עבור לתוכן

המסך מרצד אחרי אוברקלוק, גם כשבוטל האוברקלוק

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לי גיפורס 2, ישן, שמתי לו קירור, ועשיתי OC, עכשיו הכל עבד מעולה, ואני לא חושב שהכרטיס התחמם יותר מידי, נגעתי בו, ואין מצב שזה יותר מ40 מעלות. :yelclap:

אחרי כמה זמן, משו כמו שבוע, התחילו להופיע בעיות גרפיות קטנות במשחק עם גרפיקה לא רצינית, אולי דווקא כן רצינית בישביל כרטיס כזה, רגנרוק אונלין, אבל התעלמתי מהם כמה זמן ואז הורדתי את האוברקלוק לאוברקלוק נמוך יותר. הבעיות נמשכו, ואף החמירו, כעת עברתי למשחק כבד יותר גרפית, סילקרואוד, גרפיקה כמו בליונאייג', בהתחלה עבד, ואז התחילו ממש להיות תקיעות בגרפיקה, הכל מחליף צבעים, חלקיי מסך הופכים לצבעוניים, בכל אופן, הכל השתגע, וכל מיני ריצודים. אז בפאורסטריפ, תוכנה לאוברקלוק, לקחתי ואפילו הורדתי את הביצועיים, מתחת לפס הירוק, זאת אומרת העמסתי אותו פחות מהנורמלי שלו, אז בהתחלה זה עבד, סידר את הבעיה למשו כמו יום אחד...

ועכשיו זה כבר לא עוזר, הגרפיקה משתגעת במשחק, ושום דבר לא עוזר, ועכשיו אפילו בוינדוס, המסך מרצד מעט, אבל לא ממש רואים את זה, ואני מתכוון שאם להסתקל קרוב קרוב אפשר לראות את האותיות כאליו הן נחתכות מצד לצד, בצורה אופקית.

למישו יש פיתרון? האם הרסתי את הכרטיס עם האוברקלוק!? אבל הוא לא התחמם.... :nixweiss:

פורסם

אחי צר לי לומר לך , באמת , אבל לפי מה שאתה אומר הכרטיס גוסס לאט לאט , כם שלי GFORCE 3

בתהליכי גסיסה מתקדמים הכרטיסים שלנו לא כמו פעם :'(

אגב קשה לי להאמין שהרסת אותו עם האובקלוק הוא כנראה היה נת גם בלי זה אולי האצת את המוות קצת...

פורסם

כן.. הכרטיס גוסס.. וזה לא כלכך בגלל האוברקלוק.. אם זה קרה זה היה קורה ככה או ככה... תקנה גיפורס 2 משומש ב50שקל :P

או שתקנה את זה בעצם :

http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=6299

פורסם

גם שלי היה קח ואחרי שבוע הלך לעולמו :( :( :(

אם הוא ישרך לך אני אוסף תביא לי אותו

פורסם
  • מחבר

חחח.....איזה לא מעודדים אתם... =(

זזתי לעשות לו הנשמה או משו... :nixweiss:

פורסם

תעשה אותו צמחחחח רק תיתבונןןןןןןן עליווווו !!!

הוא יחיה הוא יחיה אולי לא ...

כמו שהרוב אמרו הוא גוססססס

פורסם
  • מחבר

בכל אופן אני לא אומר נואש ותראו מה מצאתי:

הFAQ של פורום גרפיקה

הגדרות BIOS: חלק 1.

מומלץ לבטל את כל ההגדרות תחת החלק הזה

1) VGA Palette Snoop- אפשרות זו נמצאת בשימוש רק כאשר המחשב במצב 256 צבעים. אפשרות זו שומרת את תבנית הצבעים שנמצאת בשימוש כרטיס המסך. ניתן לעיתים למצוא אפשרות זו תחת PCI VGA Palette Snoop, וגם אז צריך לבטל זאת.

2) Video DAC snoop- מומלץ להפעיל רק כמוצא אחרון אם אתם נתקלים בבעיות כלשהן כמו הבהובים במסך או הופעת צבעים מוזרים. שימו לב! זה מה שקורא לי!!!! ואין לי ואין לי את האופציה הזאת בביוס!! =( מה לעשות?

1) AGP Master 1WS Write\Read- לפי הגדרות ברירת המחדל, המערכת צריכה לחכות שני מחזורי שעון לפני שהיא יכולה לבצע קריאה\כתיבה לכרטיס AGP.שינוי ההגדרה הזאת ל1WS מאפשר למערכת לבצע זאת כל מחזור שעון ומגדיל מעט את הביצועים.

מה עדיף לכרטיס שלי?

תעזרו לי!?!? להוסיף תמונות של הביוס שלי של האפשרויות בו? או שאין צורך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים