עבור לתוכן

האם לספקית (ISP) 013 ברק יש LEASE לזמן החיבור?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת...

אני מתחיל לחשוד :) שכל 4 ימים בערך צריך להתנתק מהם ולהתחבר מחדש....

פורסם

הממ.

בזמן שהייתי בארץ הייתי מנוי על ברק.

לא היתה לי בעיה להשאיר את הנתב מחובר שבועות שלמים.

פורסם
  • מחבר

מוזר... אני אבדוק עם התמיכה הטכנית שלהם.

ו Nemesis - אם אתה לא בארץ אז איפה אתה עכשיו?

פורסם

ברזיל.

:alcoholic: :alcoholic: :alcoholic:

אבל אני חוזר עוד שבוע לחופשת מולדת.

יש לך לוג של הראוטר?

האינטרנט מפסיק פשוט להגיב?

פורסם

אני מחזק את דבריו של פותח הת'רד,כל כמה ימים צריך להיתנתק ולהיתחבר שוב ע"מ שהחיבור יהיה נורמלי. :pissed:

(גם אני מנוי ל-013)

פורסם

הייתי מחובר שבועות (לא מגזים) ברציפות (כבלים, בלי חייגן)

עד שהתחילה הבעיה הזאת :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179345.0

אבל בסוף הסתבר שזה היה מודם הכבלים שלי, כשהוחלף - הבעיה נפתרה.

אתה יכול לדבר עם התמיכה שלהם, למרות שאני לא מוצא בזה טעם, אתה נראה (מקריאה של פוסטים שלך בעבר) הרבה יותר מתמצא מהתומך הטכני הממוצע...

אתה יכול לתאר בדיוק את הבעיה ? (כל פרט הכי קטן בסופו של דבר יכול לתרום למציאת הפתרון)

פורסם

אין שום קשר בין LEASE לניתוקים

ה LEASE מקצה לך מפול כתובות בדרך כלל ל 2 חודשים וגם אתה יכול לבדוק את זה

הניתוקים לפעמים נובאים מעומס על אותו שרת שהקצה לך את IP מה POOL שלו

או מודם דפוק או מערכת הפעלה תקולה

צירפתי תמונה לתיאור ה LEASE (תגדיל תראה )

וזה מ 013 ברק

[attachment deleted by admin]

פורסם

למעשה, כן.

בחשבונית של ברק שאני מוריד כל חודש מהאתר שלהם כתוב כמה זמן הייתי מחובר לאינטרנט באותו חודש. בדר"כ 800 ומשהו שעות מאחר שאני עם ראוטר... :)

פורסם
  • מחבר

הבעיה הזאת היתה לי כאשר ניסיתי להיות מחובר כל הזמן באמצעות ראוטר. כל תקופת זמן של כמה ימים החיבור היה מפסיק.

כרגע אני בCONNECT ON DEMAND שיותר מתאים לי כרגע, אבל בקרוב אני רוצה שוב לעבור לחיבור ללא ניתוקים.

אני מחובר בADSL לברק.

אחרי הדברים שלכם אני שוקל את האפשרות שזה נתב האדימקס שעושה שטויות כל ארבעה ימים. בכל מקרה, כשאני אעבור לחיבור ממושך עם ראוטר אחר -

ודרך אגב - ה WRT54GL של LINKSYS זמין בארץ כנראה (סוף סוף!!) אז אני אבדוק את זה שוב.

Nemesis - כמו שאמרתי זה לא קורה עכשיו בגלל הCONNECT ON DEMAND, אבל כשזה היה הנתב היה נתקע ורק להוציא ולהכניס את החשמל \ SOFT RESET היה פותר את זה - כך שאי אפשר לאחזר לוג.

* וחופשה נעימה לך פה בישראל :)

פורסם

תודה, אבל איזה חופשה. גם בישראל אני אעבוד כמו חמור :)

תן לי רגע להבין, כשהייתי בחיבור קבוע כל הזמן, והאינטרנט הפסיק לתפקד, גם הממשק של הנתב הפסיק לעבוד כך שלא הייתה גישה ללוג?

פורסם

זמין איפה?

פורסם
  • מחבר

הבנת נכון. הנתב הפסיק לתפקד ולכן אפשר לקשור את העובדה שהתנב נתקע אחרי פרק הזמן הזה לעובדה שהוא מחובר במשך כל הזמן הזה לאינטרנט מכיוון שכאשר הוא לא מחובר (מצב CONNECT ON DEMAND) הוא מתנהג בסדר.

ותן לי להבין - המשרה שלך בברזיל \ בארץ קשורה למחשבים איכשהו? :) אם כן זה נשמע לא רע...

פורסם

בנוגע לשאלה שלך כן.

אם כך לדעתי הבעיה היא לא בהכרח בברק אלא בנתב. אפילו שהוא לא נתקע ב Connect On Demand. אחרת מדוע יתקע שרת ה HTTP הפנימי שלו.

אגב, האדימקס שקניתי לבית של ההורים שלי - גם אצלו הממשק נתקע אחרי זמן מה, אבל הוא לא מתנתק מהאינטרנט. הוא גם לא מפנה כמו שצריך פורטים נמוכים, אבל זה כבר סיפור אחר.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שהאדימקס לא יכול להחזיק ארבעה ימים מחובר לאינטרנט?

פורסם

לא, הוא דווקא מחזיק מחובר דרך L2TP די הרבה זמן.

אבל הממשק שלו גם כן נתקע בערך אחרי יום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים