עבור לתוכן

עזרה בביצוע אוברקלוק למעבד 805D עם לוח MSI 945P PLATINUM

Featured Replies

פורסם

יש לך את הספר כאן באונליין: http://66.96.84.4/support/mnu_exe/mbd_mnu/E7176v1.1(945P).zip

אתה יכול לראות את בחיבורים, כל אחד איפה ואיך הוא נראה.

(אני מניח שממש משעמם לי בעבודה אם אני מוריד ספרים של לוחות אם...) :kopfpatsch:

• תגובות 70
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ערכתי את הכותרת שתכיל את פרטי הלוח , למקרה שאולי מישהו ידפדף והשילוב הבעייתי יהיה מוכר לו .

למנהלי הפורום , עמכם הסליחה , אם זה נחשב הקפצה (למרות שזה לא 2 הודעות ברצף) .

פורסם

TOPPY

אתה מדבר על חיבור 4 פינים רגיל.

מה שיש אצלו זה חיבור EPS שאין על רוב הלוחות.

אם זה לא מחובר זה יכול לעשות בעיות

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

כן אינטגרל...זה החיבור . נקרא ATX2 (זה מה שכתוב בצד החיבור) .

השאלה אם צריך לחבר לשם איזה חיבור מיוחד שאמור להגיע עם הספק ? כי למראית עין , זה נראה כמו חיבור של מתח רגיל שמגיע מהספק (ויש כאלה הרבה יציאות עם הספק הנוכחי , אותו חיבור שאני מחבר לדיסקים IDE ) .

עריכה : All power connectors, ATX1 (24 Pin) & JPW1 (8 Pin, for CPU Power ) & ATX2 (4 pin, for PCI-E VGA) must be attached to this model to ensure operation of the Mainboard.

מזה אני מבין (מתגובה של TOPPY) שה-ATX-1 זה בעצם עם מה שאני מחובר עכשיו..עם הכניסה הסטנדרטית של 24 פינים . לא יודע מה זה JPW1 .

פורסם

לא ראית את החיבור שסימנתי? זה לא חיבור כמו של הרדדיסק. זה גם לא חיבור 12V רגיל.

פורסם
  • מחבר

אכן ..טעות שלי . ראיתי עכשיו שכן מחובר כבל מהספק לחיבור שסימנת !

אבל מה , רק 4 גידים מחוברים (זה מה שיש מהיציאה של הספק) אל הנקודה שסימנת , בעוד ארבעת הפינים האחרים מכוסים באטם מוזר מפלסטיק ..כאילו כיסוי שלא יחברו לשם כלום בטעות .

אני לא יודע אם זה תקין ככה.. אולי צריך שיהיה חיבור של כל ה-8 פינים ?

עריכה : זה מוזר כי על הספק איפה שהסימון של הדגם מסומן ב- "וי" רק ATX12V והכיתוב EPS12V לא מסומן ..

פורסם

אני הייתי בודק את זה. כדאי לבקש מתאם. במיוחד לאור ההודעה של הבחור שהבאת.

פורסם

יכול להיות שאפשר (אך יותר מומלץ בדרך השניה) לחבר את ה4 האלה במקודם ה8.

כמו שאם יש לך ספק עם 20 פינים ולא 24, יש כיסוי ל4 האחרונים.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה...לאחר התקרצצות בפורום של MSI ו- heavendrivers קיבלתי פרטים מעודכנים מכמה חבריי פורום .

ראיתי את כל נתוני הביוס איך לעדכן כמו שצריך ורשמתי בפניי .

vcore-1.4

vmem-1.9

fsb-159

fpcie-110

cpuratio-unlock

במצב זה המעבד ב-3.2 אבל אחד מהם אמר לי שצריך לשנות תזמוני זיכרון כדי להעלות יותר (וגם מתח למעבד) ...כמו כן , בקרוב תצא גירסא סופית של הביוס שפותרת את העלאת המתחים לצורך אוברקלוק מתון. כרגע הגירסא הנוכחית היא בטא ו-MSI מודעים לבעייה ...שלחתי להם מייל .

הבחור (איזה ברזיליאני) עובד עם ה-OCZ MODSTREAM 450 ובלוח הסביר לי את החיבורים שצריך להיות למתח חשמל .

1) כבל 24 פינים 2

2) כבל MOLEX 4 פינים

3) כבל EPS 8 פינים -> ב-OCZ יש יציאה רק ל-4 אבל בערכה יש גם מתאם ל-8 שזה חובה ליציבות המערכת באוברקלוק !

*כל 3 החיבורים חייבים להיות מחוברים ללוח .

**הזמנתי את ה-OCZ כשידרוג לספק הג'נרי שלי . כרגע אני ב-3.0 עם העלאת מתח מעבד ל-1.3 ושינוי תזמון זיכרון 4-4-4-10 במתח 1.9 .עבר POST בלי בעייה וגם יציב ב-S&M ..חצי שעה בינתיים ב-48 מעלות .

אני אחוזר עם תוצאות בדיקה .ראיתי שיש כאן עוד מישהו עם בעייה (לא HOSHAM) על 955 PLATINUM הצי'פסט החדש יותר .

פורסם

אין סיבה לקחת את המודסטרים

תיקח את האנרמקס ליברטי (או את מה שאינטגרל הציע)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים