עבור לתוכן

sam & max episode 1

Featured Replies

פורסם

w0w0w0w :o זאת קלאסיקה !!!

האם הוא יהיה דומה למקורי {מקווה ששיפרו את הקולות LOL והמבין יבין }

אני בטוח שחלק גדול מהפורום {צוציקים} לא יודע במה מדובר אבל לי יש ממש במקרה את האמיתי משנת 93 {מי יודע עוד כמה שנים אני אמכור אותו ואת כול המשחקים שלי מהתקופה הזאת בEBAY :P

מצטער על האיכות המצלמה שלי החזירה את נשמתה לבורא לפני כמה ימים זו מצלמת הרשת שלי

THXXX LazyBoy

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

WTF?

מישהו מצליח להבין משהו מהסרטון הזה? (לא שציפיתי להרבה היגיון כשזה מגיע לS&M)

פורסם

איך שחכתי לראות אותו טוב שהזכרת פה LazyBoy ;D

פורסם

WOW.

חזק. אני עוד זוכר שסיימתי אותו על ה XT שלי כשהייתי ילד.. מעניין אם המשחק הזה יהיה מתחיק ומהנה כמו אז.. ממש אהבתי אותו !! זוכרים את הקטע הזה עם המראות שמשמינות ומרזות בקרקס ?? היה שם איזה משהו מצחיק..אבל אני כבר לא זוכר מה.. :kopfpatsch:

פורסם

רק חבל מאוד שהדרישות שלו היו הרבה מעל XT ולא היו מראות כאלה...

יש לי את המשחק בגרסת CD שיש דיבורים לכל אורך המשחק ולא רק בדמו וגם את DOTT והרבה משחקים אחרים שלהם (אני הייתי מעריץ של הקווסטים שלהם אז אשכרה קניתי את הכל)

פורסם
  • מחבר

גם אני זוכר קטע כזה עם מראות.

(נדמה לי בקרקס המוזר הזה - או באיזה בית שכל חדר בתוכו בגודל שונה)

פורסם

עוד חצי שנה בערך...

אני מאוד מקווה לפגוש דמויות מהמשחק הקודם שלהם.

פורסם

גם אני זוכר קטע כזה עם מראות.

(נדמה לי בקרקס המוזר הזה - או באיזה בית שכל חדר בתוכו בגודל שונה)

אין מראות, יש מגנטים ודלתות צבעוניות.

זה חדר כזה עם הרבה דלתות צבעוניות, ומתחת לאדמה יש מגנטים בשלושה צבעים שאפשר להפעיל ולכבות.

כשסאם מתקרב לדלתות אז הוא כל הזמן גדל וקטן, והגודל שלו יתאים רק לדלת שמתאים לצבע של המגנטים שכרגע פועלים...

פורסם
  • מחבר

נכון נכון!

וואלה איזה פלאשבק עצבני קיבלתי הרגע :P

פורסם

חבל שהמקורי לא עובד לי על XP :'( . פתאום יש לי חשק לראות את שני המטורללים האלו {ניסיתי כמעט הכול כולל חיפוש במר גוגל } :-[

יש למישהו עצות או שאני אסתפק בתמונות

פורסם
  • מחבר

ScummVM is a program which allows you to run certain classic graphical point-and-click adventure games, provided you already have their data files. The clever part about this: ScummVM just replaces the executables shipped with the game, allowing you to play them on systems for which they were never designed!

ScummVM lets you run these adventures: Adventure Soft's Simon the Sorcerer 1 and 2; Revolution's Beneath A Steel Sky, Broken Sword 1 and Broken Sword 2; Flight of the Amazon Queen; Wyrmkeep's Inherit the Earth; Coktel Vision's Gobliiins and games based on LucasArts' SCUMM (Script Creation Utility for Maniac Mansion) system. SCUMM is used for many games, including Monkey Island, Day of the Tentacle, Sam and Max and more. Compatibility with supported games is continually improving, so check back often.

תהנה ;):xyxthumbs:

http://www.scummvm.org/

אחלה תוכנה, מנסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים