פורסם 2006 ביוני 1519 שנים כמו שאמרתי בעמוד או 2 העמודים הקודמים זהו שלב די איטיצריך סבלנות כי הם תוקפים לך את הטירה כל הזמן אז צריך להשאר הרבה בטירהתחזור כמה עמודים אחורה ותקראקראתי שרשמת :"תנסה להשאר כמה שיותר בטירה כדי לאסוף הרבה חייליםובין התקפה להתקפה תסתובב לחפש בונוסים ומכרות"יש לי 2 פרשים (בת ובן)אחד בטירה והשנייה מסתובבת ושניהם מאוד חזקיםכבר תקפו אותי בטירה המון פרשים ואני עדיין שורד וזה זה לא כזה קשה...1. אבל מה אני צריך לעשות עכשיו? להשאר במקום ולעביר הרבה פעמים את הזמן?2. צריך לכבוש את הממלכה היריבה? (יש שם שער שיש בו צבא בלתי מנוצח)3. צריך לעשות משהו בעולם שמיתחת לאדמה?4. אפשר להגיע למקום שממנו משתגרים כל היריבים לעיגול הסגול הנוצץ?מה לעשות???*דרך אגב, יש גם שער גדול בקצה השני של השלב ואני עברתי אותו... לא יודע אם זה חשוב אבל אולי כדאחי שתדעו...
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים לא צריך לכבוש את הטירה היריבה.1. אז מה צריך לעשות?2. . צריך לעשות משהו בעולם שמיתחת לאדמה?3. אפשר להגיע למקום שממנו משתגרים כל היריבים לעיגול הסגול הנוצץ??צריך עזרה דחוף...
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים תשלח את הגיבור שלך דרך השער התחתון בפינה הימנית התחתונה.עשיתי את זה ממזמן...אם זה מה שצריך לעשות למה לא עברתי כבר?
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים יש למישהו מושג איך עוברים את המסך השלישי במשחק עם הDEMONS? הדמות שצריך להלחם בה מאוד חזקה
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים לכל מי שרוצה הסברים אל איך לעבור משימה כלשהיא יש הכל פה:http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=17779שאלה: מתי תקפו אתכם במשימה הראשונה עם האלפים? כי אני כר בחודש 5 שבוע 3 והם לא רוצים לתקוף אותי כל הזמן רואים שהגיבור ליד ה GARRISON ובורחיםבסה"כ הם תקפו לי שני גריסונים ולקחתי אותם בחזרה, השלב מתחיל לשעמם כבר הרגתי את כל המפלצות בחלק שלי לקחתי את כל המיכרות, ארטיפקטים משאבים אין לי מושג מה לעשות?
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מחבר Lethal_Acid, ענו על זה המון פעמים, זה השלב הקשה הראשון.תקרא כמה דפים אחורה.Souless, תן להם לכבוש לך עוד כמה מעברים ןתראה מה קורה, מקסימום תעשה LOAD.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים עברו כבר 8 חודשים אני סתם יושב ומעביר ימים כשהגיבורים שלי רחוקים מהמעברים והם בכל זאת לא עושים כלום.אני קניתי את כל המפות ככה שאני רואה מה הוא עושה ושניי הגיבורים שלו פשוט כל הזמן אוספים יחידות ולא באים אליי.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים תקשיב אני שאלתי את זה בעמ' הקודם בדיוק כל מה שהיית צריך לעשות זה קצת להסתכל בכל מקרה תעשה מה שאני עשיתי, כמובן מה שאמרו לי לעשות. תבנה צבא גדול וצבא שדים יגיע.ד"א מישהו יודע איך אני אמור להשיג את דרקוני האזמרגד במשימה השנייה בקמפיין של האלפים?
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים תקשיב אני שאלתי את זה בעמ' הקודם בדיוק כל מה שהיית צריך לעשות זה קצת להסתכל בכל מקרה תעשה מה שאני עשיתי, כמובן מה שאמרו לי לעשות. תבנה צבא גדול וצבא שדים יגיע.ד"א מישהו יודע איך אני אמור להשיג את דרקוני האזמרגד במשימה השנייה בקמפיין של האלפים?אתה מתכוון אליי?כי הצבא של השדים לא יגיע עד שאני לא יהרוג את הגיבור של הנקרומנסר ככה לפחות הבנתי מהסברים של אנשים אחרים.והם בכלל לא עוברים לחלק שלי ככה שאני לא יכול להרוג את הגיבור שלהם.והצבא שלי חזק יותר משלהם.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים כן התכוונתי אליך SOULESS ואם תסתכל בעמ' הקודם תראה מה הציעו לי לעשות במשימה הזאת ומניסיון זה עובד
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים כמה זמן חיכיתה?שמע יש לי מעל ל 400 HUNTERו 130 DRUIDS90+ UNICORNS 30 PALADINS95 inquisitors300 WAR DANCERSהגיבור הגיע למקסימוםוב TAVERN כתוב שלי יש צבע חזק יותר משלו מתי בערך הם תקפו אותך? הכוונה לאיזה חודש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.