...)

סוני לא יודעת לייצר מסכים? ??? מי אמר לך את זה?

פורסם

מבחינת הלוח,במחיר דומה אתה מוצא את ה-asrock dual sata 2.

ראיתי בפורומים בחו"ל שכתבו שהלוחות המשולבים שלהם ממש גרועים (אוברקלוק מוגבל מאוד ואין ממש תמיכה טובה ב DDR2)

ד.א. באיזה חנות הרכבת את המפרט ? (PCBUSTER)

פורסם
  • מחבר

המפרט עודכן.

Marvel : רוב החלקים מ skypc.co.il

פורסם

מהניסיון שלי איתו הלוח מצוין, היו בעיות OC בלי ביוס מיוחד אבל הביוס מיוחד סידר אותו ועשה אותו לוח שעדיף על לוחות שעולים כפול ממנו.

פורסם

למה לא הוספת זיכרון ודיסק קשיח? כי יש לך? כי אתה מתכוון לקנות את זה ממקום אחר? תפרט.

בכל מקרה הייתי ממליץ ללכת על ה805+לוח של ג'יגהבייט ולנסות להכניס במסגרת התקציב כרטיס מסך כמה שיותר חזק בכל זאת הולכים לשחק במחשב הזה למרות שהמסך 19 אינץ' דק לוקח את רוב התקציב.

פורסם
  • מחבר

לא הוספתי זכרון ודיסק קשיח כי יש לי (1GB RAM - 120GB HD)

ובחרתי ב AMD (בין היתר) כי הוא עובד עם DDR1 . אם הייתי בוחר באינטל, הייתי צריך להוסיף עוד כמה מאות לDDR2

וכרטיס המסך שבחרתי הוא לא חלש ( כמובן שהוא לא הכי חזק שיש, אבל התקציב שלי מוגבל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים