פורסם 2006 במאי 3019 שנים המוזיקה ממש טובה לפי דעתי.וכן צדקתה לחיילים של השדים זה לא עובר.אני ממש לא אוהב את הצבא של השדים ובכלל הקומפיין שלהם מעצבן כזה.
פורסם 2006 במאי 3019 שנים הוא מעולה רק חבל שאין יותר ממנולמשחק שאתה יושב מולו כל כך הרבה שעות היה רצוי להוסיף יותר
פורסם 2006 במאי 3019 שנים המשחק עצמו פשוט מעולהאבל יש לו את אותה בעיה שהרגה את מקס פיין 2 כל כך מהר!חסר!! יש עוד מה להוסיף שםזה מתבטא בעיקר במספר במפותגם במספר הקסמיםלמרות שלא ראיתי את כולם עדייןכל עיניין הקסמים (מגניב ככל שיהיו עם האפקטים) כאילו שכחו אותוואיזה מזכירה שם נזכרה ברגע האחרון "היי רגע ומה עם הקסמים!!"אבל החומר שכן ישנו טוב מאוד
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מאיפה אתה יודע שיצאו מפות חדשות? הרי אין בנתיים אדיטור אז אם יצאו מפות חדשות זה רק מהחברה עצמה.
פורסם 2006 במאי 3019 שנים אהלן אנשים!המשחק משום מה רץ אצלי לא ממש חלק אפילו על NORMAL ב1024 על 768....זה ממש מוזר....יש לי מערכת חדשה יחסית כמפורט למטה בחתימה...עידכנתי דרייברים וההכל והתקנתי את הDIRECTX שמגיע עם המשחק ואני ממש לא יודע למה המשחק לא רץ חלק...שמעתי על אנשים עם כרטיס מסך פחות טוב משלי שהמשחק רץ להם על VERY HIGH באותה רזולוציה...בבקשה תגובות..תודה...
פורסם 2006 במאי 3019 שנים אולי זה רדאון 9550דבר שני יש הרבה אנשים שמשקרים "FEAR עבד לי על סופר אולטרה HIGH עם VOODOO 3256MBופנטיום 2"לא צריך להאמין לכל פלוץ שמשויץ
פורסם 2006 במאי 3019 שנים X600 מסורס?אני עם FX56XT והמשחק עובד בסדרלא בדקתי על איזה רזולוציה כי אני יודע שהכרטיס הזה כבר זקן ולא יעמוד באחת גבוהאבל בגלל שזה לא משחק אקשן מהיר אפשר לשחק בו בצורה שחיקה לגמרי גם על כרטיסים ישנים כמו שלי
פורסם 2006 במאי 3119 שנים דרך אגב מישהו יכול להסביר לי איך אני חוצה חייל לשתיים?כאילו אם יש לי 10 מלאכים בחייל אחד איך אני עושה שיהיה 5 מלאכים ועוד 5 מלאכים?
פורסם 2006 ביוני 119 שנים דרך אגב מישהו יכול להסביר לי איך אני חוצה חייל לשתיים?כאילו אם יש לי 10 מלאכים בחייל אחד איך אני עושה שיהיה 5 מלאכים ועוד 5 מלאכים?אתה נכנס למסך הגיבור שלך ואיפה שיש את המשבצות עם החיילים אתה לוחץ עם שיפט על המשבצת שבה נמצאים החיילים שאתה רוצה לפצל ואז "מעביר" אותם למשבצת אחרת.ייפתח לך חלון ששואל אותך כמה חיילים אתה רוצה בכל משבצת And that's all.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.