פורסם 2006 במאי 1319 שנים יש לי GF 5500 המשחק יעבוד אצלי יפה??לא מוכרח על המקסימום אבל אני גם לא רוצה שהוא יהיה על המינימום...הוא יראה ויבוד בסדר?*אני יודע שסדרת FX כישלון של NVIDIA ואין לה תמיכה טובה ב DX9 ("כי הכרטיס נוצר בילדותו של DX9")
פורסם 2006 במאי 1319 שנים יש לי GF 5500 המשחק יעבוד אצלי יפה??לא מוכרח על המקסימום אבל אני גם לא רוצה שהוא יהיה על המינימום...הוא יראה ויבוד בסדר?*אני יודע שסדרת FX כישלון של NVIDIA ואין לה תמיכה טובה ב DX9 ("כי הכרטיס נוצר בילדותו של DX9")יעבוד על בינוני-
פורסם 2006 במאי 1319 שנים לפי דעתי מה שדלף היא לא הגרסא המלאה, גם בגלל שבקושי יש מפות לHot seat ( מה ש-מאוד- מדאיג אותי, כי אין אדיטור)וגם יש פה ושם באגים.. אז או שיצאו מלא פאצים, או שאני מקווה מאד שזו לא המלאה.. או שאולי ב collectors edit יהיה עוד דבריםעוד דבר מעצבן, זה שהגיבור מתקיף, אבל אי אפשר להתגונן מפניו.. הוא כמו קשת, רק שאי אפשר להרוג אותו, לא ממש כיף. :\ (מה גם שגיבורים עם חרבות, לא קשתים, יכולים להתקיף כשיש לך חומות מלאות לא שבורות בטירה.. wtf?)
פורסם 2006 במאי 1319 שנים בסדר, אבל גם לא צריך להרוג את הגיבור כדי לנצח, והוא גם לא חזק במיוחדזה פשוט תוספת שנועדה לעשות גיבורים שממוקדים בקרב ליותר יעילים, כי בהירוז 1-3 הירוז שלא עושה קסמים היה חסר ערך
פורסם 2006 במאי 1319 שנים לפי דעתי מה שדלף היא לא הגרסא המלאה, גם בגלל שבקושי יש מפות לHot seat ( מה ש-מאוד- מדאיג אותי, כי אין אדיטור)וגם יש פה ושם באגים.. אז או שיצאו מלא פאצים, או שאני מקווה מאד שזו לא המלאה.. או שאולי ב collectors edit יהיה עוד דבריםעוד דבר מעצבן, זה שהגיבור מתקיף, אבל אי אפשר להתגונן מפניו.. הוא כמו קשת, רק שאי אפשר להרוג אותו, לא ממש כיף. :\ (מה גם שגיבורים עם חרבות, לא קשתים, יכולים להתקיף כשיש לך חומות מלאות לא שבורות בטירה.. wtf?)מצטער להודיע לך אבל כנראה זה ההפצה הרשמית עפ"י NFOrcehttp://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=104549
פורסם 2006 במאי 1319 שנים טוב נו...בואו נעבור לנושא אחר.. שאלה: יש כבר צ'יטים למשחק? כי אני לא מצאתי.. אני כבר נמצא בקמפיין של הדיוולס, ואני תקוע במפה השלישית במשימה שאני צריך להרוג את האלף הזה... הבעייה היא שהוא שורץ במפלצות, וגם אם אני אתחזק בעוד 1000 תורים, אני לא יגיע לחוזק שלו...
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר ^^גם אני בדיוק נמצא בשלב הזה.אני כבר שולט בכל הערים אבל הוא פשוט חזק בצורה מזעזעת.נראה לי שאני אתחיל את השלב הזה מההתחלה, עכשיו שאני יודע בדיוק איפה נמצאת כל עיר אני אמחץ אותו.כבר הרגת את כל הדרואים במעגל הקסם הזה?אני עוד לא הגעתי לזה, ונראה לי שבגלל זה הוא התחזק כל כך. הרי כל הזמן אתה מקבל הודעות שהם "מעודדים צמיחה" של היצורים האלפים.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים למה כל כך לחוץ לך map editor?כי השלבים שאפשר להכין זה התוספת הכי חשובה ששומרת את הערך של המשחק הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.